Fredi Miler
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *missyA*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
- Kraj: Kranj
Ange|ina napisal/-a:bli smo na Fredyju u kranju... take gužve pa še ne.. model je res smešn in popularn
Angie
Jst sm tud hotla it, da se mal . A si s Kranja??
*If you belive in yourself you'll make it, everyday of your life*
-
Happy - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Dons sm poslušala na radiu k je folk govoru komentarje glede Fredya. Ena ženska je rekla da bi v njegovem primeru mogu ukrepat ministrstvo za kulturo ker je to največja sramota. Jst pa mislm da je na naši sceni še kšna večja sramota kt pa Fredy. V končni fazi lahko res rečem da ga je car.
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
-
missy*m* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
haha... fredy jst sm bla v kranju, ja folk je cist noru, sam mi je pa tip zacel ze tko presedat ker je 11x zapel Vedno si sanjala njegaaaaa!! jst tega se u lajfu nism dozivela... Ma, ne vem, jst nimam nc proti ce je tip prsu na sceno pa kr na enkrat tko zaslovel, zakaj pa ne, a uni bepop pa take pi....... pa lah!?? ql je ker je drugacn od ostalih debilov na slovenski sceni, go fredy!!!
Ko človek ve zakaj ljubi, ne ljubi več.
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
*missyA* napisal/-a:Ange|ina napisal/-a:bli smo na Fredyju u kranju... take gužve pa še ne.. model je res smešn in popularn
Angie
Jst sm tud hotla it, da se mal . A si s Kranja??
Nism iz Kranja
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Mal predelc ze grejo. Se vam ne zdi? OK, sej je bil smesn - tud men, sam tolk j3bat cloveka v glavo, k njega, je pa mal too much, no. Tip je mal omejen pac. Ampak z neki kesa pa podpore, bi bil lahk lihtolk dobr, k marskter fusar na SLO sceni. In teh NI malo! Zal!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
@ napisal/-a:No, verjetno se res najde kdo, ki se dela norca iz Fredyja - ravno tko, kot se delajo norca iz drugih. Tut men je bil na začetku čist adijo, pol sm pa vidla, da je tip čist sproščen, da poje iz srca, ker to RES rad počne, da je čist preprost, simpatičen in da se ne nastavlja medijem, ampak so mediji tisti, ki so ga poiskali in okupirali...
Konc koncev pa Fredy zabava vse - staro in mlado in končno se tut zadrti Slovenci mal smejijo....
Evo se še jst podpišem pod to...pač vsak se znajde po svoje in če mu rata tolk boljš. Kar se pa tiče tistih, ki jim gre Fredy na jetra in bi najraj na ministstvu za kulturo urgirali ...get a life Sej nobenga ne siljo, da ga mora poslušat ... takih zateženih ljudi pa res nisem nikol kapirala ... če komu kej ni všeč nej pač prešalta.
-
Happy - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
FemmeFatal napisal/-a:Mal predelc ze grejo. Se vam ne zdi? OK, sej je bil smesn - tud men, sam tolk j3bat cloveka v glavo, k njega, je pa mal too much, no. Tip je mal omejen pac. Ampak z neki kesa pa podpore, bi bil lahk lihtolk dobr, k marskter fusar na SLO sceni. In teh NI malo! Zal!
Sej je glih u temu fora, tip je začel iz nič, nima nobenih stilistov pa nič. Ni omejen samo uresničuje svoje sanje, konc koncev, kdo pa smo mi da mu sodmo, ne poznamo ga kot človeka, če to njega osrečuje, da poje naj poje.
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
- Eva37
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
jez sem si pa nabavla fredyeve boxarce
http://fredy.gajba.net
http://fredy.gajba.net
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Jaz pa teh boxarc nebi mel...Nevem no, ampak mi niso tak dobre...Mam pa majco malo za štos. Vendar ono z drugačnim smajlom. Prav od Fredya. Ta smajl pa je malo drugačen...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov