Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
A je slucajno katera gledala na Papriki oddajo RAZMERJA, katere gosta sta bila Erazem in Danijela?????
Zdaj sem sele videla kako fukjena je ta zenska v resnici. Za vsako vprasanje je najprej rabla 1 minuto, da je premislila kaj bo sploh rekla in da ne bo s cim zajebala Erazma. V vecini je pa itak kr on odgovarjal na vsa vprasanja in nekak sploh ni prisla do izraza
Pa vse kar je rekla je bilo cisto pihanje na njegov ego in kako je ona popolnoma izpolnjena kot zenska odkar ima Erazma!!! ja halo!!! Kaj je bila pa prej. Izpolnjen travestit al kaj.
Kot, da zenska rabi moskega, da se pocuti kot zenska in da ne more bit zenska ce nima Erazma ob sebi.
Skor sem bruhala.
Zdaj sem sele videla kako fukjena je ta zenska v resnici. Za vsako vprasanje je najprej rabla 1 minuto, da je premislila kaj bo sploh rekla in da ne bo s cim zajebala Erazma. V vecini je pa itak kr on odgovarjal na vsa vprasanja in nekak sploh ni prisla do izraza
Pa vse kar je rekla je bilo cisto pihanje na njegov ego in kako je ona popolnoma izpolnjena kot zenska odkar ima Erazma!!! ja halo!!! Kaj je bila pa prej. Izpolnjen travestit al kaj.
Kot, da zenska rabi moskega, da se pocuti kot zenska in da ne more bit zenska ce nima Erazma ob sebi.
Skor sem bruhala.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Lastovica napisal/-a:A je slucajno katera gledala na Papriki oddajo RAZMERJA, katere gosta sta bila Erazem in Danijela?????...
Skor sem bruhala.
ja jst... in moja reakcija je bla skor identična ...
sicer pa kaj češ druzga prčakvat od Erazma... valda da si nau izbrau ene u iber pametne pičkice, k bo znala tud kej s svojo glavo mislt... on ne rab take... on rab eno slepo kuro, k mu bo sam kimala in se ob tem počutla skrajno izpolnjeno (med nogami verjetn)
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Se strinjam z Lastovico...
In res je Danijela odgovarjala tako, kot je hotel slišat Erazem....
In tiste besede, da vsi tipi varajo, samo da eni tipčki priznajo, drugi pa ne...
Slaba tolažba
In res je Danijela odgovarjala tako, kot je hotel slišat Erazem....
In tiste besede, da vsi tipi varajo, samo da eni tipčki priznajo, drugi pa ne...
Slaba tolažba
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ma sej,... Sej baje da je ql, pa da ga ma ress rada pa bla bla, ...Sam na zuni zgleda tko kt barbika kopija. Gospodu Erazmu pa se mi zdi da je važn glih sam to da je suha ko zobotrebec(alla gud body ), pa blond, pa v faco pač barby. So not stajlish!!! Pa da mu seveda prikima na vsako stvar. Hmm. Tega se bo enkrat tako naveličal, sej zato si pa še vedno išče priležnice, k mu neki manjka, sam je malo zašel poba. Wrong direction!
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
aquarius napisal/-a:Čak mal, pa če on ful verjame v to, da ma lahko več bejb, zakaj pa pol skriva pred njo
Za bejbo vem pa le to, da je še kšn mesec nazaj ene kremce na štantu prodajala...
Saj nic ne skriva. Ona je tak glupa, da "kao tega ne ve"
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
sem brala Lady ja... v vsaki številki nekaj napiše... 1x je pisal o odnosu s starejšo žensko oz. kako je on, kod mlad 20 in nekaj let star fant mel razmerje z damo a.k.a. 40 in več let staro žensko... kao kere so prednosti takega razmerja...
izkušen fant, ni kaj
izkušen fant, ni kaj
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ojoj! Škoda da se takim ki bi resnično lahko bili vzgled mnogim tako meša v glavi. Verjamem da ima gospod Erazem prav dober potencial, res ne vem zakaj se poneumlja in spravlja na takšen nivo. Kot da ga bo to pomladilo! Sem videla sliko od njega in Mance, le kako mora biti Danijela ljubosumna. No saj po eni strani se mi pa smili, škoda zanjo da ni božiček večkrat letno, kaj si bo sedaj izmislila!! Eh eh, žalostno da ga lahko le s takimi metodami očara, jaz se ne bi tako trudila. Ampak konec koncev se me to ne tiče, njuna stvar,...je pa vse tak bolano!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov