Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
pehta napisal/-a:ker mu samo delamo uslugo in mu pomagamo nabijat ego.
ja, zihr zjutri ob kavici čekira tale forum in se zadovoljno smejčka pa trepla ...
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
pehta napisal/-a:Zato, ker ni nobena zvezda. Kapo dol pred njim na strokovnem področju, kjer mu je zelo uspelo.
kje mu je kej uspelo? js vem sam to kar klele preberem in sicer da je kao jebač prve kategorije
napište kej o njegovih uspehih...
- pehta
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
Joj, joj, res je stručko, kandidat za podjetnika leta v slo, a ne veš tega?
Mitja Trampuž In Erazem Pintar
Primer uspešne podjetniške “žetve”
Podjetje: Zaslon
Dejavnost: Podpora elektronskemu poslovanju, zlasti elektronskemu bančništvu
Zaposleni: 19 redno in 50 zunanjih sodelavcev (v letu 1999 - pred prodajo podjetja)
Promet: 392 milijonov tolarjev (v letu 1999 – pred prodajo podjetja)Adut: Mitja Trampuž in Erazem Pintar sta podjetje ustanovila kot študenta in ga razvila v vodilno slovensko podjetje na področju rešitev za elektronsko bančništvo. Lani sta Zaslon prodala HERMES Softlabu in kot ena redkih podjetnikov pri nas uresničila sen mnogih ameriških podjetnikov – ustanoviti podjetje, z njim osvojiti trg in ga dobro prodati. Trampužu in Pintarju je to uspelo v starosti 30 let.
Mitja Trampuž In Erazem Pintar
Primer uspešne podjetniške “žetve”
Podjetje: Zaslon
Dejavnost: Podpora elektronskemu poslovanju, zlasti elektronskemu bančništvu
Zaposleni: 19 redno in 50 zunanjih sodelavcev (v letu 1999 - pred prodajo podjetja)
Promet: 392 milijonov tolarjev (v letu 1999 – pred prodajo podjetja)Adut: Mitja Trampuž in Erazem Pintar sta podjetje ustanovila kot študenta in ga razvila v vodilno slovensko podjetje na področju rešitev za elektronsko bančništvo. Lani sta Zaslon prodala HERMES Softlabu in kot ena redkih podjetnikov pri nas uresničila sen mnogih ameriških podjetnikov – ustanoviti podjetje, z njim osvojiti trg in ga dobro prodati. Trampužu in Pintarju je to uspelo v starosti 30 let.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
http://podjetnik.kivi-com.si/default.as ... lanekID=70
sm si nahitr prebral...
ni tale pintar kr tko
sm si nahitr prebral...
ni tale pintar kr tko
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Zanimivo, sej zdj še manj vse štekam. Zgleda da ni glih debil, pa se vseeno tako prostituira. Ubožec. Mah, pa sej je vseen
Glede tega kok ma keša pa se mi zdi da folk mal pretirava, ker je pomoje še dosti več slovenskih poslovnežov ki so bolje založeni kot on!
Glede tega kok ma keša pa se mi zdi da folk mal pretirava, ker je pomoje še dosti več slovenskih poslovnežov ki so bolje založeni kot on!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
krfjolca napisal/-a:Ne glede na to, kaj in koliko je naredil, je še vedno 150x preveč nadut.
za to kar je ustvaru je lahk nadut kukr hoce. briga me.
mene mot njegov manjvrednostni odnos do zensk... dojemanje partnerstva, kurbanje, snemanje mladoletnic, itd. pa ne mot me tok da to dela, mot me DA GOVORI DA SO VSI MOSKI TAKI IN DA BI VSI TO HOTL POCET, PA DA SE DOBESEDNO HVALI S TEM.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Glede njegovega poslovnega uspeha nimam kaj za pripomnit in nikol nisem nic govorila cez to, ker res svaka mu cast. In ce bi jaz mela pri njegovih letih tolk denarja.....
Je pa vsekakor zanimivo tukajle pokomentirat njegove zenske in prav zarad tega sem temo tudi odprla.
Ne pa zarad tega, da bi razglabljali o njegovih poslovnih uspehih
Je pa vsekakor zanimivo tukajle pokomentirat njegove zenske in prav zarad tega sem temo tudi odprla.
Ne pa zarad tega, da bi razglabljali o njegovih poslovnih uspehih
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Freaked napisal/-a:Včeri bil gost oddaje Vroče pr Manci Zver! Sam a ni to tko da naj bi tudi on vodil to oddajo!? Eheh Manica kar po liniji najmanjšega odpora povabi svoje sovoditelja. Da njegovih čvekarij sploh ne komentiram
Jst sm tud malce gledala....
Jst sm tud mislila, da imata skupi oddajo, ampak pol je na koncu Manca rekla, da bo Erazem imel svojo oddajo jutri-torej danes...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov