Fredi Miler
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Ja saj vem, da bere že kr en lep čas svoj portal. Še posebno titulo ime mislim, da One and Only
Drugače pa, če bi malo pogledala, sem že večkrat omenil, da še nisem bil na koncertih od Fredya. V začetku Decembra sem mislil iti na prvega v Slov.Konjice samo pol nisem mel časa, ker smo naslednji dan pisali en kolokvij iz matematike. Tak, da bom šel enkrat po novem letu, ko bo v MB.
Kaj ti si kaj slikala v Domžalah?
Drugače pa, če bi malo pogledala, sem že večkrat omenil, da še nisem bil na koncertih od Fredya. V začetku Decembra sem mislil iti na prvega v Slov.Konjice samo pol nisem mel časa, ker smo naslednji dan pisali en kolokvij iz matematike. Tak, da bom šel enkrat po novem letu, ko bo v MB.
Kaj ti si kaj slikala v Domžalah?
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Fredy v Kranju
Baje je blo ful dobro, eni se je "moral" celo na oprsje podpisat...
Galerija za Cosmo folk
Problem je le, da dela galerija zaradi velikega obiska precej počasi...
Baje je blo ful dobro, eni se je "moral" celo na oprsje podpisat...
Galerija za Cosmo folk
Problem je le, da dela galerija zaradi velikega obiska precej počasi...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
@ napisal/-a:Res je faca...pa clo na poste odgovarja!
hehe to pa morm it pogledat
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Js sm hotla it v kranj, k sm pac iz kranja an, sam nekak nism sla in mi je malcek zou... ah sej bodo se sanse
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
No, za vse tiste, ki mislijo da sem čisti Fredy-fanatik, naj razložim celotno situacijo...
Pred meseci je po netu krožil njegov videospot (Vedno si sanjala njega) ob katerem smo se vedno nasmejali do solz. Potem je Fredyja začel iskat Žurnal in prišlo je do tega, da ga je čez noč poznala vsa Slovenija (no, vsaj tisti, ki imajo dostop do interneta in ki ga uporabljajo še za druge stvari, ne le za to, da se logirajo na prvi možni forum). Ker smo se prej delali norca iz Fredyja, smo seveda začeli spremljati celotno situacijo in je naneslo, da smo bili tudi na njegovem koncertu v Domžalah, kjer je Fredy dokazal, da je drugačen od ostalih glasbenikov, saj je bil iskren, dostopen do vseh, poleg tega pa je mladim dal to, kar potrebujejo - sprostitev in smeh! Je človek, tak kot bi morali biti vsi "ala zvezdniki" - preprost, iskren, vedno dobre volje, ni muhast...predvsem pa se mu vidi, da poje z dušo in srcem. In ravno zato je Fredy CAR.
In ne, Fredy ni noben kmet, butel, kreten itd. Fredy je pač Fredy - take it or leave it!
Pred meseci je po netu krožil njegov videospot (Vedno si sanjala njega) ob katerem smo se vedno nasmejali do solz. Potem je Fredyja začel iskat Žurnal in prišlo je do tega, da ga je čez noč poznala vsa Slovenija (no, vsaj tisti, ki imajo dostop do interneta in ki ga uporabljajo še za druge stvari, ne le za to, da se logirajo na prvi možni forum). Ker smo se prej delali norca iz Fredyja, smo seveda začeli spremljati celotno situacijo in je naneslo, da smo bili tudi na njegovem koncertu v Domžalah, kjer je Fredy dokazal, da je drugačen od ostalih glasbenikov, saj je bil iskren, dostopen do vseh, poleg tega pa je mladim dal to, kar potrebujejo - sprostitev in smeh! Je človek, tak kot bi morali biti vsi "ala zvezdniki" - preprost, iskren, vedno dobre volje, ni muhast...predvsem pa se mu vidi, da poje z dušo in srcem. In ravno zato je Fredy CAR.
In ne, Fredy ni noben kmet, butel, kreten itd. Fredy je pač Fredy - take it or leave it!
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
@ napisal/-a:Matr smo občutljivi!
Kar se pa Fredyja tiče - on je preprosto CAR! Iskren, vedno nasmejan, pa hudo dobr žur nardi!
hahahaha, afna razfukana sam men je pa fredy bedn, oz nocem ga k je ubistvu uspel cez noc pa vsepovsod ga skoz predvajajo, mislim...men pac ni
Gone
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
@afna, uzamem nazaj prejsnji post v tej temi, prehitr sm napisu mnenje o njemu, ne da bi sloh kaj vedel o njemu. Danes sm gledu e+ in gost je bil Fredy In zdej res lahko recem par stvari o njemu, vsec mi je k se ne nos visok, kot vecina nasih extradnic (Rebeka Dremelj, Zana, ... ), oblecen je bil cist navadn pa tko, morm rect da mi je kot clovek vsec in mu cist privoscim, le njegova glasba mi ni vsec. Bomo vidl, mogoce pa se kdaj znajdem na njegovemu zuru
Gone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov