Erazem B. Pintar

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 18. Jun. 2006 13:22

Men se pa zdi, da ona zelo dober ve kaj dela. Ma že določene razloge, da je z njim. Al je to ljubezen, denar al pa karkoli druzga, pa ve samo ona. :)

Ja sam nevem, če Erazem to kakšen je priznava zarad tega, ker ma jajca. Ker men se zdi, da vse skupaj kar lepo mal nabija, in to ne zato ker ma jajca, ampak zato, ker hoče pač da drugi mislijo, da on je pa res hud, k ma lh vsako. :eek:

Nevem no, če je to lih vse res, ker če bi blo se nebi tko hvalu. :?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 18. Jun. 2006 16:51

krfjolca napisal/-a:Okej, pa dobr no! RESNICA, misskiss, mislim da je vsem jasno, da sta ena in ista oseba. Če ne celo cenjeni Erazem sam, haha. :P
Simpl, mal po netu pobrskat, kje se kaj govori o tebi, pa se za hec logirat in si narest malo reklame ...

RESNICA je 150% moski.

Erazem pintar je tipicen self-made playboy. Naprimer njegov ekvivalent bi bil Mystery. Za moske njegovega tipa velja, da so izredno inteligentni. Vecinoma imajo katastrofalne izkusnje z zenskami zgodaj v svojem zivljenju, kar prinese vec posledic. Prva je, da se odlocijo, da uporabijo svojo inteligenco, da zrihtajo to in posledicno postanejo zelo dobri z zenskami, druga pa, da za dolgorocne zveze izbirajo zenske, ki so vodljive(ker zelijo kontrolo v svojem odnosu z zensko, to kontrolo, ki je pri mlajsih letih niso imel(torej zveza z zeljeno zensko je bila bolj produkt nakljucja)).

Kot je lastovica sama opisala je ubistvu zelo sarmanten etc. Tu se kaze realnost, ki je v kontrastu s teorijo Applebitecc in ostalih zensk, ki v vsaki temi, kjer je kaki jebac omenjen govorijo kako to deluje samo na 13 letnice. Taki plejboji ne igrajo na karto Tough-Jebac "hej bejbi pejva se peljat s porsejem". Prav tako ne igrajo na "romanticni jebac sladkih besed". Plejboji tega tipa ponavadi igrajo na karto zabavnosti, humorja, izziva in pa ponavadi obrnejo dinamiko odnosa, tako da zenska lovi njega in ne obratno.

Jaz bi sel stavit, da bi en plejboj, ki ni on, spravil 80% samskih zensk, ki so v tej temi govorile kok so jim taki tipi ogabni, v posteljo na drugem zmenku. In tut lep procent nesamskih. V tem pogledu je tisti poster RESNICA imel kar prav(ok pretiraval je ko je rekel vse).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 19. Jun. 2006 18:26

Freaked napisal/-a:Kokr sm jst slišala je ta njegov program bolj zaradi njegovih vez in poznanstev uspel. Pa sej ni važn. Ja, Danijela se mi zdi da bo 24 let, pa glede na to da je na turistični, ne vem kok mora bit teško tm pr teh letih diplomirat, je že čudn da še ni :gruebel:

no vidiš jaz pa takim zlobnim govoricam nikoli ne verjamem :)
pa pri 24h si čist komot še absolvent, ali podaljšaš absolventski status, ali si si vzel eno leto frej med faxom, lahko si se prepisal, itd... jaz bom jeseni 24 pa nisem izgubila nobenega leta pa sem prvo leto absolventka.

pa strinjam se z mahagonijem. redkokateri tip ko peca ženske, igra na karte "jaz imam ful denarja pa tok sm hud da lahko dobim vsako žensko, tut tebe". bolj na smisel za humor, kakšno zanimivo debato, itd.
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 19. Jun. 2006 18:57

Bed ej Mahagonij, da se ti da tolk v tega tipa poglabljat... :wink: . Kar se pa tiče danijeline diplome,se je nanašal na eno prej k je rekla da ma pr 23ih oz 24ih ŽE skoraj diplomo. Sm hotla rečt da so to dokaj normalna leta za 3 letno šolo in ne pomeni da pa je zato en einstein. Pa to še ne pomeni da je pa zdj manjvredna :roll: ...Sicer me pa boli k.... :wink:
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 19. Jun. 2006 19:31

Ta se mi zdi, da spada v tisto skupino ljudi, katerim se vsi dobrikajo za hrbtom pa... :roll: Sj ni čudno, če pa je ceu napihnjen :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 19. Jun. 2006 22:16

renatka_ napisal/-a:Ta se mi zdi, da spada v tisto skupino ljudi, katerim se vsi dobrikajo za hrbtom pa... :roll: Sj ni čudno, če pa je ceu napihnjen :)

Ja takim se ponavadi dobrikajo deklice, ki bi vse naredile za kanček medijske pozornosti in seveda za kakšno fino darilce.
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 19. Jun. 2006 22:21

Ja al pa kšne stare babe :D . Sej kokr sm vidla na njegovm pageu je na fotkah s samimi adijo babami :?
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 13. Jul. 2006 13:39

http://trendi.siol.net/default.aspx?sit ... =411&pgn=1

:lol: Niti diplomiral ni. :loldev: Tega pa res nisem vedla.
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 13. Jul. 2006 13:57

:lol: :lol: Kaksen nos. :lol:
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 13. Jul. 2006 13:58

Ja no, kar se pa tice diplome. Pa kaj pa je diploma? En listek. Brezveze. Ne pomen, da si zato k mas diplomo kj bl pametn al pa kj bl neumen. Glede na to, da ma pa on ze kr vredu sluzbo pa dobre prihodke, je pa itak ne rab.
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 14. Jul. 2006 8:19

ja grd je res, sam intervju in razmišljanje pa pozitivno preseneča
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 19. Jul. 2006 11:23

No včeri sm ju vidla, hah, v živo, in se ga je danijela full tiščala, kot da bi se bala da bi ga izgubila :loldev:
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 19. Jul. 2006 14:07

Freaked napisal/-a:No včeri sm ju vidla, hah, v živo, in se ga je danijela full tiščala, kot da bi se bala da bi ga izgubila :loldev:

Saj se ima za kaj bat. Ko jo bo pustil, bo spet robcke v Mullerju prodajala :lol:

Pa kakih 14 dni nazaj se je na lj gradu kurbal s Tino (prvo- izpadlo iz Bara) :lol:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 19. Jul. 2006 20:26

Dejstvo je,da model želi furati sceno kvazi uspešnega modela...

Njegovo podjetje ne spada med hitro raztoča podjetja...in ne izstopa od ostalih podjetij...takih podjetij kot ga ima on...je v Slo. še ogromno...veliko bolj uspešnih...

In ve se, da skromnost najbolj pristoji tistim, ki jim ni potrebno biti skromen...in tisti, ki imajo nekaj...se ne rabijo tako kazati navzven in napihovati...kao kolk so oni hudi....s tem ste verjetno opazili, da če logično razmislite...da slika verjetno ni taka kot jo predstavlja on...
Je pa dejstvo, da veliko žensk pade na njegovo igro...oziroma tak imidž...kao ful uspešen in hud playboy...no pa saj..če se tako počuti in če mu ženske slepo verjamejo..se je zgodilo, da je to celo postal...
To je dokaz, da takega kot se delaš da si...in če res verjameš v to..tak celo postaneš :wink: :D :)
Na naj kdo reče da se glumiti ne izplača :lol:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 20. Jul. 2006 22:25

Lastovica,hahahaha, ne me je***.a kr v javnosti sta bla z uno žensko Tino skupi! :eek: A se ni on hvalu da to pa ne dela?! Mah joj kok eni komplicirajo. Sam je pa tko ne, da mam filing da je njegova baba vseen mal preveč pusta in pleh zanjga k ma hormonski sistem še vedno neuravnovešen, tko da pol še vedno išče malo tu malo tam.Who knows, men je to vse skup tok nerazumljivo

:nixweiss: :/

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov