Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
eh men pa sploh ne... sm spet sam za par minutk gledala, pa je skoz sam on blebetal... in to kr neki... una baba pa kt da ne bi znala do pet štet ... neki jo vpraša ona pa tišina in kao globoko mozganje... k da bi jo sprašval eno višjo matematko...
The secret of success is consistency of purpose.
- querer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2006
- Kraj: ljubljana
Nujno morm komenterat zadno oddajo!!!!!!!!!! Tip je res skos govoru in to kr neki, baba se mi je pa na trenutke zdela res taka kt da ne bi znala sestevat na trenutke pa, da ma neki pamtnga za povedat. Brezveze
Najbl na zivce mi gre pa k ta Erazem ne zna druzga govort kt sam to, da se on ne bo nikol porocil!!!!! Kt, da to koga zanima, nej da ze mer s tem pa itak se z njim nobena nebi hotla porocit, vsaj tista k ma kej v glavi se nebi, se zivela ne bi nobena normalna z njim!! Pa tud misl, da si lohk se kr zmisluje, res kera bi pa hotla tok grdga starga dedca?????? No pa skoda tok lepe obleke na tok nagrauznmu tipu, mislm lohk bi se usaj obriu no
Najbl na zivce mi gre pa k ta Erazem ne zna druzga govort kt sam to, da se on ne bo nikol porocil!!!!! Kt, da to koga zanima, nej da ze mer s tem pa itak se z njim nobena nebi hotla porocit, vsaj tista k ma kej v glavi se nebi, se zivela ne bi nobena normalna z njim!! Pa tud misl, da si lohk se kr zmisluje, res kera bi pa hotla tok grdga starga dedca?????? No pa skoda tok lepe obleke na tok nagrauznmu tipu, mislm lohk bi se usaj obriu no
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
querer napisal/-a:Nujno morm komenterat zadno oddajo!!!!!!!!!! Tip je res skos govoru in to kr neki, baba se mi je pa na trenutke zdela res taka kt da ne bi znala sestevat na trenutke pa, da ma neki pamtnga za povedat. Brezveze
lol to je blo pa zaj olajšanje, ane?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov