Eroika
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
meni so Eroika zelo všeč, so vredu fantje, vsi zelo študirani in glasbeno podkovani, eden iz Eroike (lai mogoče dva) in še dva druga fanta sodelujejo pri komadu Nisi moja z Janom Plestenjakom, ko je pa zame definitivno najlepša pesem ...
-
Antea - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2005
Jaz sem jih zadnjič osebno spoznala in moram rečt, da so fajn fantje, preprosti, nasmejani, zelo zgovorni...
Kar se pa njihove glasbe tiče... meni je všeč, ker so nek nov veter na slo.glsbeni sceni. Na naslednji zgoščenki, pa bodo tudi njihove lastne skladbe. Kljub vsemu pa ostajajo zvesti operi in klasični glasbi.
Kar se pa njihove glasbe tiče... meni je všeč, ker so nek nov veter na slo.glsbeni sceni. Na naslednji zgoščenki, pa bodo tudi njihove lastne skladbe. Kljub vsemu pa ostajajo zvesti operi in klasični glasbi.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
kolkr vem se oni sami primerjajo z il divo, sj so tud na isti način začeli, tak s priredbami...kr il divo so mel na zčetku priredbe od toni braxton, celine dion...men so zlo všeč in sm, vesela,da mamo eno tako skupino v Sloveniji...je pa res,da so men il divo že od začetka zlo zlo všeč in se sj pr men nihče ne more primerjat z njimi...
-
Antea - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2005
*urškica* napisal/-a:kolkr vem se oni sami primerjajo z il divo, sj so tud na isti način začeli, tak s priredbami...kr il divo so mel na zčetku priredbe od toni braxton, celine dion...men so zlo všeč in sm, vesela,da mamo eno tako skupino v Sloveniji...je pa res,da so men il divo že od začetka zlo zlo všeč in se sj pr men nihče ne more primerjat z njimi...
Te moram popraviti .
Fantje z Eroike se sami ne primerjajo z Il divo, niti jih ne poslušajo. In če jih hočeš "razjeziti", jim kar to omeni .
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Antea napisal/-a:*urškica* napisal/-a:kolkr vem se oni sami primerjajo z il divo, sj so tud na isti način začeli, tak s priredbami...kr il divo so mel na zčetku priredbe od toni braxton, celine dion...men so zlo všeč in sm, vesela,da mamo eno tako skupino v Sloveniji...je pa res,da so men il divo že od začetka zlo zlo všeč in se sj pr men nihče ne more primerjat z njimi...
Te moram popraviti .
Fantje z Eroike se sami ne primerjajo z Il divo, niti jih ne poslušajo. In če jih hočeš "razjeziti", jim kar to omeni .
se moram podpisat pod tvoj post Antea! Eroika se nikoli ni primerjala z Il Divo-to počenjo mediji!
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
ja itak... in nastali so po "naključju" prav takrat, ko so il divo na vrhuncu in po enakem "naključju" so jim ppodobni tako po zasedbi, zvrsti glasbe, izgledu, itd. čisto po NAKLJUČJU so nastali ravno takrat, ko je še slovencem potegnilo da ta recept deluje dajte no koga vi vlečete za nos? pa ne me narobe razumet, načeloma nimam nič proti nobenim, imam celo cdje doma, ampak vseeno... bodimo realniblondygirl napisal/-a:Antea napisal/-a:*urškica* napisal/-a:kolkr vem se oni sami primerjajo z il divo, sj so tud na isti način začeli, tak s priredbami...kr il divo so mel na zčetku priredbe od toni braxton, celine dion...men so zlo všeč in sm, vesela,da mamo eno tako skupino v Sloveniji...je pa res,da so men il divo že od začetka zlo zlo všeč in se sj pr men nihče ne more primerjat z njimi...
Te moram popraviti .
se moram podpisat pod tvoj post Antea! Eroika se nikoli ni primerjala z Il Divo-to počenjo mediji!
-
blondygirl - Kofetarica
*urškica* napisal/-a:^^ se strinjam ...povsod jih omenjajo kot slovenske il divo...kar tud nikol ne bojo...
sej njim tud ni za to,da bi bli il divo!
pa ne vem zakaj jih vsi glih morjo primerjat z njimi? pac il divo so 4 eroika so 3.. pojejo ful dobr pa kaj bom nastevala-itaq 100 ljudi 100 cudi! vsak nej poslusa svoje!
-
blondygirl - Kofetarica
sej Eroika bo pela tud za novo leto na presernovem trgu!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov