Fredi Miler

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Poznaš Fredija Milerja?

Glasovanje se je zaključilo dne 06. Jan. 2005 9:31

nimam pojma kdo je
34
38%
sem že slišal/a zanj
56
62%
Skupaj glasov : 90

*missyA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *missyA* » 04. Jan. 2005 12:31

Ange|ina napisal/-a:bli smo na Fredyju u kranju... take gužve pa še ne.. model je res smešn in popularn :D

Angie

Jst sm tud hotla it, da se mal :D . A si s Kranja??
*If you belive in yourself you'll make it, everyday of your life*
Uporabniški avatar
Happy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Happy » 04. Jan. 2005 17:10

Dons sm poslušala na radiu k je folk govoru komentarje glede Fredya. Ena ženska je rekla da bi v njegovem primeru mogu ukrepat ministrstvo za kulturo ker je to največja sramota. Jst pa mislm da je na naši sceni še kšna večja sramota kt pa Fredy. V končni fazi lahko res rečem da ga je car.
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 04. Jan. 2005 20:34

sam je res car, zdej ga majo ze kr usak dan na 24ur :)
bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: NG

Neprebrana objavaNapisal/-a bordyka » 04. Jan. 2005 21:32

kaj sploh je s temi autorskimi pravicami? nism lih dobr sledila pa ne vem.....kaj je on ¨ukradu¨ vedno si sanjala njega al un ta drug?
Uporabniški avatar
missy*m*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a missy*m* » 04. Jan. 2005 22:09

haha... fredy :D jst sm bla v kranju, ja folk je cist noru, sam mi je pa tip zacel ze tko presedat ker je 11x zapel Vedno si sanjala njegaaaaa!! jst tega se u lajfu nism dozivela... :lol: Ma, ne vem, jst nimam nc proti ce je tip prsu na sceno pa kr na enkrat tko zaslovel, zakaj pa ne, a uni bepop pa take pi....... pa lah!?? ql je ker je drugacn od ostalih debilov na slovenski sceni, go fredy!!!
Ko človek ve zakaj ljubi, ne ljubi več.
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 04. Jan. 2005 22:18

*missyA* napisal/-a:
Ange|ina napisal/-a:bli smo na Fredyju u kranju... take gužve pa še ne.. model je res smešn in popularn :D

Angie

Jst sm tud hotla it, da se mal :D . A si s Kranja??

Nism iz Kranja :)

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 05. Jan. 2005 1:57

Mal predelc ze grejo. Se vam ne zdi? OK, sej je bil smesn - tud men, sam tolk j3bat cloveka v glavo, k njega, je pa mal too much, no. Tip je mal omejen pac. Ampak z neki kesa pa podpore, bi bil lahk lihtolk dobr, k marskter fusar na SLO sceni. In teh NI malo! Zal!
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Rio

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 05. Jan. 2005 8:37

Zdej pa vem kdo je k se prička za tiste avtorske pravice. Kad tad tud jaz vse zvem ha ha....
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 05. Jan. 2005 11:04

@ napisal/-a:No, verjetno se res najde kdo, ki se dela norca iz Fredyja - ravno tko, kot se delajo norca iz drugih. Tut men je bil na začetku čist adijo, pol sm pa vidla, da je tip čist sproščen, da poje iz srca, ker to RES rad počne, da je čist preprost, simpatičen in da se ne nastavlja medijem, ampak so mediji tisti, ki so ga poiskali in okupirali...
Konc koncev pa Fredy zabava vse - staro in mlado in končno se tut zadrti Slovenci mal smejijo....

Evo se še jst podpišem pod to...pač vsak se znajde po svoje in če mu rata tolk boljš. Kar se pa tiče tistih, ki jim gre Fredy na jetra in bi najraj na ministstvu za kulturo urgirali :eek: :roll: ...get a life :!: Sej nobenga ne siljo, da ga mora poslušat ... takih zateženih ljudi pa res nisem nikol kapirala ... če komu kej ni všeč nej pač prešalta.
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 06. Jan. 2005 15:16

No, gre kdo v soboto na Fredyja?
Uporabniški avatar
Happy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Happy » 06. Jan. 2005 15:23

FemmeFatal napisal/-a:Mal predelc ze grejo. Se vam ne zdi? OK, sej je bil smesn - tud men, sam tolk j3bat cloveka v glavo, k njega, je pa mal too much, no. Tip je mal omejen pac. Ampak z neki kesa pa podpore, bi bil lahk lihtolk dobr, k marskter fusar na SLO sceni. In teh NI malo! Zal!

Sej je glih u temu fora, tip je začel iz nič, nima nobenih stilistov pa nič. Ni omejen samo uresničuje svoje sanje, konc koncev, kdo pa smo mi da mu sodmo, ne poznamo ga kot človeka, če to njega osrečuje, da poje naj poje.
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 06. Jan. 2005 16:37

Za vse Fredyjeve fane.... Slika

http://www2.bolha.com/oglas1037013
Eva37
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Eva37 » 06. Jan. 2005 16:47

jez sem si pa nabavla fredyeve boxarce :D
http://fredy.gajba.net
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 06. Jan. 2005 21:45

Jaz pa teh boxarc nebi mel...Nevem no, ampak mi niso tak dobre...Mam pa majco malo za štos. Vendar ono z drugačnim smajlom. Prav od Fredya. Ta smajl pa je malo drugačen...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 07. Jan. 2005 9:37

Sem vidla že na Fredyjevi spletni strani...Baje snemajo film o njem - o tem, kako je živel prej in kako sedaj, ko je znan in slaven... No, pustimo se presenetit... :D

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov