Eva Mendes
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Tuki ma ubistvu tudi namazane oči, pa vrjetno kak korektor al pa suh, svetlejši puder. Tole definitivno ni BREZ makeupa.
Ampak, ne zgleda slabo pomoje tut brez. Oz. kej drastično drugače.
Sm pa glih zadnič gledala te znane osebe brez makeupa. Katastrofa, se prav zamisli človek kako dobro sam izgleda.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Pa saj ni fora samo v tem kako njena fasada izgleda...fora je tudi v njeni mimiki in potezah...hoji, itd.
Skratka v tistem filmu kjer sem jo opazil je igrala neke vrste zapeljivko...logično je bila njena igra temu primerna.
Kolikor sem jo jaz uspel videti me je pritegnila, pa marsikatera ženska igra zapeljivko v kakšnem filmu, pa ostanem nekako ravnodušen...ona me je pa nekako zapeljala
Dam nesporen glas zanjo, da je seksi in hot...pa z ali brez make up-a
Skratka v tistem filmu kjer sem jo opazil je igrala neke vrste zapeljivko...logično je bila njena igra temu primerna.
Kolikor sem jo jaz uspel videti me je pritegnila, pa marsikatera ženska igra zapeljivko v kakšnem filmu, pa ostanem nekako ravnodušen...ona me je pa nekako zapeljala
Dam nesporen glas zanjo, da je seksi in hot...pa z ali brez make up-a
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
je fejst baba, sam ni pa ljubka, al kaj je že napisano v prvem postu. po moji presoji ma nekaj moškega na obrazu, take grobe poteze. mal tranvestit stil. je pa urejena in overall bi se človk v realnosti zihr obrnil za njo. al kaj
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ampak zdaj, ko je Sessa prilimala fotki Amy, na katerih izgleda neverjetno dobro (verjetno so to še njeni zlati časi, kar se tiče drogeraškega pohoda), bi pa tudi jaz našla marsikatero podobnost.. Ne vem no, na teh fotkah sigurno. Z 'zdajšnjo' Amy pa ne.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Gost
Joj, ene ste res zaljubljene v te ženske ali zvezde še kar ponotranjate kot svoje idole in znorite vsakič, ko nekdo pove drugačno mnenje?
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
buubbika napisal/-a:Našla si pač sliki, kjer Amy zgleda dokaj "normalno" in solidno, ter Evino sliko, kjer ma podoben make up.
...razen na 1. dveh slikah, ki si ju prlimala, sta dokaj podobni (ponavljam: make up in "normalna" Amy..).
Imaš prav.. Ampak delat vojno iz tega je pa pretiravanje
V splošnem je Eva zelo sexi, tako kot je Angelina, pa Jessica Biel, pa Megan Fok itd.. In vedno se najde nekdo, ki mu tak tip človeka ni všečen, morda tudi iz razloga, ker je znana osebnost. Svet je velik in v vsakdanjem življenju in okolju, v katerem preživimo večino življenja, se srečamo še z 'milijoni' ravno tako lepimi ženskami, ki pač niso slavne.
O Evi pa sicer ne vem veliko, ker nisem gledala nobenega njenega filma. Zato lahko govorim samo o tem, kar vidim na slikah. In na slikah mi je dobra. Boljša od recimo ostalih, ki sem jih prej naštela.
Tako dobra pa mi je tudi bivša sodelovka iz Upravne enote..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov