Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
blondygirl napisal/-a:sam par dni sem odsotna iz foruma pa je ze nova stran za prebrat *lol*
pa pismo zakaj mam vedno filing,da slovenska fovsija ne pozna meja
česa pa naj bi bili njemu fouš?
nise materialist tako da me materialne stvari sploh ne zanimajo, on sam pa tud nima kej za pokazat tko da nevem res, komu bi moral biti kdo fouš?
zame je on pač čudak, obnaša se primerno 15 letnemu fantu in čist nč kar pove ni pametnega.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
blondygirl napisal/-a:ja to so slike iz internautice ce mene spomin ne vara
Nop. To so slike iz skupine: Erazem Pintar na svoji jahti. Se ogromno jih je. Ja, verjetno se najdejo tud tiste iz Internautice. V glavnem, ni vazno. Tud ce bi bile iz Internautice. Meni je to vse skupaj totalno mimo.
- Ty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
- Kraj: Polhov Gradec
Čeprav se ne spoznam na jahte,se mi zdi da je to bolj čolniček v primerjavi z drugimi....Sej drgač mu ne zavidam da je playboy,pa tudi bogat je primerjavi z mano.Samo antipatičen mi je ker v primerjavi z drugimi podjetniki ni dosegel ravno veliko,pa tudi to bogastvo je fake.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Vsak ma svoje veselje. Tip se mi res smili, ker išče samo lepe punce, ki mu služijo kot trofeje in se vsak teden pojavi na kosilu/____(vstavi poljubno) z drugo punčko (ponavadi neke mlade frajlice, ki jim potem ego zraste vsaj za dvakrat toliko kot so visoke brez pet). Mojo sestro je enkrat na podjetniškem plesu začel osvajat oz. bilo je nekak tako, da je šla mimo s sošolkami iz faxa (to blo že dolgo časa nazaj) in se je postavil pred njo - kam je pa namenjena takšna lepa deklina. V glavnem ga je eno samo bahanje. Kako se ne naveliča sam sebe.
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
_Petra_ napisal/-a:blondygirl napisal/-a:ja to so slike iz internautice ce mene spomin ne vara
Nop. To so slike iz skupine: Erazem Pintar na svoji jahti. Se ogromno jih je. Ja, verjetno se najdejo tud tiste iz Internautice. V glavnem, ni vazno. Tud ce bi bile iz Internautice. Meni je to vse skupaj totalno mimo.
vem ja,da so iz te skupine samo so bile dejansko posnete letos v casu internautice! zato,sm tud prasala,ce so iz tam..pol sm pa vidla,da so res
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
densy napisal/-a:a to si ti povsod zraven
mater je men bogi, pa to sploh ni ena enormna jahta.
haha no ja tam sem pa le bla
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ty napisal/-a:Čeprav se ne spoznam na jahte,se mi zdi da je to bolj čolniček v primerjavi z drugimi....Sej drgač mu ne zavidam da je playboy,pa tudi bogat je primerjavi z mano.Samo antipatičen mi je ker v primerjavi z drugimi podjetniki ni dosegel ravno veliko,pa tudi to bogastvo je fake.
Ja, ma un čolniček na vesla. Kr malo poglejte po obali kakšne jahte si lahko privoščijo določeni ljudje.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ja mislim da ima vedno iste fore pri dekletih. Niti ni šarm ali karzima kot pa to da jih postavi pred dejstvo in jih niti ne vpraša ali so za, kar napade,tako da takšen način kot je doživela sestra od ene je čist njegov stil. Je pa mal neciviliziran stil, to sigurno,ampak tak pač je. Tudi jahtica ni tako uboga,me zanima če si bo kdo tukaj kdaj sposoben kupiti tako barko. Zaenkrat je še vedno v nadpovprečju po slovenskih merilih
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jahta ni lih uboga, seveda ne (use, kar plove, pa ni na vesla, je praktično že razkošje, glede na to, da ne gre za nujno potrebno stvar), ampak če bi mela js tok keša, kt nej bi ga meu on, vem, da bi si kupla neki bl konkretnga (pa ne nujno tok večjiga kt pa bl dodelanga) ...
So Slovenci z večjimi plovil(c)i, sam se pač ne vlačjo po trač cajtngih in svoje lastnine in intime na izpostaulajo očem jaunosti.
So Slovenci z večjimi plovil(c)i, sam se pač ne vlačjo po trač cajtngih in svoje lastnine in intime na izpostaulajo očem jaunosti.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov