Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Lastovica napisal/-a:Jaz pa nisem vceri Mance gledala.....daj malo vec povejte o tem kaj je govoril in kako zgleda zadeva.
Ja, on ma pa danes svojo oddajo, pa upam, da ne bo Manca gostja
Jst sm si najbolj zapomnila njegove vedno ene in iste izjave, da so vsi moški seksualno nezvesti....
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Lastovica napisal/-a:Jaz pa nisem vceri Mance gledala.....daj malo vec povejte o tem kaj je govoril in kako zgleda zadeva.
Ja, on ma pa danes svojo oddajo, pa upam, da ne bo Manca gostja
Pa še res je...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Joj joj, to pa sploh ni zanimiva oddaja. Men se je prou zdel ko da jo javno peca...Se vidi da imasta že afero. . Sam men se res on smili, ta je mogu met prou hude traume da vsakih 7 sek pomisli na sex!!! Pa kako lahko še živi, to je prou mučno. Čisti odvisnik, baje da majo klinike za odvajanje od tega, mogoče bi pa lahko probu tam... Drgač pa se mi zdi cela oddaja kr neki.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Sem pogledala oddajo. Erazem prosim TAKOJ zamenjaj frizerja Sploh mi ni jasno kaj je imel to na glavi
Drgac pa je bila vcerajsnja oddaja totalno nezanimiva, ceprav se mi zdi, da krivec ni Erazem, ker po mojem ima nek potencial in ce bodo zanimive gostje, zna se kaj bit iz tega. Ampak tale Manca. Ona je pa Nic pametnega ni povedala, skoz se je rezala kot ena primitivna koza in vsaka druga beseda je bila zajebancija.
Za bruhat kako je glupa.
Drgac pa je bila vcerajsnja oddaja totalno nezanimiva, ceprav se mi zdi, da krivec ni Erazem, ker po mojem ima nek potencial in ce bodo zanimive gostje, zna se kaj bit iz tega. Ampak tale Manca. Ona je pa Nic pametnega ni povedala, skoz se je rezala kot ena primitivna koza in vsaka druga beseda je bila zajebancija.
Za bruhat kako je glupa.
- Freaked
- Debatorica
Jaja, točno, frizura je bila pa katastrofalna!
Drgač pa Manca res ni za voditeljico ker njene izjave, besedoslovje, joj, to res ne vodi nikamor. Sej mogoče je čisto topla oseba sam kaj ko je pa tak nesposobna! Folku k grejo sam šminke in oblekice in kič po glavi, ki ne zna odpreti ene dobre knjige, ki celo ne zna uporabljati pravilno tujk(alla sexabilne države, whatta hell!!?) dajo pol oddaje!
Ma Erazem je itaq da bolj pametn in sposobn, sam to mu čist nč ne pomaga
Drgač pa Manca res ni za voditeljico ker njene izjave, besedoslovje, joj, to res ne vodi nikamor. Sej mogoče je čisto topla oseba sam kaj ko je pa tak nesposobna! Folku k grejo sam šminke in oblekice in kič po glavi, ki ne zna odpreti ene dobre knjige, ki celo ne zna uporabljati pravilno tujk(alla sexabilne države, whatta hell!!?) dajo pol oddaje!
Ma Erazem je itaq da bolj pametn in sposobn, sam to mu čist nč ne pomaga
- Freaked
- Debatorica
www.paprika.tv
Ej če bi zaradi oddaje mela ta program, se ne sekiri, nič ne zamujaš! Tud druge oddaje so men kr neki ampak ok...
Ej če bi zaradi oddaje mela ta program, se ne sekiri, nič ne zamujaš! Tud druge oddaje so men kr neki ampak ok...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov