Erazem B. Pintar

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a _Le`Ona_ » 16. Jun. 2006 13:14

Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 16. Jun. 2006 16:00

micamaca a si vidla Obraze? Daniela čez dve strani. :D :D :D

tko fino razlaga o njeni globoki vezi med njo in Erazmom. Men je blo za umret smešen.

Al pa to da sta se spoznala tko, da je ona hodila po cest, on se je pa men pelov. Pa se je pol kr ustavu pa jo povabu ven. In jo takoj začarov in blabla. :lol:
Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 16. Jun. 2006 19:16

Intervju je z njo al kaj? Hahaha, dobra zgodbica. Tako je...eni so pač romantični :wink:
Čebela19
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Čebela19 » 16. Jun. 2006 20:27

Kar se tice njegove vizualnosti, mi je cisto mimo. Na cesti ga sigurno nikoli ne bi opazila! Ampak...sem pa ze nekajkrat v Lady brala njegovo kolumno in moram priznati, da mi je full vsec njegov still pisanja pa tudi vsebina je na mestu. :ja:
Za dežjem pride blato...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 16. Jun. 2006 22:50

Joj men ej pa on tko grd, pa piše o tiste kolumne tko, da so res bedne. skoz se nekej hval, pa misle kaki jebač je.

Pa s to Danileo imata kao res resno zvezo on pa skoz o enih ženskah govori.

Tko, da on in njegov način razmišlanja je men čiz out.

Men deluje kot en prepotenten in napihnejn, vase zagledan egoist, ki pač mora imeti žensko, zaradi statusa moškega in zaradi rednih prihodkov sexa, vmes si pa privoški kakšno ljubico, ki itak pada na njegov denar, on si pa napumpa ego in popestri spolno življenje. :? :? :?
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 16. Jun. 2006 23:06

Hehe Jemina,sej maš prou...Sam tale danijela, se mi je kr zdel da mora bit kakšna manekenka. Sej geštel ma hud, sam men je preveč suha, halo no, 175cm/52kg... :eek: Ampak v faco :nein: , pač ni zanimiva, niti lepa no. Sej ni grda al pa kej, čist lušna, sam zlo povprečna, pa itaq fotke delajo svoje.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 17. Jun. 2006 1:49

men je tud povprečna... sam kaj čmo, mogoče ma pa kakšne druge vrline :twisted: :D

tale erazem pa je itak čist mim... men je kreten nad kreteni- kraljevski razred...
My dreams are my reality...
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 17. Jun. 2006 9:58

Ma ja, tale Mr Pintar mna res ene svoje antipatične fore. Sej se mi zdi da ne more bit glih glup al neumen, sam njegov stil razmišljanja, vsaj glede žensk pa ni zdrav :nixweiss: :schlaumeier:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 17. Jun. 2006 12:02

jah men se zdi on čist inteligenten, pa zelo sposoben, kar se tiče posla, pa njegove kolumne v lady so mi tut všeč, ampak ko se gre pa za ženske je pa katastrofa :roll:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 17. Jun. 2006 13:37

Zvoncica napisal/-a:jah men se zdi on čist inteligenten, pa zelo sposoben, kar se tiče posla, pa njegove kolumne v lady so mi tut všeč, ampak ko se gre pa za ženske je pa katastrofa :roll:

S katerim poslom se pa on ukvarja?:?:
Men se zdi, da se o tem nikoli ne govori, ampak se govori samo o njegovih ženskah. Pa tud sam nč ne reče s čim se ukvarja, vedno neku luksuz omenja. Jz res na razumem zakaj se mora vedno neki hvalt.

A tip res nima druzga za delat?

Daniela ma pa res hudo postavco ja, sam so jo zgleda spustil ,ko so lepe obraze delil. :D Čeprav se men ona sploh ne zdi napačna. Pač mlada ženska, ki ve kaj narest s svojim življenjem. Vsaj tko men deluje. Ful samozavestna, pa ne preveč, pa ful je prepričana vase. Pa tko pri 23 letih ma že skorej diplomo. Aja pa še Erazma prenaša. :D :D
Tko da svka ji čast :respekt:
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 17. Jun. 2006 14:25

jemina napisal/-a:Aja pa še Erazma prenaša. :D :D
Tko da svka ji čast :respekt:

to pa ji res svaka čast.. nevem kako ji to uspeva...

mogoče ji je v tolažbo njegov dnar.. kr njega ne razumem, kdo ma lahko rad... sej ga je sama samohvala...bljak
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 17. Jun. 2006 16:52

jemina napisal/-a:S katerim poslom se pa on ukvarja?:?:
Men se zdi, da se o tem nikoli ne govori, ampak se govori samo o njegovih ženskah. Pa tud sam nč ne reče s čim se ukvarja, vedno neku luksuz omenja. Jz res na razumem zakaj se mora vedno neki hvalt.

A tip res nima druzga za delat?

na faksu je ustanovil še z enim podjetje zaslon, v parih letih naredu en hud program za elektronsko bančništvo, prodal podjetje hermesu softlabu še pred svojim 30letom. bil je tut kandidat za podjetnika leta. nekje na začetku te teme maš mal več o tem
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 17. Jun. 2006 21:48

Kokr sm jst slišala je ta njegov program bolj zaradi njegovih vez in poznanstev uspel. Pa sej ni važn. Ja, Danijela se mi zdi da bo 24 let, pa glede na to da je na turistični, ne vem kok mora bit teško tm pr teh letih diplomirat, je že čudn da še ni :gruebel:
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 17. Jun. 2006 22:31

[quote="Freaked"Ja, Danijela se mi zdi da bo 24 let, pa glede na to da je na turistični, ne vem kok mora bit teško tm pr teh letih diplomirat, je že čudn da še ni :gruebel:[/quote]

ne podcenjuj!

mogoče je zabita al pa brihtna... nevem... sam mal čudna že more bit, da prenaša Erazma...
Čebela19
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Čebela19 » 17. Jun. 2006 23:03

Jaz definitivno nisem na strani moških, ki mislijo, da smo ženske bolj ali manj samo za okras poleg njih, ampak njemu pa pač priznavam, da ima jajce. Drage moje, Erazmov je okrog nas ogromno, samo odkrito pa to skoraj nobeden ne priznava! Se vsi nekaj lepe delajo, kako so fejst pa zesti, v resnici pa...
Meni je bolj tale erazmova Danijela sumljiva. Sprašujem se, kaj sploh še dela z njim. Ali res nima niti malo samozavesti?! :!: :?: :stupid:
Za dežjem pride blato...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov