Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tip mi ni ravno napačen kar se tiče izgleda, ampak njegov odnos do žensk... no go!
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:Tip mi ni ravno napačen kar se tiče izgleda, ampak njegov odnos do žensk... no go!
pa sej niti ni tok napacen
pač jih pogosto menja
-
blondygirl - Kofetarica
cukr8 napisal/-a:A s tisto Danielo sta šla narazen al kaj ? Sem zadnjič nekje videla... Pa pri Model Group sem jo videla kot model...
ja z Danijelo sta sla narazen-ce se ne motim ze ene dva mesca nista vec skup al enga tm nekje
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
blondygirl napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Tip mi ni ravno napačen kar se tiče izgleda, ampak njegov odnos do žensk... no go!
pač jih pogosto menja
Ja ok, ampak nobena normalna ženska tega ne bi prenašala, tako da so za moje pojme vse, ki se zapletajo z njim, le plitke ženske, ki nimajo ponosa.
-
L°AbeiLLe - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:blondygirl napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Tip mi ni ravno napačen kar se tiče izgleda, ampak njegov odnos do žensk... no go!
pač jih pogosto menja
Ja ok, ampak nobena normalna ženska tega ne bi prenašala, tako da so za moje pojme vse, ki se zapletajo z njim, le plitke ženske, ki nimajo ponosa.
Pol je pa problem v ženskah, ane, ne v njem. On se ma samo fajn.
Po izgledu mi sicer ni všeč sploh, sem pa parkrat prebrala nejgovo kolumno v Lady in so mi ble všeč.
-
blondygirl - Kofetarica
gregalina napisal/-a:Enkrat je izjavu, da ko sexa s kakšno, vse posname, da ga ne morejo punce pod 18 let obtožit posilstva in podobnega. Pod 18 let
ta je pa dobra pol!
me zanima,ce je su kdaj v postlo s kaksno pod 18 let
morm mal u akcijo it-pa kej zbrskat :p
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... jence.html
Evo tukaj imaš če še nisi izbrskala;) Se ne spoznam na ladje ampak se mi tale njegova ne zdi tok speci da bi mogli tok fotk objavljati...no ja,enim očitno izpostavljenost paše.
Kar se pa tiče njegovega ljubezenskega življenja pa samo bogpomagi
Evo tukaj imaš če še nisi izbrskala;) Se ne spoznam na ladje ampak se mi tale njegova ne zdi tok speci da bi mogli tok fotk objavljati...no ja,enim očitno izpostavljenost paše.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Freaked napisal/-a:http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/portoroz-naplavil-znane-zaljubljence.html
Js se spoznam na nautiko in lahko povem, da tole njegovo plovilce ni nikakršna ladja, niti kšn blazn raskoš (ala Rajko in njegou "mali" Dominator), gre za Salpo, cifre ne vidm, lahko pa rečem, da ne gre za jahto, k bi bla narjena "na komot", ampak za model "največ glede na meter", se prau je zabasana s spalncami in kopalncami, primerna bl za čarter kt pa lastniško uporabo. Ampak glede na to, da gre za gospodiča Pintarja, se najbrž s plovilom ne prevaža tok sam, u dvoje, ampak nanj vabi na veliko ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov