Erazem B. Pintar

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 26. Jun. 2008 19:53

pač punce se rade promovirajo,če so dovolj glupe da to počnejo.......naj to počnejo,mene ne moti.Moti me le definicija playboya :) Zame je playboy tisti,ki nima neke promocije po medijih tipa Pintar ali Horvatič.Ampak da znajo dejasnko šarmirati punce,ter najti pot do srca.To da šlačaš eno drago večerjo,ter da so v Novi slikane,to zame ni uspeh.Verjamem pa pa so imeli ziher vsak po ene 500 deklet že pod sabo
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 27. Jun. 2008 11:25

Saj Pintar je čisto šarmanten in ponavadi kar k sebi povabi na večerjo, nič ne plačuje, kar on skuha, da ne bi kakšna mislila da jo kupuje :wink:
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 27. Jun. 2008 11:44

Freaked napisal/-a: On pa pač sprejme, ker ne more(več) odklonit, ima že svoja leta in v tem času postaneš pač odvisnik če kaj preveč prakticiraš.

lol ... a zdaj je pa že vsak nezrel fantek v starejših letih, označen za sexualnega odvisnika? :rofl:
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 27. Jun. 2008 15:19

Meni je tip grozen na pogled in tudi ce uporabi vse svoje care maximalno, bi prej zbezala, kot pa sprejela njegovo povabilo. Star je, misli, da je ne vem kaj in ne vem kaj more bit narobe z zensko, da je z njim in je na to ponosna.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 27. Jun. 2008 23:08

Ah, dej no, to si pa zdej tko napisala, kt da je najgrše človeško bitje pod soncem. Pa ja, men tut ni ušeč, daleč od tega, ampak komot rečem, da po svetu hod še precejšnje število dost grših in dost bl antipatičnih osebkou, pa majo lih tko družbo, lubice in lupčke, clo (!?) partnerje. Usakmu svoje :wink: .

Da je pa starejši (star pač ne) pa res ni merilo za to, a je privlačen al ne.
In pa, kok let sploh šteje?!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 27. Jun. 2008 23:56

Sem se nasmejala tistim, ki pišejo kako se ga nebi niti dotaknile,...Mislim, da bi kaj hitro kakšni zamajal kolena :lol:
Star je 40 let in sam pravi, da je sexualni odvisnik, to si nisem jaz zmislila
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 28. Jun. 2008 16:40

Ej, pa od kod tebi take? A ti se nisi vidla tipa, ki ti ne bi bil vizuelno vsec, se manj pa karakterno? Oz. saj ne morem reci, da ga osebno poznam in vem kak je po karakterju, ampak glede na njegovo hvalisanje z zenskami, jahto, letalom itd. mi je oduren. In tak tip se lahko tud po trpalnicah mece, pa me ne bo ganil.
Nisem rekla, da je najgrsi na svetu, ampak meni ni niti malo simpaticn. Sploh zarad skupka vsega. :)
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 28. Jun. 2008 18:54

Jaz ga niti enkrat še nisem slišala da bi se hvalil z jahto, letalom. To je pač njegov hobi. In pa kaj če to ima. Mirko Tuš ima pa zasebno letalo, pa nihče ne piše o tem. Res je sicer da odganja medije od sebe, Pintarju se pa to ne da, ker je veliko bolj odprt človek. Ali je to slabo ali dobro je druga stvar, dejstvo je da je takšen do vseh.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 28. Jun. 2008 19:23

ah pintarju paše.

jest se zmer smejat začnem če se spomnem na uno njegovo sliko v lady, k je kolumne pisou.. k je tko na kavču pa tistga psa objema, pa kao jebačko gleda zgoraj brez. lol no
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 28. Jun. 2008 19:26

^ :lol: točno ja.. ''divji v srcu''.. :lach: Js sm vedno sam tist prebrala, ker je tolk pametval. :D
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 28. Jun. 2008 20:19

Tuš ne odganja medijev,sam ne izpostavljajo se.Drgač pa vsi vemo kir je njegov sin,kje žvijo...Pintarju pa tud paše ta pozornost,kr pozornost nrdi človeka še bogatejšega.In bolj ko govorijo o njem,večjo promocijo ma.

Sam a ni blo rečen,da je on prodal svoje podjetje?Da bi nj bil to njegov cilj,da odpre podjetje pa ga pol ful dobr proda.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 29. Jun. 2008 10:17

Ah, daj no... Enkrat je bil na TV prispevek, kao kateri Slovenec se lahko s svojim letalom odpelje na svojo jahto. In valda, kdo drug kot Pintar. In pol ga je kazalo kak je sel v tisto svoje letalo in se nekaj vozil, pa potem na jahti, sta z ono Danijelo nekaj kuhala in kr nekaj. Lepo te prosim. A to pa ni izpostavljanje?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 29. Jun. 2008 11:02

Tega se jaz tudi spomnim. Prav baha se s tem kar ima. Veliko je še drugih premožnih ljudi, ki so bolj pametni in ne razkrivajo na veliko svojega premoženja.
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 30. Jun. 2008 17:49

sam par dni sem odsotna iz foruma pa je ze nova stran za prebrat *lol*

pa pismo zakaj mam vedno filing,da slovenska fovsija ne pozna meja
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik