Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 524 prispevkov
• Stran 33 od 35
•
Prejšnja
1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35
Naslednja
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
densy napisal/-a:jah sej če mu rata, zakaj pa nebi izkoriščal neumnih bejb. one pa zih vsakič mislejo da so "ene in edine"
Po moje tud tega ne mislijo, glede na to, da je una njegova bivša Danijela enkrat izjavla, da ve, da ni edina. Da ve samo, da je prva - ne pa edina.
Tko da itak da vejo, sam očitno upajo, da se bo spremenil, ko pa dojamejo da se ne bo, pa grejo.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Daniela je bila njegova prva? Jaz sem pa mislila, da jih je prej imel že en kup.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Tamala_mrha napisal/-a:Daniela je bila njegova prva? Jaz sem pa mislila, da jih je prej imel že en kup.
Ma ne prva kot prva bejba no... Prva kot na prvem mestu v vezi, ki sta jo mela. Se pravi on je bil sicer z njo, ki je imela prednost pred vsemi, s katerimi se je še sočasno dajal dol
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tako pa že. Mi je že blondygirl odgovorila.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Smreka napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Daniela je bila njegova prva? Jaz sem pa mislila, da jih je prej imel že en kup.
Ma ne prva kot prva bejba no... Prva kot na prvem mestu v vezi, ki sta jo mela. Se pravi on je bil sicer z njo, ki je imela prednost pred vsemi, s katerimi se je še sočasno dajal dol
lol, k da bi bil musliman pa bi bla ona njegova najljubša ž
ena od vseh 10ih joj kaj je ženskam..
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ma sej toliko jih pa spet nima. Sej ni tok slab fant, čist zabaven Je pa res da se mu punce na veliko ponujajo. On pa pač sprejme, ker ne more(več) odklonit, ima že svoja leta in v tem času postaneš pač odvisnik če kaj preveč prakticiraš.
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ampak to je ženska populacija med 16-18 letom. Malo starejše pa že niso več tolk naivne. Poleg vsega pa mislim da celo ne mislijo na to da bodo osvojile njegovo srce ampak se kr zaljubijo,ker ima pač tak gentelmenski odnos, ki ga danes že malokje najdeš. Mislim, nekaterim pač to pomeni veliko, tudi če ni resnično,samo da so princeske za 5 min
Prvi neprebran prispevek • 524 prispevkov
• Stran 33 od 35
•
Prejšnja
1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov