Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- reginna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2006
Joj ne vem no jst nikol ne bi mogla bit s takim tipom pa sej mas enkrat vsega poln ku....... Skos si v negotovosti, ja hvala lepa, rajs sm sqama bo ze prsu taprau, bolsi!
Sam zenske mislijo kok je ta tip edini na svetu, ja ddddddddddddddddddddd, jst bi ga ze ta prvic ko bi mi omenu kaksno takoj nekam poslala
Ja no tip bo na koncu zihr ostou str in sam z ksno mlado k jo bo mogu placevat za to da je z njim in ga rihta al ji bo pa celo verjel, da je z njim iz ljubezni
Ej mlade zenskice se mlade hudo dobre tipe s kesom obracajo okrog in jih kenslajo lih kokr jim pase
Njega zihr caka kera taka
Sam zenske mislijo kok je ta tip edini na svetu, ja ddddddddddddddddddddd, jst bi ga ze ta prvic ko bi mi omenu kaksno takoj nekam poslala
Ja no tip bo na koncu zihr ostou str in sam z ksno mlado k jo bo mogu placevat za to da je z njim in ga rihta al ji bo pa celo verjel, da je z njim iz ljubezni
Ej mlade zenskice se mlade hudo dobre tipe s kesom obracajo okrog in jih kenslajo lih kokr jim pase
Njega zihr caka kera taka
- gajiu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2006
ha,ha,ha,ha, sej mu zna kdo spelat tole Danjelco. prejsn tedn je bla u stari lublani z neko frendico (grda frendica) in k je hodila je fulllllll migala z rito, da dol pads dobr se vid da je polna same sebe, ze mal prevec
pol sta se pa ustaule tm k so tango plesal k je srecala nekga tipa k ga pozna (popizdis dobr zgleda pa dobr plese), tip jo je kr poziru z ocmi, sam ona se mi je zdela ful tko hladna, ceprou ne ves, ceb se potrudu bi pa blo pomoje
sej kako jo je pa Erazm tko hitr speku, sam na kavo sta sla pa je blo pa prvic sta se vidla
pol sta se pa ustaule tm k so tango plesal k je srecala nekga tipa k ga pozna (popizdis dobr zgleda pa dobr plese), tip jo je kr poziru z ocmi, sam ona se mi je zdela ful tko hladna, ceprou ne ves, ceb se potrudu bi pa blo pomoje
sej kako jo je pa Erazm tko hitr speku, sam na kavo sta sla pa je blo pa prvic sta se vidla
- _cebelc@_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: na planetu zemlja
....hja tale erazem;)---en svoj človk pač;)...jst ga lih osebno ne poznam,ampak žvi pa ne dost stran od mene---je pa frend njegov sosed;)....vsak dan mu dobesedno v bajto notr gleda,k ma ful velika steklena okna.....če se ne motm še brez zaves;)(sj bajtica je kr huda)....drgač vizualno mi ni ne vem kaj,sm pa zdj že kr ve ene parih tiskanih medijih zasledila njegove članke-k on sam piše,in morm rečt da so me kr presenetl.....ja razgledan dečko je!!;)
Iskrice v očeh in nagajivi blisk nasmeha,razvajena princesa.Naj se pravljica nikdar ne neha.[/quote]
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ah pa sej imajo vsi tipi k so mal bolj hudi al pa premožni zravn še bejbe, k jih je tuk mal da jim ego do neba zraste. Ženski nč ne bo manjkal, njunim otrokom pa tudi ne. Če ga pa erazm okol serje ga pa v tem času ko ga ni lahko tud ona. Prou zabavn lajf bo mela
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov