Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 524 prispevkov
• Stran 3 od 35
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35
Naslednja
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
No kolk sem jaz uspela zvedet:
- njegov ocka baje ni bil bogat in da nikol niso doma bogato ziveli
- rekel je, da mladoletnic kao ne snema in da on nikol ne bi dal take izjave
- zdaj ima novo punco. Neko Danijelo, pri kateri pa ceni predvsem to, da je mlada in VODLJIVA!!!!
- svojo zensko si predstavlja kot damo (karkoli bi naj ze to pomenilo)
- baje velik in dobro kuha (tudi meso in pasjih konzerv)
- nabira gobe in hodi s psom na sprehod
- velik bere
- ce bi bil zenska, bi bil lejzbika
Do mene je bil prijazen in niti ne prevec zvisen, ker sem mu seveda na vsako njegovo pogrutavscino neki nazaj povedala. Drgac pa me je ocenil kot zelo zajebano zensko in da je najboljse, da se drzim stran od moskih, ker naj bi jim s tem naredila kao uslugo.
Pa se tole. Men je bilo ful zanimivo, ker sem cez pogovor ugotovila, da imava o velik stvareh isto mnenje. In se mi zdi, da mu je slo to najbolj na zivce
- njegov ocka baje ni bil bogat in da nikol niso doma bogato ziveli
- rekel je, da mladoletnic kao ne snema in da on nikol ne bi dal take izjave
- zdaj ima novo punco. Neko Danijelo, pri kateri pa ceni predvsem to, da je mlada in VODLJIVA!!!!
- svojo zensko si predstavlja kot damo (karkoli bi naj ze to pomenilo)
- baje velik in dobro kuha (tudi meso in pasjih konzerv)
- nabira gobe in hodi s psom na sprehod
- velik bere
- ce bi bil zenska, bi bil lejzbika
Do mene je bil prijazen in niti ne prevec zvisen, ker sem mu seveda na vsako njegovo pogrutavscino neki nazaj povedala. Drgac pa me je ocenil kot zelo zajebano zensko in da je najboljse, da se drzim stran od moskih, ker naj bi jim s tem naredila kao uslugo.
Pa se tole. Men je bilo ful zanimivo, ker sem cez pogovor ugotovila, da imava o velik stvareh isto mnenje. In se mi zdi, da mu je slo to najbolj na zivce
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja to ja, da se mu je zdelo, da bi si lahko tipa podredila, ja.
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Lahko bi rekla, da bo enkrat star in osamljem - ampak to ni res. V primeru, da bo vzdrževal njegovo finančno stanje tako kot je zdaj, mu tudi takrat ne bo težko najti kako deklico, ki bi za denar naredila vse.
Hudo mi je, da si tako "razgledan" moški raje izbere eno bimbetino brez osebnosti, ki jo oblikuje po lastnih željah, kot pa eno žensko s svojo lastno glavo in mišljenjem - tako, ki bi mu bila kar se intelekta tiče res kos. Očitno raje ostaja pri instant podpihovalkah njegovega ega (kako težko je pa biti bolj razgledan in inteligenten od ene, ki se mu tako pusti "oblikovat").
Hudo mi je, da si tako "razgledan" moški raje izbere eno bimbetino brez osebnosti, ki jo oblikuje po lastnih željah, kot pa eno žensko s svojo lastno glavo in mišljenjem - tako, ki bi mu bila kar se intelekta tiče res kos. Očitno raje ostaja pri instant podpihovalkah njegovega ega (kako težko je pa biti bolj razgledan in inteligenten od ene, ki se mu tako pusti "oblikovat").
- RESNICA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2005
Ojoj, puncke!
Ravno tiste, ki ste tukaj najglasnejše, bi bile prve med njegovimi [b]rjuhami...Tako bi vas zapeljal, da vam ne bi bilo nič jasno - zanj bi bile celoten projekt, ki bi mu definitivno uspel!
kar se tiče njegove zadnje frajlice Daniele, pa vsi, ki jo poznajo vedo, da nima veliko v glavi, zato pa jo ima Erazem rad - ker jo bo VZGOJIL po svoji volji...
Resnica vcasih boli, kajne???
Ravno tiste, ki ste tukaj najglasnejše, bi bile prve med njegovimi [b]rjuhami...Tako bi vas zapeljal, da vam ne bi bilo nič jasno - zanj bi bile celoten projekt, ki bi mu definitivno uspel!
kar se tiče njegove zadnje frajlice Daniele, pa vsi, ki jo poznajo vedo, da nima veliko v glavi, zato pa jo ima Erazem rad - ker jo bo VZGOJIL po svoji volji...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
RESNICA napisal/-a:Ojoj, puncke!
To si ti misliš!!! Saj je že vizualno nagnusen,drugače pa itak.
Ti maš izkušnje z njegovimi rjuhami,al kaj??
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Veš, nekateri imamo tudi višje cilje v življenju.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Ti maš očitno izkušnje... kar pa ne pomen da jih hočmo met tut me. Kko lhk rečeš, da bi ble me med njegovimi rjuhami, če nas sploh ne poznaš... Pfff, nismo vsi tolk easy zy položt!RESNICA napisal/-a:Ojoj, puncke!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ta izjava je pa čist leva...
Ne vem, kaj se je teb zgodilo kej podobnega kdaj, da si tok napadalna? Ja, ziher. Sam ne žali, prosim!
Nismo same 13 let stare naivne punčke tukaj, da nas ena tkole obravnava.
BTW, nočem žalit 13-letnic.
- misskiss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2005
No, pa da se oglasi se ena od njegovih princesk...
Zame je Erazem eden najbolj privlacnih tipov kar jih poznam. Visok, sportna postava, rahlo robate poteze... ampak vse to ni nic v primerjavi z njegovo karizmo, razgledanostjo in dobroto (ja, prav ste prebrala), pa ne mislim v financnem smislu. Priznam, zensk ne bo nikoli obravnaval enakopravno moskim, je pa zato do njih ful zascitniski.
Skupaj sva bila par mesecev, nikoli ni storil nicesar, s cimer bi se mi zameril, je pa res, da se mu nisem bila pripravljena podrediti in sprejeti njegovega zivljenjskega stila, zato sva ostala le prijatelja.
Kar se tice Daniele, iz mojih izkusenj lahko povem, da je punca prijazna, custvena in da ga ima ful rada. Koliko ima v glavi ne vem, ceprov je meni delovala inteligentno.
Kar se pa tice medijev pa priznam, z izjavami si dela velik vec skode kot koristi. V resnici ni tak idiot in playboy, kot na trenutke izpade na TV, v revijah...
No, nekaj za zacetek...
Zame je Erazem eden najbolj privlacnih tipov kar jih poznam. Visok, sportna postava, rahlo robate poteze... ampak vse to ni nic v primerjavi z njegovo karizmo, razgledanostjo in dobroto (ja, prav ste prebrala), pa ne mislim v financnem smislu. Priznam, zensk ne bo nikoli obravnaval enakopravno moskim, je pa zato do njih ful zascitniski.
Skupaj sva bila par mesecev, nikoli ni storil nicesar, s cimer bi se mi zameril, je pa res, da se mu nisem bila pripravljena podrediti in sprejeti njegovega zivljenjskega stila, zato sva ostala le prijatelja.
Kar se tice Daniele, iz mojih izkusenj lahko povem, da je punca prijazna, custvena in da ga ima ful rada. Koliko ima v glavi ne vem, ceprov je meni delovala inteligentno.
Kar se pa tice medijev pa priznam, z izjavami si dela velik vec skode kot koristi. V resnici ni tak idiot in playboy, kot na trenutke izpade na TV, v revijah...
No, nekaj za zacetek...
- misskiss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2005
Sory, zdej se pa mal motis. Ne vem, zakaj bi sploh nekomu delala reklamo? Povem pac kar mislim in glede na to, da sama dejansko imam izkusnje z njim, ne le tiste iz medijev... Sploh sem pa mislila, da je forum namenjen izmenjavi mnenj. ?
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
misskiss napisal/-a:Sory, zdej se pa mal motis. Ne vem, zakaj bi sploh nekomu delala reklamo? Povem pac kar mislim in glede na to, da sama dejansko imam izkusnje z njim, ne le tiste iz medijev... Sploh sem pa mislila, da je forum namenjen izmenjavi mnenj. ?
Okej, mogoče my mistake. Samo se mi zdi malo čudno, ker imata z RESNICO obe po 1 post, obe sta se registrirale danes, obe pišeta brez šumnikov in postavljata tropičje enako napačno. Ja ja, verjetno res naključje.
Prvi neprebran prispevek • 524 prispevkov
• Stran 3 od 35
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov