Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Kaksen se vam zdi in kaj si mislite o njegovih "princeskah"
Meni najprej ni bil niti malo vsec (vizualno mi se vedno ni), ampak zadnjic sem ga imela priloznost spoznat (nic povezano s seksom ali kakrsnimkoli fizicnim kontaktom) in morem rect, da je clovek cist vredu. Ful se je fajn z njim pogovarjat, zelo je razgledan, ukvarjaja se s 1000 in 1 stvarjo in celo v smeh me je spravil. Torej moram rect, da me je v tem smislu prav pozitivno presenetil.
Kar se tice njegovih "princesk" pa morem rect, da nikoli nisem razumela zensk, ki imajo tako nizko samospostovanje, da pristanejo v odnos "call girl" takrat, ko njemu pase in takrat, ko ima on cas:)
Me zanima ce je mogoce kaksna njegova tudi tukaj in ce bo kaj zanimivega pristavila.

Meni najprej ni bil niti malo vsec (vizualno mi se vedno ni), ampak zadnjic sem ga imela priloznost spoznat (nic povezano s seksom ali kakrsnimkoli fizicnim kontaktom) in morem rect, da je clovek cist vredu. Ful se je fajn z njim pogovarjat, zelo je razgledan, ukvarjaja se s 1000 in 1 stvarjo in celo v smeh me je spravil. Torej moram rect, da me je v tem smislu prav pozitivno presenetil.
Kar se tice njegovih "princesk" pa morem rect, da nikoli nisem razumela zensk, ki imajo tako nizko samospostovanje, da pristanejo v odnos "call girl" takrat, ko njemu pase in takrat, ko ima on cas:)
Me zanima ce je mogoce kaksna njegova tudi tukaj in ce bo kaj zanimivega pristavila.

-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
sAdie napisal/-a:no, on mi deluje tak vase zagledan idiotse opravicujem, ce kdo misli drugace...
No, jst tud tko mislim. Ful vazen deluje.. res je pa, da ga ne poznam osebno

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men grejo tut na živce taki tipi...
In kot sem že nekje rekla, ne vem s čim si je zaslužil rubriko v Lady. Aja, ne, sej vem. S tem, da je playboy. No, nekaj je pa le dosegel v lifu.

In kot sem že nekje rekla, ne vem s čim si je zaslužil rubriko v Lady. Aja, ne, sej vem. S tem, da je playboy. No, nekaj je pa le dosegel v lifu.

- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ah on je eden tistih playbpyev, ki majo kokr punc si zaželijo. Pa ženske tut vnaprej vejo, da bo z njimi ravnal ful lepo, sam da jih bo mel sam za sej veš kaj... No, tko se hvali po tv. Ne vem kako, men niti všeč ni, no. Pa nek glasbenik se mi zdi da je tut, čeprav moram rečt, da se mi ne zdi ravno preveč talentiran. Drugač si pa kup 1x Lady, not maš njegovo rubriko in tut slikco. 

-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
kr.ena napisal/-a:... Naj uživa, dokler najde take, ki se s tem strinjajo. Ampak bi mu privoščila, da bi se res zaljubil in izvisel,...meni je njegov stil tudi čist mimo. Aja, pa je on še kaj drugega v lajfu naredil, kot da je glavni slovenski playboy?
ja bi se kr strinjala... drgač mu pa po moje v lajfu zaenkrat ni blo treba kej preveč delat... ma pač bogatega očka k mu je vse k rt prnesu
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
"Erazem Pintar priznal, da snema seks z mladoletnicami
Poslovnež in pevec Erazem Pintar je za Lady izjavil, da snema vse dogajanje v svojem domovanju: "Spravim le tiste posnetke, na katerih sem z mladoletnimi puncami, za vsak slučaj, če bi me katera obtožila posilstva. S posnetkom bi njej in vsem drugim zavezal jezik, saj bi se jasno videlo, da je šla vsaka z menoj prostovoljno." Frajer. "
Poslovnež in pevec Erazem Pintar je za Lady izjavil, da snema vse dogajanje v svojem domovanju: "Spravim le tiste posnetke, na katerih sem z mladoletnimi puncami, za vsak slučaj, če bi me katera obtožila posilstva. S posnetkom bi njej in vsem drugim zavezal jezik, saj bi se jasno videlo, da je šla vsaka z menoj prostovoljno." Frajer. "
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov