Eroika
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
tor napisal/-a:blondygirl napisal/-a:sej Eroika bo pela tud za novo leto na presernovem trgu!
Točno ob polnoči.
to pa ne vem tocno! vem sam kdaj je Jan
-
blondygirl - Kofetarica
Antea napisal/-a:Tudi jaz sem bila na njihovem koncertu v CD(12.12.). In ja, govorim lahko le v superlativih. Cel program, gostji, vzdušje... super! Že dolgo nisem bila na tako dobrem koncertu in upam, da jih bo še veliko.
Na "prešercu" se pa vidimo .
o ti tud prides-super vec nas bo boljse bo
-
Antea - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2005
blondygirl napisal/-a:Antea napisal/-a:Tudi jaz sem bila na njihovem koncertu v CD(12.12.). In ja, govorim lahko le v superlativih. Cel program, gostji, vzdušje... super! Že dolgo nisem bila na tako dobrem koncertu in upam, da jih bo še veliko.
Ja, ja seveda . Po moje bo full lepo(kot vedno).
-
blondygirl - Kofetarica
Antea napisal/-a:blondygirl napisal/-a:Antea napisal/-a:Tudi jaz sem bila na njihovem koncertu v CD(12.12.). In ja, govorim lahko le v superlativih. Cel program, gostji, vzdušje... super! Že dolgo nisem bila na tako dobrem koncertu in upam, da jih bo še veliko.
Ja, ja seveda . Po moje bo full lepo(kot vedno).
ja no tole bo sele moje drugo praznovanje v prestolnici nase preljube Slovenije ponavad sem bla zmer v tujini!
tko,da sm kr vesela,da bo eroika pela
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
aaa jaz sem jih slišala u cityju...o abd men že niso všeč bz je to men
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
sami se itak ne morejo primerjati, ker še zdaleč niso tako dobri kot Il Divo, so pač 3 tenorji, ki se dobro slišijo in na žalost imajo isti žanr glasbe kot Il Divo, tudi njihov repertoar je zelo podoben, tako da je neumno misliti da ideja ni prišla prav od njih... Atomik Harmonik tud ne poslušajo Turbo Angels
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
js sm bla tud takega mnenja kot mash@ in sm verjela,da vseen hočjo nrdit neke slovenske il divo...pol pa sm šla na njihov koncert in to ni primerjave...čist drgačna besedila pesmi,drgačno izvajanje...vsaki so na svoj način odlični
I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Včeraj sem bila na njihovem koncertu. Sami superlativi.... fantje so res profesironalci, lepo pojejo in še dobro izgledajo... tk da če se kdaj poročim, mi pridejo zapet, pa naj stane kolikor hoče ....
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jaz jih grem pa v cetrtek poslusat. 3.7. v CE. upam, da bo fajn. no, v bistvu niti ne dvomim ker bo simfonicni orkester RTV SLO zraven - to pa naredi se boljse vzdusje.
mi kr srce zaigra k se spomnem npr. na njihovo izvedbo KO MENE VEC NE BO pa TI SI MI V KRVI v spanscini... komaj cakam!
mi kr srce zaigra k se spomnem npr. na njihovo izvedbo KO MENE VEC NE BO pa TI SI MI V KRVI v spanscini... komaj cakam!
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
linkica napisal/-a:jaz jih grem pa v cetrtek poslusat. 3.7. v CE. upam, da bo fajn. no, v bistvu niti ne dvomim ker bo simfonicni orkester RTV SLO zraven - to pa naredi se boljse vzdusje.
Jaz pa v petek, Studenec pri Domžalah.
Tretji kocert s simfoničnim orkestrom imajo pa v Portorožu v soboto.
Poleg desetih komadov(priredb), naj bi bili predstavljeni nekateri novi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov