Fredi Miler
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
S|MoNy napisal/-a:Ok jaz bom dal zaj svojo teorijo o tem našem Fredyju:) men se zdi, da je on kao zdaj zaslovel pa oh in sploh samo zarad tega, da se majo ljudje s koga norca delat pa da ne vem se ljudje nekaj več počutijo od njega, ko je na koncertu al pa kaj...sicer pa dobre glasbe v Sloveniji res manjka
Uživajte, SiMoN
No, verjetno se res najde kdo, ki se dela norca iz Fredyja - ravno tko, kot se delajo norca iz drugih. Tut men je bil na začetku čist adijo, pol sm pa vidla, da je tip čist sproščen, da poje iz srca, ker to RES rad počne, da je čist preprost, simpatičen in da se ne nastavlja medijem, ampak so mediji tisti, ki so ga poiskali in okupirali...
Konc koncev pa Fredy zabava vse - staro in mlado in končno se tut zadrti Slovenci mal smejijo....
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
v 17 letih, kakor dolgo je pripravljal ta njegov cd, bi res lahko kaj boljšega skup spravil ... in dvomim, da mu je kateri glasbenik nevoščljiv njegove "čez noč" pridobljene slave ... menin je totalen out ... prejšnjič, ko sem na internetu zasledila njegov cd sem poslušala odsek iz pesmi in mi je bilo kar pošteno slabo ... ooo, mogoče pa je on vzrok za mojo bolezen?
no, saj nimam nič proti vam, ki ga poslušate, ampak meni se pa res ne dopade ... neeeee ... vsak ma pač svoj okus in svoje meje ... hihihi ...
no, saj nimam nič proti vam, ki ga poslušate, ampak meni se pa res ne dopade ... neeeee ... vsak ma pač svoj okus in svoje meje ... hihihi ...
-
@ - Kofetarica
laram napisal/-a:v 17 letih, kakor dolgo je pripravljal ta njegov cd, bi res lahko kaj boljšega skup spravil ... in dvomim, da mu je kateri glasbenik nevoščljiv njegove "čez noč" pridobljene slave ... menin je totalen out ... prejšnjič, ko sem na internetu zasledila njegov cd sem poslušala odsek iz pesmi in mi je bilo kar pošteno slabo ... ooo, mogoče pa je on vzrok za mojo bolezen?
Wow, si pa edina, k je zasledila od Fredyja CD, ker ga sploh še ni izdal...
Za tvojo bolezen pa so krivi zadrti slovenski geni in tipična slovenska fovšija.... Priporočam zdravljenje pri dr. Ruglju!
Kar se pa okusa tiče....nekateri ga res imamo, nekateri, pa žal ne...
-
laram - Kofetarica
ojoj, joj ... sicer sploh nevem, zakaj se ukvarjam z nekom, ki ne more sprejeti dejstva, da ima vsak človek svoj okus, pa ne ti meni, da ga jaz nimam ... !!!!!!
za ta cd, sem brala v novi, kjer je intervju s tem ... in sicer je pisalo takole:"Sedemnajst let: Fredy je svoj glasbeni projekt, zgoščenko, ki jo predstavlja na nastopih, pripravljal sedemnajst let."
@ res ne razumem, kako ne moreš sprejeti dejstva, da pa vsi vendarle ne poslušamo tega Fredija? halooooooo ... enim je všeč, drugim spet ne ... kot vedno ...
jaz imam pravico napisati svoje mnenje, pravtako tudi ti in vsi ostali člani foruma ... ampak, po moje pa nimaš pravice nekoga žalit in ga pošiljat na zdravljenje k dr. Ruglju ... svašta!!!!!!! sicer pa tvoj post kaže na inteligenco ene ...
sicer pa se kar spotakni sedaj ob moj post in kaj napiši ... itak se več ne mislim kregat s tabo ... ker se mi zdi prav nizkotno ...
aja, pa še nekaj sem ugotovila; verjetno še nikoli nisi slišala za besedi šala, humor ... škoda ...
če nisi opazila, sem že prej napisala, da nimam ničesar proti tistim, ki ga posluašjo, tako, da sploh ne razumem zakaj se spravljaš name, če nisem enakega mnenja, kot ti!!!!!
lep pozdrav
p.s. moje zdravje je na srečo že super in temu ... ne morem biti ničesar nevoščljiva!!!! česa le? mogoče njegovega zelenega telovnika? ja, po moje pa tudi ...
za ta cd, sem brala v novi, kjer je intervju s tem ... in sicer je pisalo takole:"Sedemnajst let: Fredy je svoj glasbeni projekt, zgoščenko, ki jo predstavlja na nastopih, pripravljal sedemnajst let."
@ res ne razumem, kako ne moreš sprejeti dejstva, da pa vsi vendarle ne poslušamo tega Fredija? halooooooo ... enim je všeč, drugim spet ne ... kot vedno ...
jaz imam pravico napisati svoje mnenje, pravtako tudi ti in vsi ostali člani foruma ... ampak, po moje pa nimaš pravice nekoga žalit in ga pošiljat na zdravljenje k dr. Ruglju ... svašta!!!!!!! sicer pa tvoj post kaže na inteligenco ene ...
sicer pa se kar spotakni sedaj ob moj post in kaj napiši ... itak se več ne mislim kregat s tabo ... ker se mi zdi prav nizkotno ...
aja, pa še nekaj sem ugotovila; verjetno še nikoli nisi slišala za besedi šala, humor ... škoda ...
če nisi opazila, sem že prej napisala, da nimam ničesar proti tistim, ki ga posluašjo, tako, da sploh ne razumem zakaj se spravljaš name, če nisem enakega mnenja, kot ti!!!!!
lep pozdrav
p.s. moje zdravje je na srečo že super in temu ... ne morem biti ničesar nevoščljiva!!!! česa le? mogoče njegovega zelenega telovnika? ja, po moje pa tudi ...
-
@ - Kofetarica
laram napisal/-a:ojoj, joj ... sicer sploh nevem, zakaj se ukvarjam z nekom, ki ne more sprejeti dejstva, da ima vsak človek svoj okus, pa ne ti meni, da ga jaz nimam ... !!!!!!
lep pozdrav
No, bom šla kar po vrsti...
Kot prvo, mislim, da nikjer nisem niti omenila, da TI nimaš okusa... Še enkrat preberi post!
Kot drugo, ne nasedaj raznim tračem v revijah, ki služijo na tuj račun.
Kot tretje, tudi o Fredyju in njegovi glasbi ter o tem, kdo ga posluša in kdo ne, sem že pisala v prejšnjih postih.
In ja, tu se končno strinjava - vsak ima pravico napisati svoje mnenje (tudi ti in jaz). Če sem te užalila, se ti opravičujem...Rugelj je bil mišljen kot joke (haha - evo šalo!)
Kar se tiče inteligence...no, definicija inteligence je družbeni sloj, ki ga sestavljajo umski delavci (intelektualci), inteligentnost pa je miselna iznajdlivost in uvidevnost, sposobnost razumevanja, sklepanja in reševanja problemov (torej kaj si hotela povedati?)
Kar se pa zdravja tiče....želim ti čimprejšnje okrevanje, veliko srečnih in nasmejanih dni!
-
laram - Kofetarica
@ napisal/-a:laram napisal/-a:ojoj, joj ... sicer sploh nevem, zakaj se ukvarjam z nekom, ki ne more sprejeti dejstva, da ima vsak človek svoj okus, pa ne ti meni, da ga jaz nimam ... !!!!!!
lep pozdrav
No, bom šla kar po vrsti...
Kot prvo, mislim, da nikjer nisem niti omenila, da TI nimaš okusa... Še enkrat preberi post!
Kot drugo, ne nasedaj raznim tračem v revijah, ki služijo na tuj račun.
Kot tretje, tudi o Fredyju in njegovi glasbi ter o tem, kdo ga posluša in kdo ne, sem že pisala v prejšnjih postih.
In ja, tu se končno strinjava - vsak ima pravico napisati svoje mnenje (tudi ti in jaz). Če sem te užalila, se ti opravičujem...Rugelj je bil mišljen kot joke (haha - evo šalo!)
Kar se tiče inteligence...no, definicija inteligence je družbeni sloj, ki ga sestavljajo umski delavci (intelektualci), inteligentnost pa je miselna iznajdlivost in uvidevnost, sposobnost razumevanja, sklepanja in reševanja problemov (torej kaj si hotela povedati?)
Kar se pa zdravja tiče....želim ti čimprejšnje okrevanje, veliko srečnih in nasmejanih dni!
V tistem postu pred mano si napisala, da nekateri imate okus, nekateri pa ga nimamo ... to sem mislila v zvezi s tistim okusom ...
Res, da je revija tračarska, vendar sem bila vsaj malo mnenja, da je vsaj nekja resničnega, saj je on sam sodeloval pri tem intervjuju in to v domžalah, med 20-minutno pavzo odzadaj v garderobi.
Rugelj ... brez komentarja ...
hvala za dobre želje glede okrevanja ... moje zdravje je, kot sem že porej omenila boljše oz. super glede na pretekle dni ...
lep dan ti želim!
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
laram napisal/-a:ojoj, joj ... sicer sploh nevem, zakaj se ukvarjam z nekom, ki ne more sprejeti dejstva, da ima vsak človek svoj okus, pa ne ti meni, da ga jaz nimam ... !!!!!!
lep pozdrav
laram vsaka ti čast, ne bi se mogla bolj strinjati...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
laram - Kofetarica
MissBitch ... hvala za podporo, saj me bodo drugače tukaj še pojedli ...
napisala sem le svoje mnenje in nekaj kar sem prebrala v trič-trač reviji ...
jaz še nikoli nisem nekoga spošinfala, še najmanj pa ga napadala, če on ne posluša takšne zvrsti glasbe kot jaz ... mislim, da smo razumni in razviti ljudje in lahko razumemo, da ima vsak svoj način izražanja, oblačenja, obnašanja, vsak posluša svojo zvrst glasbe - po svojem okusu pač ... meni fredi ni cool, ampak, tistim, ki pa je pa ga naj le poslušajo ... saj pa vsak ne posluša atomik harmonik, helene blagne, trkaja, alfija nipiča, bepop, ali pa katerega drugega glasbenika ... *
*iz prej navedenih se ne delam norca in jih ne šinfam, saj spoštujem vsakega, ki dela svojo glasbo, pa kakršnakoli zvrst že je. toliko o tem ...
lep pozdrav!
napisala sem le svoje mnenje in nekaj kar sem prebrala v trič-trač reviji ...
jaz še nikoli nisem nekoga spošinfala, še najmanj pa ga napadala, če on ne posluša takšne zvrsti glasbe kot jaz ... mislim, da smo razumni in razviti ljudje in lahko razumemo, da ima vsak svoj način izražanja, oblačenja, obnašanja, vsak posluša svojo zvrst glasbe - po svojem okusu pač ... meni fredi ni cool, ampak, tistim, ki pa je pa ga naj le poslušajo ... saj pa vsak ne posluša atomik harmonik, helene blagne, trkaja, alfija nipiča, bepop, ali pa katerega drugega glasbenika ... *
*iz prej navedenih se ne delam norca in jih ne šinfam, saj spoštujem vsakega, ki dela svojo glasbo, pa kakršnakoli zvrst že je. toliko o tem ...
lep pozdrav!
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Ange|ina napisal/-a:bli smo na Fredyju u kranju... take gužve pa še ne.. model je res smešn in popularn
Angie
ja ena moja sosolka je bla in je rekla da je blo noro.. hehe... drgac pa js sm tud hotla it sam pol ne vem nism sla...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov