Eroika
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Jaz grem tudi še v CE-so me čisto navdušili.Komaj čakam. Bodo predstavili nov CD.
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
pride kera v soboto 5.7 v avditorij portorož na njihov koncert??
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Meni so ušeč do neke meje, sam se mi zdi da so čista kopija Il divo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Antea - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2005
Jaz sem bila pa v četrtek na njihovem koncertu v Celju. Spet je bila polna-razprodana dvorana (kot povsod, kjer nastopajo). Moram pa priznati, da kljub super koncertu, nekako na začetku večera niso bili preveč razpoloženi oz. sproščeni. So se pa razživeli po pavzi, kot se za njih spodobi . Sploh Matjaž, ki je bil spet poln "novih" for in vicev, seveda na račun tenorčkov .
Kar se pa tiče programa .... same pohvale. Meni še vedno najbolj všeč Ko mene več ne bo in Nesuun dorma, ter novi Zate in Lahko noč Piran. Se že veselim jeseni, ko izide njihov nov album...
In, da se še malo "pohvalim", v sredini maja sem organizirala v mojem kraju njihov koncert. Bilo je fenomenalno (so si dali duška, publika pa tudi). Res je, da se s fanti že nekaj časa osebno poznam, pa vendar lahko rečem le vse pohvale na njihov račun. Ob koncu leta, se pa ponovno vrnejo .
Kar se pa tiče programa .... same pohvale. Meni še vedno najbolj všeč Ko mene več ne bo in Nesuun dorma, ter novi Zate in Lahko noč Piran. Se že veselim jeseni, ko izide njihov nov album...
In, da se še malo "pohvalim", v sredini maja sem organizirala v mojem kraju njihov koncert. Bilo je fenomenalno (so si dali duška, publika pa tudi). Res je, da se s fanti že nekaj časa osebno poznam, pa vendar lahko rečem le vse pohvale na njihov račun. Ob koncu leta, se pa ponovno vrnejo .
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
poznas jih? kaksna cast... men so super...
ko so zapeli KO MENE VEC NE BO so tekle solzice, ker mi je ta pesem fenomenalna... dvorana je bila razprodana ja... sem bila v CE in sem bila presenecena... sem mislila, da ne ve veliko ljudi za njih... sploh starejsih je bilo veliko.
fajni so bili!
ko so zapeli KO MENE VEC NE BO so tekle solzice, ker mi je ta pesem fenomenalna... dvorana je bila razprodana ja... sem bila v CE in sem bila presenecena... sem mislila, da ne ve veliko ljudi za njih... sploh starejsih je bilo veliko.
fajni so bili!
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
baje,da so bli v Portorozu tud ful dobri..po tem kar sem slisala od starsev! sama na zalost nisem sla,ker sem bila v alayi na ferrari srecanju
-
Antea - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2005
linkica napisal/-a:poznas jih? kaksna cast... men so super...
fajni so bili!
no, čast... ja lahk rečem, da sem vesela, da se poznamo. Kljub uspehom, so preprosti in dostopni, pa seveda polni smeha(vedno in povsod).
Res pa je zanimivo, da njihove koncerte obiskuje vsa populacija, od mladih do starejših. Tapravi so
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov