Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- reginna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2006
Koga to zanima al mu pride prehitr al ne, jst ne morm vrjet da jih kar tkole po globalu lovi. Saj tip res ni pri sebi, lahko bi se ze malo zresnil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ni on govoru da on pa to dela na nivoju
Saj ga bo ta Danjelca tut pustila , ko se bo navelicala. Tko ga je tut tista KARIN in je zdej z Alenom Kobilco, ki je priznajmo tisockrat, tisockrat bolsi od zakompleksanega Erazma KARIN si je res dobr najdla, najbolsga fanta v Sloveniji si je najdla. Ima dosti denartja pa se noro, noro, noro dobro zgleda Za tega Erazma pa ncni dost dobra sola!!!!!!!!!!!!!!!
Saj ga bo ta Danjelca tut pustila , ko se bo navelicala. Tko ga je tut tista KARIN in je zdej z Alenom Kobilco, ki je priznajmo tisockrat, tisockrat bolsi od zakompleksanega Erazma KARIN si je res dobr najdla, najbolsga fanta v Sloveniji si je najdla. Ima dosti denartja pa se noro, noro, noro dobro zgleda Za tega Erazma pa ncni dost dobra sola!!!!!!!!!!!!!!!
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
reginna napisal/-a:Karin je Erazma varala z Alenom in je se vedno z njim. :
Res? Tega pa nisem vedela... No, se pa spomnim, da sem videla fotografijo iz Londona z Alenom, Leo Tufek in še nekaterimi Bronzovci, zraven je bila pa tudi Karin in mi ni bilo jasno, kaj počne vmes ... Drugače mi pa ona ni preveč všeč kot model, bolj majhna in močna...
Danijela pa ne izgleda slabo, ampak ne za svoja leta... Meni se zdi, da izgleda bolj kot dobro ohranjena 35-letnica ... Z mojo mamo sva se dolgo čudili, kako da si je Erazem zdaj izbral toliko starejšo žensko (v primerjavi s Karin) ...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- querer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2006
- Kraj: ljubljana
Jst jo ful doskrat vidm v mercatorju in zenska brez make-upa zgleda kot sestnajst letnca, spedenana ampak fullllllllllllllll mlajsa kot na fotkah. Make-up nardi svoje. Ceprou pa skor usakic s souznimi ocmi okrog hod.
To Karin pa tud doskrat vidm je pa ful nasmejana
Erazm pa skos sam z nekimi pickicami alla Lea pa ful misl kwa je
Tipck skos sam neki lapa, sam jezik ga je pa kao je usak dan z drugo, soks sam o tem govori, kera ga bo pa hotla tazga starga, upokoji nej se
Pa mal nej si napumpa tisto rauno rit, sam hrbet ga je
Ce ma ze tolk kesa nej si pa se nos operera in silikon da u k......... ker baje je tib bl pr tamjhnih
To Karin pa tud doskrat vidm je pa ful nasmejana
Erazm pa skos sam z nekimi pickicami alla Lea pa ful misl kwa je
Tipck skos sam neki lapa, sam jezik ga je pa kao je usak dan z drugo, soks sam o tem govori, kera ga bo pa hotla tazga starga, upokoji nej se
Pa mal nej si napumpa tisto rauno rit, sam hrbet ga je
Ce ma ze tolk kesa nej si pa se nos operera in silikon da u k......... ker baje je tib bl pr tamjhnih
- locolo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
He, he, kar zanimivo Dobro Erazem res ni lepotec, se strinjam, da je Alen sanjski moski, je pa Erazem izredno pameten in baje tudi pozoren.
Ne zdi se mi lepo to kar pocne svoji punci, druge zenske in tako naprej. Verjetno je to vzorec iz otrostva in tak bo pac ostal. Prepricana sem, da nikoli ne bo imel zenske, ki bi bila z njim celo zivljenje. Vsaka normalna zenska se varanja navelica in si zazeli moskega, ki jo bo nosil na rokah.
Daniela je bila soseda od mojega fanta in kot mi je on povedal, da je vedno imela lepe moske, zato me cudi kaj jo privlaci na Erazmu, ampaj je ze kaj nasla. Mogoce zna vsako dobro prepricat.
Tezko bi rekla da je z njim zato, ker ima pomocnico in velik denarja, ker je ze prej mela fante, ki so bili financno precej podkovani
Ne vem ocitno ga ima res rada, mislim pa da ko ga bo spoznala do konca ga bo pustila, tko kot je ze e4na na prejsni strani rekla.
Je pa sigurno taka zenska,ki bo dolgo ohranila lepoto
Aja, no mogoce je pa Erazem za njo idealen in ce je tko jima zelim da bi bila dolgo skupi, ne vem zakaj jim ne privoscite
Ne zdi se mi lepo to kar pocne svoji punci, druge zenske in tako naprej. Verjetno je to vzorec iz otrostva in tak bo pac ostal. Prepricana sem, da nikoli ne bo imel zenske, ki bi bila z njim celo zivljenje. Vsaka normalna zenska se varanja navelica in si zazeli moskega, ki jo bo nosil na rokah.
Daniela je bila soseda od mojega fanta in kot mi je on povedal, da je vedno imela lepe moske, zato me cudi kaj jo privlaci na Erazmu, ampaj je ze kaj nasla. Mogoce zna vsako dobro prepricat.
Tezko bi rekla da je z njim zato, ker ima pomocnico in velik denarja, ker je ze prej mela fante, ki so bili financno precej podkovani
Ne vem ocitno ga ima res rada, mislim pa da ko ga bo spoznala do konca ga bo pustila, tko kot je ze e4na na prejsni strani rekla.
Je pa sigurno taka zenska,ki bo dolgo ohranila lepoto
Aja, no mogoce je pa Erazem za njo idealen in ce je tko jima zelim da bi bila dolgo skupi, ne vem zakaj jim ne privoscite
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov