Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 524 prispevkov
• Stran 34 od 35
•
Prejšnja
1 ... 31, 32, 33, 34, 35
Naslednja
- Ty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
- Kraj: Polhov Gradec
pač punce se rade promovirajo,če so dovolj glupe da to počnejo.......naj to počnejo,mene ne moti.Moti me le definicija playboya Zame je playboy tisti,ki nima neke promocije po medijih tipa Pintar ali Horvatič.Ampak da znajo dejasnko šarmirati punce,ter najti pot do srca.To da šlačaš eno drago večerjo,ter da so v Novi slikane,to zame ni uspeh.Verjamem pa pa so imeli ziher vsak po ene 500 deklet že pod sabo
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Freaked napisal/-a: On pa pač sprejme, ker ne more(več) odklonit, ima že svoja leta in v tem času postaneš pač odvisnik če kaj preveč prakticiraš.
lol ... a zdaj je pa že vsak nezrel fantek v starejših letih, označen za sexualnega odvisnika?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, dej no, to si pa zdej tko napisala, kt da je najgrše človeško bitje pod soncem. Pa ja, men tut ni ušeč, daleč od tega, ampak komot rečem, da po svetu hod še precejšnje število dost grših in dost bl antipatičnih osebkou, pa majo lih tko družbo, lubice in lupčke, clo (!?) partnerje. Usakmu svoje .
Da je pa starejši (star pač ne) pa res ni merilo za to, a je privlačen al ne.
In pa, kok let sploh šteje?!
Da je pa starejši (star pač ne) pa res ni merilo za to, a je privlačen al ne.
In pa, kok let sploh šteje?!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Ej, pa od kod tebi take? A ti se nisi vidla tipa, ki ti ne bi bil vizuelno vsec, se manj pa karakterno? Oz. saj ne morem reci, da ga osebno poznam in vem kak je po karakterju, ampak glede na njegovo hvalisanje z zenskami, jahto, letalom itd. mi je oduren. In tak tip se lahko tud po trpalnicah mece, pa me ne bo ganil.
Nisem rekla, da je najgrsi na svetu, ampak meni ni niti malo simpaticn. Sploh zarad skupka vsega.
Nisem rekla, da je najgrsi na svetu, ampak meni ni niti malo simpaticn. Sploh zarad skupka vsega.
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Jaz ga niti enkrat še nisem slišala da bi se hvalil z jahto, letalom. To je pač njegov hobi. In pa kaj če to ima. Mirko Tuš ima pa zasebno letalo, pa nihče ne piše o tem. Res je sicer da odganja medije od sebe, Pintarju se pa to ne da, ker je veliko bolj odprt človek. Ali je to slabo ali dobro je druga stvar, dejstvo je da je takšen do vseh.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Tuš ne odganja medijev,sam ne izpostavljajo se.Drgač pa vsi vemo kir je njegov sin,kje žvijo...Pintarju pa tud paše ta pozornost,kr pozornost nrdi človeka še bogatejšega.In bolj ko govorijo o njem,večjo promocijo ma.
Sam a ni blo rečen,da je on prodal svoje podjetje?Da bi nj bil to njegov cilj,da odpre podjetje pa ga pol ful dobr proda.
Sam a ni blo rečen,da je on prodal svoje podjetje?Da bi nj bil to njegov cilj,da odpre podjetje pa ga pol ful dobr proda.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Ah, daj no... Enkrat je bil na TV prispevek, kao kateri Slovenec se lahko s svojim letalom odpelje na svojo jahto. In valda, kdo drug kot Pintar. In pol ga je kazalo kak je sel v tisto svoje letalo in se nekaj vozil, pa potem na jahti, sta z ono Danijelo nekaj kuhala in kr nekaj. Lepo te prosim. A to pa ni izpostavljanje?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tega se jaz tudi spomnim. Prav baha se s tem kar ima. Veliko je še drugih premožnih ljudi, ki so bolj pametni in ne razkrivajo na veliko svojega premoženja.
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
sam par dni sem odsotna iz foruma pa je ze nova stran za prebrat *lol*
pa pismo zakaj mam vedno filing,da slovenska fovsija ne pozna meja
pa pismo zakaj mam vedno filing,da slovenska fovsija ne pozna meja
Prvi neprebran prispevek • 524 prispevkov
• Stran 34 od 35
•
Prejšnja
1 ... 31, 32, 33, 34, 35
Naslednja