Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- femme
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2005
- Kraj: akvarij
ne, nisem se hecala. resno mislim, ce bi bla tip bi ga imela za kolega, ker me po mojem nikoli nebi na cedilu pustil ali pa odkrito zaj... in v tem primeru jasno tudi nebi seksala z njim; ker sem pa zenska pa dejansko mislim, da je bioloska katastrofa, ker glede na danasnji svet in njegov nacin zivljenja je pac rizicen. tko je in za tiste, ki si zelijo ali mislijo drugace jih moram zal razocarat, da si delajo samo utvare.
-
sovica - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Raun zdele poslušam na Gami intervju z njim.
Njegovo mnenje je, da bi mogle met ženske enga partnerja, k je kot medo , ves uslužen, pa za družino furat-pr katerem večkrat kemija hitr izgine al pa je sploh ni,pa še enga hudga Taysona , kjer bi strast pa kemija kr ognjemete bruhala . In pravi, da take ženske, ki jim uspe, da imajo oboje in to znajo furat najbolj ceni...
Hmmm,kaj pa vi mislite na to izjavo?
Njegovo mnenje je, da bi mogle met ženske enga partnerja, k je kot medo , ves uslužen, pa za družino furat-pr katerem večkrat kemija hitr izgine al pa je sploh ni,pa še enga hudga Taysona , kjer bi strast pa kemija kr ognjemete bruhala . In pravi, da take ženske, ki jim uspe, da imajo oboje in to znajo furat najbolj ceni...
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Glede te njegove izjave-mislim,da lahko cenim žensko,ki je oboje našla
v ENEM človeku!
Sama imam doma partnerja,ki bi za naju s sinom dal vse,pa še
kemija je med nama,tako,da jaz imam vse v enem paketu!
Mi je pa ta človek na pogled antipatičen,mi je pa prav vseeno kakšen način življenja je izbral-če mu tako odgovarja,tudi prav!
v ENEM človeku!
Sama imam doma partnerja,ki bi za naju s sinom dal vse,pa še
kemija je med nama,tako,da jaz imam vse v enem paketu!
Mi je pa ta človek na pogled antipatičen,mi je pa prav vseeno kakšen način življenja je izbral-če mu tako odgovarja,tudi prav!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
sovica napisal/-a:Raun zdele poslušam na Gami intervju z njim.
ma blagor tistim k najdejo oboje v enem osebku... men se že ne bi dal ukvarjat z dvema
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Joj tale Erazem je res en zadetek. Da je pameten? Ja,se strinjam veliko ve, tudi jaz sem ga naključno spoznala, sam to je daleč od intelekta. Biti intelektualen zame pomeni da se ravnaš po načelu zavesti in da imaš razvit ego, po Freudu, kot področje človekove psihe ki se ujema z okoljem. Tip je očitno imeu doma slab primerek očeta, ki je kot vem iz zanesljivih virov enaka katastrofa. Da je dober prijatel ipd sranje, ja je, ker si s tem, da je z ženskami ki so vodljive zvišuje svojo samozavest. Haloo, tip je navajen zmagovati, in verjemite ko se enkrat tega navadiš je velika nevarnost da se to prenese na vsa področja življenja. In s tem ko on neki babi kvazi pomaga, jo posluša ipd. on sebe vidi kot zmagovalca. In ženske, to nima nič v zvezi z vami ampak v zvezi z njim, s tem ko se boste pustile da vam on pomaga, boste njega osrečile in ne sebe, on vas bo le u to prepričal. Pa zravn hoče bit še neki posebnega k si kao da ustvarja neko individualno življenje in sam sebe prepričuje da je tako bolje za moške kot tudi za ženske, da majo vsi ljubice/ljubimce. Prosm lepo, tako še v primitivnih družbah niso živeli, mi pa naj bi bili razvita civilizacija!Phh
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Men je totalno anti...
Sicer pa....Kakor mu je lepo.....Naj živi kot mu paše....Hehehe...
Sicer pa....Kakor mu je lepo.....Naj živi kot mu paše....Hehehe...
- Freaked
- Debatorica
Ja kako vsak dan dve nove ženske, a nima zdj ene Danijele k pr njemu živi...Joj sam ta punca pa res nima razčiščeno v glavi.
Pa ne more vsak živet kokr hoče, saj smo vendarle, družba, urejena,civilizirana! Ok, v temelje res ne sme posegati,sam, kaj ko ta tipo še druge prepričuje v takšn lajf z raznimi pisarijami. Ljudje so pa ovce, in komu bodo prj nasedli, ja tistemu ki jim bo nudil več "užitkov" z nekimi kvaziteorijami ki nikamor ne peljejo
Pa ne more vsak živet kokr hoče, saj smo vendarle, družba, urejena,civilizirana! Ok, v temelje res ne sme posegati,sam, kaj ko ta tipo še druge prepričuje v takšn lajf z raznimi pisarijami. Ljudje so pa ovce, in komu bodo prj nasedli, ja tistemu ki jim bo nudil več "užitkov" z nekimi kvaziteorijami ki nikamor ne peljejo
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Freaked napisal/-a:Ja kako vsak dan dve nove ženske, a nima zdj ene Danijele k pr njemu živi...Joj sam ta punca pa res nima razčiščeno v glavi.
Res ima Danijelco......ampak on rabi tud lubice......
Ne vem pa kako tale Danijelca to vse tako mirno prenasa..... denar ocitno dela cudeze
- Freaked
- Debatorica
Ja ok,če gre pa za denar ne,pol je pa res cheap. Al pa prihaja iz katastrofalnih razmer...Sam sej,baje da ne ve, sam zdi se ji da mu včasih mal "spodrsne". Čeprou glede na to da že vrabci čivkajo o tem, bi se ji moglo dozdevati. Ur right, keš nardi svoje, pri nekaterih
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Freaked napisal/-a:Ja ok,če gre pa za denar ne,pol je pa res cheap. Al pa prihaja iz katastrofalnih razmer...Sam sej,baje da ne ve, sam zdi se ji da mu včasih mal "spodrsne". Čeprou glede na to da že vrabci čivkajo o tem, bi se ji moglo dozdevati. Ur right, keš nardi svoje, pri nekaterih
Kako da ne ve!!!!!! A je prizadeta al kaj!!!! Saj vsi vemo, da ima kr naprej druge zenske in ona pa kao ne ve........ mozno....saj pogled ima cisto debilni
- Freaked
- Debatorica
Ej jst ne vem, tako slišm od enga k ga zlooo dobr pozna. Ta tip je tko reku, da pač ona ne ve. Sej čist možn, k Erazem baje da dobr skriva. Zdj pa če neki nočeš vedt pač ne boš drezu v panj...Še posebi pa če je keš umes. Lastovica, kaj a jo poznaš al kaj...
Mislm,sam še vedno ne štekam, sej keš je sam taka,postranska zadeva,ne morš sam zarad keša bit z nekom, ddd, a ni bolj pomembno da si z nekom srečen, pa da sta res Partnerja, v zvezi, k če on skoz vara, pol to ni zveza....
Mislm,sam še vedno ne štekam, sej keš je sam taka,postranska zadeva,ne morš sam zarad keša bit z nekom, ddd, a ni bolj pomembno da si z nekom srečen, pa da sta res Partnerja, v zvezi, k če on skoz vara, pol to ni zveza....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov