Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
krfjolca napisal/-a:Okej, mogoče my mistake. Samo se mi zdi malo čudno, ker imata z RESNICO obe po 1 post, obe sta se registrirale danes, obe pišeta brez šumnikov in postavljata tropičje enako napačno. Ja ja, verjetno res naključje.
ce js prou vidim se je misskiss registrirala ze avgusta...
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
škoda ,da bejbika ne zapre razprav o tem dedcu
Ni vreden prepirov
Ni vreden prepirov
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
opium napisal/-a:krfjolca napisal/-a:Okej, mogoče my mistake. Samo se mi zdi malo čudno, ker imata z RESNICO obe po 1 post, obe sta se registrirale danes, obe pišeta brez šumnikov in postavljata tropičje enako napačno. Ja ja, verjetno res naključje.
ce js prou vidim se je misskiss registrirala ze avgusta...
Ok, pol se pa opravičujem
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
No, jest tut ziher verjamem, da z ženskami ful lepo ravna. In tut da je razgledan, sej nima kej s svojim časom počet kot pisat pesmi in se razgledvat. Men luškan ni, no.
Izkoristi lahko valda tut kakšno zlo naivno žensko, ki je čist neizkušena al ga pa ni nikol vidla še nikjer (če je to mogoče ). Za večino bi pa rekla, da so najbrž z njim sam zato, da so z njim. Torej, čeprav vejo, da ne bo kakšne prihodnost iz tega. Zdaj če jim je to cool pač nej to delajo (pač to delajte).
Izkoristi lahko valda tut kakšno zlo naivno žensko, ki je čist neizkušena al ga pa ni nikol vidla še nikjer (če je to mogoče ). Za večino bi pa rekla, da so najbrž z njim sam zato, da so z njim. Torej, čeprav vejo, da ne bo kakšne prihodnost iz tega. Zdaj če jim je to cool pač nej to delajo (pač to delajte).
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
RESNICA napisal/-a:Ojoj, puncke!
Ravno tiste, ki ste tukaj najglasnejše, bi bile prve med njegovimi [b]rjuhami...Tako bi vas zapeljal, da vam ne bi bilo nič jasno - zanj bi bile celoten projekt, ki bi mu definitivno uspel!
kar se tiče njegove zadnje frajlice Daniele, pa vsi, ki jo poznajo vedo, da nima veliko v glavi, zato pa jo ima Erazem rad - ker jo bo VZGOJIL po svoji volji...
Resnica vcasih boli, kajne???
Takole, draga RESNICA!
Kot zgleda sem tudi jaz ena izmed najglasnjesih, pa se post sem odprla. Ampak niti slucajno pa nisem ena izmed tistih, ki so bile, so ali bodo med njegovimi rjuhami.
Daniele osebno ne poznam, ampak ce pristane na vezo, ki jo lahko nudi on, po mojem kaj prevec inteligentna ne more bit ( se opravicujem ce sem v zmoti).
Drgac pa je Erazem rekel, da je celo zaljubljen v njo.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
misskiss napisal/-a:No, pa da se oglasi se ena od njegovih princesk...
Zame je Erazem eden najbolj privlacnih tipov kar jih poznam. Visok, sportna postava, rahlo robate poteze... ampak vse to ni nic v primerjavi z njegovo karizmo, razgledanostjo in dobroto (ja, prav ste prebrala), pa ne mislim v financnem smislu. Priznam, zensk ne bo nikoli obravnaval enakopravno moskim, je pa zato do njih ful zascitniski.
Skupaj sva bila par mesecev, nikoli ni storil nicesar, s cimer bi se mi zameril, je pa res, da se mu nisem bila pripravljena podrediti in sprejeti njegovega zivljenjskega stila, zato sva ostala le prijatelja.
Kar se tice Daniele, iz mojih izkusenj lahko povem, da je punca prijazna, custvena in da ga ima ful rada. Koliko ima v glavi ne vem, ceprov je meni delovala inteligentno.
Kar se pa tice medijev pa priznam, z izjavami si dela velik vec skode kot koristi. V resnici ni tak idiot in playboy, kot na trenutke izpade na TV, v revijah...
No, nekaj za zacetek...
Draga, Princeska:)
Ne morem se strinjat, da je eden najbolj privlacnih tipov, ampak cist mozno, da tebi je, ker pac imamo razlicne okuse. Men nikol niso bili vsec blondinci z dokaj neurejeno frizuro in vizualno je men najbolj privlacen tip v Sloveniji Alen Kobilica.
Se pa strinjam s tem, da ima velik karizme, da zna z besedami, da zna s puncami, da je zelo razgledan in dober po srcu. Kot sem rekla, sem z njim prezivela prav prijetne trenutke in tudi njegovi maili znajo bit sila zabavni. Ampak moja zelja je bila edin ta, da ga spoznam v zivo, si ustvarim lastno sliko in to je tudi vse.
Pri njem me edino moti njegov odnos do zensk, za katerega sploh ne morem rect, da gre za kaksen odnos. Ne razumem njegovih izjav v smislu: Jaz rabim punco, prav tako pa tudi ljubice. In mogoce mi se kaj pri njem ni jasno. In ker tudi poznam nekatere njegove ljubice vem, da jih je vecina zelo, zelo, zelo zaljubljenih vanj in da pristanejo v taksen odnos zaradi tega, ker upajo, da se bo spremenil. Ampak na zalost,...... se seveda ne bo.
Danijeli pa zelim velik srece, velik ljubezni in ji dajem en nasvet: BODI DAMA:)
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
krfjolca napisal/-a:Okej, pa dobr no! RESNICA, misskiss, mislim da je vsem jasno, da sta ena in ista oseba. Če ne celo cenjeni Erazem sam, haha.
Hahaha...če ne bo več v kratkem dajal več takih idiotskih izjav itd,pol je to ziher on
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- femme
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2005
- Kraj: akvarij
Zivjo! Ful je blo zanimivo tole brat, samo mislim da ste malo prevec kriticne... Moram priznat, da sem tudi jaz imela pred tremi leti ,,cast,, spoznati Erazma v zivo in moje mnenje je naslednje: ce si v njegovi druzbi je boljse biti moski, ker dejansko je pogovor z njim uzitek in tako vsaj ves da te nima namena polozit... Ce pa si zenska in ves v kaj se spuscas ima za moje pojme eno samo napako in to je da je bioloska katastrofa na dveh nogah...
Zal...
Zal...
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Men se zdi tale Erazem prav hm,vase zagledan. Oprost sam men se tak zdi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov