Erazem B. Pintar

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 09. Feb. 2006 11:20

Sej, če je katera gledala oddajo, ki jo je imel včeraj (prvič sem jo gledal, pa ne celo) je lahko dobrovidela, da tip nima nekega besednega zaklada in da je prebral zelo malo knjig, če sploh je kakšno.

Največji absurd je pa bil, ko je včeraj vprašal Nino Ganzibaro, če ji je padel spolni libido, če ji ni več toliko do sexa :lol: , ženska pa proti 60-tim letom :lol:

Očitno vsak, ki ima nekaj keša, lahko pride na TV, na odre in dela neko oddajo, da niti ne govorim o njegovem bendu, poznam dva člana, ki sta igrala TUDI pri njemu poleg ostalih skupin. Igrala sta zato, ker jim je celo plačal vsako vajo :lol: , očitno je res tako obupen glasbenik, da nihče noče z njim špilat iz lastnega veselja :lol: po vrhu vsega pa tip nima posluha, stalno vleče smrdljive cigare, res ne štekam bejbik, ki se z njim "družijo" :lol:
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 09. Feb. 2006 13:39

Jaz sicer njegovega razmišljanja o zvezah ne prenesem, niti se ne strinjam in sem prepričana da je čisto mimo udaril, ampak posluh se mi pa zdi da ima, pa tudi kot voditelj se je kar izkazal. Ali pa le napram Manci tuk bolš zgleda... :nixweiss:
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 09. Feb. 2006 13:44

jst sem tud prvič včeri gledala njegovo oddajo.....po pravic povedan me ni čist nič pritegnil. Vse skupi kr neki. In sploh ne štekam zakaj je potem naslov oddaje "VROČE", kaj naj bi bilo tako vročega v tej oddaji. Provokativnih vprašanj itak ni,...v glavnem nobenih sledu o kaki vročini.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 09. Feb. 2006 13:55

marateja napisal/-a:jst sem tud prvič včeri gledala njegovo oddajo.....po pravic povedan me ni čist nič pritegnil. Vse skupi kr neki. In sploh ne štekam zakaj je potem naslov oddaje "VROČE", kaj naj bi bilo tako vročega v tej oddaji. Provokativnih vprašanj itak ni,...v glavnem nobenih sledu o kaki vročini.

Bravo :D

Provokativno ali povsem neokusno tu je zdej vprašanje.

Torej pod kaj bi lahko dali vprašanje, ko je vprašal sraješo gospo o padcu spolnega libida :lol: , njemu se je to zdelo nekaj nemogočega :D :lol: , še dobro da drugega nisem gledal.

Zelo očitno je, da si želi s kešom pridobit košček slave :lol: , očitno nekoga pozna na televiziji.
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 09. Feb. 2006 14:16

Ok, se mi zdi da ste mal preveč kritični. Mogl bi vidt od Mance oddajo, ko je mela gosta enga krznarja in ga je pol sve moguče spraševala o krznu :yau: , kaj je pa tule šele vroče!!!? Drgač pa so se mi zdela Erazmova vpr kar v sklopu oddaje, sej kaj bi pa drucga bilo vroče?
Uporabniški avatar
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SETA II » 09. Feb. 2006 14:26

Freaked napisal/-a:Mogl bi vidt od Mance oddajo, ko je mela gosta enga krznarja in ga je pol sve moguče spraševala o krznu :yau: kaj je pa tule šele vroče!!!?

krzno najbrž :D :lol:
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 09. Feb. 2006 14:27

Zame ta oddaja ni izvirna, dovolj je že oddaja Marlene. Pri nas so res na sceni sami plagiati od EME, drugih komadov do oddaj :lol:
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 09. Feb. 2006 15:03

Dr.Tom napisal/-a:Zame ta oddaja ni izvirna, dovolj je že oddaja Marlene. Pri nas so res na sceni sami plagiati od EME, drugih komadov do oddaj :lol:

Oddaje od Marlene al pa Vroče sploh ni za primerjat. Mi je Marlenna velik bolj všeč (govorim o oddaji) kot pa tale.
Marlena res uporablja in govori o temah (vsaj po večini), ki še vedno predtavljajo tabu oz. o čist vsakodnevnih temah, s katerimi se spopadamo današnji ljudje. Kar pa po včerajšnji oddaji Erazma ne bi mogla ravno rečt. Ja res je ful hot 60-letno žensko spraševat če ji je padel libido in kakšni moški so ji všeč bla bla bla
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 09. Feb. 2006 15:16

Ja ok, sam to je bilo le eno od vprašanj, to o libidu. Pa očitno gostje ni motilo. Naslednjič si lahko sicer omisli malo bolj aktualno in mlajšo gostjo, sicer pa tudi starejša za spremembo ni moteča. :nixweiss:
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 09. Feb. 2006 15:18

Ne sej gostja me ni nič motila, je čist vredu pa vse.....motila so me predvsem vprašanja in sam potek oddaje.
Jean de La Bruyere
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 09. Feb. 2006 15:23

Men je pa pojava voditelja te oddaje čist bedna, s preskromnim besednim zakladom, kateri je prišel na TV brez kakršnekoli avdicije in preizkusa. Pač si je zaželi še mal na TV bit in to je to, pa še ksiht ni zanimiv za TV, sploh ne vem od kje on v Playboyu, kot ste mal prej povedal :lol:
Zadnjič spremenil Dr.Tom, dne 09. Feb. 2006 15:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 09. Feb. 2006 15:24

pa sej na Papriki jemljejo vse, sam da zna abecedo napamet pa štet do 10 pa je čist dober za voditelja.
Jean de La Bruyere
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 09. Feb. 2006 15:26

Hehe, pol pa hočejo na Papriki, da tam firme oglašujejo :lol:

Sej se vid kdo je lastnik Paprike, mali buđet, bedni voditelji in nasploh program sam.
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 09. Feb. 2006 15:31

NACI
Let the good times roll.
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 09. Feb. 2006 16:11

Nene, sej nism jst mislila da je bil v playboyu...Vsaj ne da bi jst vedla, sam se mi zdi da se je samooklicu za playboya. Baje. Ima malo skromen besedni zaklad, ja, ampak ima pa smisel, škoda da svojih sposobnosti bolj koristno ne uporabi :?

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov