Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
- Kraj: Polhov Gradec
[
Uf, meni je zelo smešno, ko se vrti zgolj okoli misic in misli, da je zdej, ko je maneken, neki več ... Ko je živel še v MS, pa je bil preprosto rečeno "kmet"v pravem pomenu besede ...Sicer se mu pa ta, kmečki pridih, še zmeri pozna... [/quote]
Se strinjam. Sploh nisem vedel kdo ja tip, pol sem mal na netu pogledal Še meni je zrastla samozavest, še jz bom ratal maneken
Ne vem ali misice zadrogira al jim kej pomeša v pijačo
Uf, meni je zelo smešno, ko se vrti zgolj okoli misic in misli, da je zdej, ko je maneken, neki več ... Ko je živel še v MS, pa je bil preprosto rečeno "kmet"v pravem pomenu besede ...Sicer se mu pa ta, kmečki pridih, še zmeri pozna... [/quote]
Se strinjam. Sploh nisem vedel kdo ja tip, pol sem mal na netu pogledal Še meni je zrastla samozavest, še jz bom ratal maneken
Ne vem ali misice zadrogira al jim kej pomeša v pijačo
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
ampak pr vseh teh miljontaužnt babah, k jih je kao že položu, bi si pa po moje lahk kakšno mal bolšo zbral... ker tale zdejšna, s kero mislta povečvat familijo, je pa ena taka obupna nedefinirana dolgočasna megla ...
The secret of success is consistency of purpose.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
ne vem a mene to slučjano kdo tm zgorej štrafa ampak zadnje cajte se mi dogaja, da kamorkol pridm naletim na to danijelo... zanč v mullerju, pol v btc-ju, pa včer v merkatorju ... po moje bom dons še sanjala o njej ... moj je včer k je bil z mano komentiral, da je taka k b jo konj nekam brcnu
The secret of success is consistency of purpose.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
micamaca napisal/-a:ne vem a mene to slučjano kdo tm zgorej štrafa ampak zadnje cajte se mi dogaja, da kamorkol pridm naletim na to danijelo... zanč v mullerju, pol v btc-ju, pa včer v merkatorju ... po moje bom dons še sanjala o njej ... moj je včer k je bil z mano komentiral, da je taka k b jo konj nekam brcnu
Joj to sta zihr tolk duhovno povezani
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov