Erazem B. Pintar

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

LookyKaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LookyKaaa » 21. Jan. 2006 21:34

Erazem je totaln debil.. na bruhanje mi gre, ko vidim njegov fris... bek
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 21. Jan. 2006 21:40

Let the good times roll.
.:fiona:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a .:fiona:. » 21. Jan. 2006 21:58

ja jaz sem tut nekaj cajta misli da se heca.. ampak komu bi se dalo tak dolgo jebat folk v glavo? po moje je omejen :D
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 21. Jan. 2006 22:07

O šiit :rofl:

Slika

Pa sem gledala ene fotke in sem vidla, da je zraven njega pogosto tale ženskica...Pa se mi je zdela fuuul znana. In pol sem se spomnla :D A ni to Karin, ki dela pri Bronzu?
Let the good times roll.
parižanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a parižanka » 22. Jan. 2006 13:01

Ma sej ni več z njo ona je njegova bivša.
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 22. Jan. 2006 13:21

sofia83 napisal/-a:^^ Ja al pa če je na njegovem pejđu blo treba nalimat slikco vsake fifice, s katero je kej mel :rofl: Tip je tok smešno ogaben, da niti ne vem, al se heca in je*e vse v glavo, al je zares tok omejen :?: :D

Slika hvala sofia, sm si zdele skor gleženj zvila k sm padla s stola :D
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 22. Jan. 2006 13:33

Zdaj sem malo pogledala slike na njegovi strani.... pa kaj to se vsaka njegova baba slika z njim, da jo lahko potem on predstavi na svoji internetni strani...!!!! :lol: :lol:

Pa nekatere izmed njih so prav grozne.... in cisto ponosne, da se lahko slikajo z njim. :stupid:
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 22. Jan. 2006 15:40

Manca Zver, to je ena missica al whateva. Pač hčera od ministra Zvera, s katero bostabaje vodila oddajo. No ja, želim jima veliko dobrih oddaj.
Samo zakaj je pa gospod Erazem kao da Divji v srcu!? Sem prebrala da je celo travestita imel, ali kako, hellooowww. Ubožec, pa kje ima možgane? Ah ja, u bistvu pa me to prav ne briga, njegov lajf, sam ne vem zakaj se tak izpostavlja in se mi zdi kot da hoče folku(moškim) pokazati pravo življenje al neki v tem smislu. Naj pusti pri miru vsaj še tisto malenkost normalnih guysov, že itaq padejo takoj pod vpliv takih blebetačov, ta jih pa še spodbuja. Eheh, moški glupi.
Ja lasotvica, mam filing da te njegove babe so samo barbike, s slamo v možganih...
A kira tega tipota pozna al vse sam neki na blef pišemo takrt k nam je dolgcajt :D ?
kenguru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kenguru » 23. Jan. 2006 21:16

Tip je pamtn, razgledan, bogt, zgleda kr dobr, med rjuhami je zihr taprau, kva čš več. Vid se da ma svojo žensko ful rad, če pa še kero tko mal... pa kva, puste tipa žvet, sej si lohka prvošč, važn da ma resno sam eno, mlado lepo. Punca ga ma rada, se ji ful vid, ji ze nud tok lubezni da je z njim. Tipi ste mu sam fouž k vam use spele babe pa k ne pridete na vrsto!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Jan. 2006 21:19

kenguru napisal/-a:Tip je pamtn, razgledan, bogt, zgleda kr dobr, med rjuhami je zihr taprau, kva čš več. Vid se da ma svojo žensko ful rad, če pa še kero tko mal... pa kva, puste tipa žvet, sej si lohka prvošč, važn da ma resno sam eno, mlado lepo. Punca ga ma rada, se ji ful vid, ji ze nud tok lubezni da je z njim. Tipi ste mu sam fouž k vam use spele babe pa k ne pridete na vrsto!

ce so vsa dekleta tako pismena, kot si ti, potem mu nobene ne zavidam... :roll: :roll: :roll:

mimogrede, kdo sploh je erazem pintar? jaz sem slisal le za erazma predjamskega in erazma s potepuhom... :eek:
faber
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a faber » 23. Jan. 2006 21:45

Danjelco mu zavida polovica Ljubljane, ce ne se vec. Sploh ne vem kaj ta zenska dela s takim tipom????????????? :evil:
Poznam njenega bivsega fanta in ceprou sm tip moram rect, da je un v primerjavi z Erazmom in mnogimi prou lep! Ful jo hval! Pa kaksna ljubezen. A to je ljubezen, da je tvoja zenska na tretm mestu?? Punca je prevec zaljubljena pa prevec dobrodusna. U pam, da se bo zacela zavedat, da je nima rad in da se samo kaze z njo. Zenska, ki ma take noge in tok hudo rit :D , ma lohk kergakol tipa si zeli.
Zenske ste res boge, pustite se enmu kretenu, grdmu, da vas vrti okol, nekatere eno noc, nekatere pa leta in leta!!!!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Jan. 2006 21:53

faber napisal/-a: Zenska, ki ma take noge in tok hudo rit :D , ma lohk kergakol tipa si zeli.

aja??? jaz cesa ne vem??? :D
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 23. Jan. 2006 23:41

Jochie napisal/-a:
faber napisal/-a: Zenska, ki ma take noge in tok hudo rit :D , ma lohk kergakol tipa si zeli.

aja??? jaz cesa ne vem??? :D

Hude noge pa dobro rit najdeš pri vsaki drugi ženski, možgani so pa tista dragocenost k jo lohk z lučjo po dnevi iščeš... :D

Ampak za pritisnt so možgani popolnoma nebistveni :D
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Jan. 2006 0:35

kje se je pa ta model najdu pa tud nevem..............On je pa res čist en kajnajrečem zlloooooo čudn osebek!!
faber
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a faber » 24. Jan. 2006 14:50

Ja pa kaj se!!! Pr nas so redke zenske z manekensko postavo, ne take k so podhranjene, ampak ta prave k majo lepe dolge noge, cvrsto, hudo rit!!! Jebat ga, ona to ma! Pa cist pametna je, zenska steka lajf, valda da ni doktor znanosti, je pa pametna 22 letnica! Tisti kateri znajo to ocent vsi tko praujo! No ena pametna poteza Erazma, da nje nima sam za prtisnt, pa tud noben frajer je ne bi mel sam za prtisnt

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov