Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Manca ni slaba punca. Kar še ne pomeni da se je uprla Erazmovemu planu. Ni pa glih najbolj brihtna...Sej zna kej logičnega vprašat, sam se vidi da je ne zanima niko i ništa ko samo oblekice in kič(to je sama priznala!), k njeno izrazoslovje je v podnju...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Freaked napisal/-a:Manca ni slaba punca. Kar še ne pomeni da se je uprla Erazmovemu planu. Ni pa glih najbolj brihtna...Sej zna kej logičnega vprašat, sam se vidi da je ne zanima niko i ništa ko samo oblekice in kič(to je sama priznala!), k njeno izrazoslovje je v podnju...
i agree with this... i agree 100%.... NJENO IZRAZOSLOVJE JE NA NULI!
My dreams are my reality...
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
*pupika* napisal/-a:aja..js mam pač tako mnenje o njej... pardon če se motim... sicer pa govorimo o Erazmu da nebomo preveč zašli še vedno mam enako mnenje o njem... K A T A S T R O F A ! ! !
Se strinjam...Ne morem si pomagat, ampak men je ona ena najbolj tupih žensk...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Freaked napisal/-a:Ja sej, ane delaš to ti
Jest ja, ampak je nisem pokomentiral. Še po sebej po raznih drugih forumih je močno opaziti, da mnoga dekleta zganjajo neko fovšijo po drugih privlačnih dekletih in potem to pišejo po formih. Jest punce ne poznam, po TV je zelo sexy, vsaj kar se postave tiče, ima dober okus za oblačenje, obraz je lep ni pa za dol past. Oddaje katero ona vodi pa nisem gledal tako, da težko rečem kaj o njeni komunikaciji. Tukaj sem pač izvedel, da ima celo svojo oddajo. Morda pa jo opazim kdaj drugič.
- Freaked
- Debatorica
Moj odgovor se je nanašal na tisto o tipih ki komentirajo tipe. Ti recimo komentiraš Erazma
Drgač pa glede Mance, men je ona lušna, postavna, pa tudi nič rivalska ali hudobna se mi ne zdi. Pač filing mam tak, lahko pa da je. Sam je pa zelo neizobražena in posledično, lahko pa tudi neposledično, ima tudi zelo nizek IQ. Toliko občutka za folk pa že imam da lahko to rečem...
Drgač pa glede Mance, men je ona lušna, postavna, pa tudi nič rivalska ali hudobna se mi ne zdi. Pač filing mam tak, lahko pa da je. Sam je pa zelo neizobražena in posledično, lahko pa tudi neposledično, ima tudi zelo nizek IQ. Toliko občutka za folk pa že imam da lahko to rečem...
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Nina Osenar je tud v živo krasna punca, ena izmed redkih (na TV in medijskih scenah), ki mi je globalno zanimiva. Punca z mimiko obraza izžareva neko energijo. Bilo bi pa fantastično, če se ne bi na silo smejala za "vsako" besedo Še posebej je zanimiva, ker je samozavestna, ima dober stil-okus oblačenja
- Freaked
- Debatorica
Čist dobra oddaja. V izy ampak zanimivo. To s krznom je men mal brezveze, in je v tem oziru Erazem prou dobr govoru. Kar se pa zvez in tipov tiče sm pa na ninini strani. Sicer pa sej je taka, naspidirana, sam lepa pa glih ni no...men se zdi ko da ma speštano glavo. Ne vem no, mi ne potegne.
-
ME to YOU - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
jaz tega glede krzna sicer še nisem ujela...
sam..
se mi je zdela pa katastrofalna oddaja
sicer sm jo prvič ujela..
pa še to bolj proti koncu...
samo Erazem in Nina sta prav tekmovala kdo bo več povedal v čim krajšem času..
vsaj jaz sem imela tak občutek, ker sta si ves čas skakala v besedo
pa še tist Ninin smeh
sicer se mi zdi čist fajn punca..
sam tale pogovor včeri..mi je bil pa kr neki
sam..
se mi je zdela pa katastrofalna oddaja
sicer sm jo prvič ujela..
pa še to bolj proti koncu...
samo Erazem in Nina sta prav tekmovala kdo bo več povedal v čim krajšem času..
vsaj jaz sem imela tak občutek, ker sta si ves čas skakala v besedo
pa še tist Ninin smeh
sicer se mi zdi čist fajn punca..
sam tale pogovor včeri..mi je bil pa kr neki
Boys are my favourite thing to study!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov