Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
A je kdo gledal včeri?
Jest sem prov pokala od smeha k je mel uno Amiro Muratović al kaj je (k je na miss hawaian zmagala) in je ženska toooook tupa, da ji je mogu dobesedno 5x eno in isto razložit na ravni 5-letnika, da je dojela --> jest prov nisem mogla verjet svojim očem pa ušesom
Jest sem prov pokala od smeha k je mel uno Amiro Muratović al kaj je (k je na miss hawaian zmagala) in je ženska toooook tupa, da ji je mogu dobesedno 5x eno in isto razložit na ravni 5-letnika, da je dojela --> jest prov nisem mogla verjet svojim očem pa ušesom
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
MIGRENA napisal/-a:A je kdo gledal včeri?
a je kje na netu na sranje
i love love
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
nogica napisal/-a:A bo mogoče kašna ponovitev tega intervjuja z Merimo?
Verjetno sm te mal zmedla, ker sem omenjala Merimo...Intervju je bil z Admiro
Baje bo ponovitev jutri, ob 10:50 (tko piše v sporedu) ...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Lastovica napisal/-a:Koga je pa mela Manca v torek na oddaji??
Bojana Požarja (je blo kr kul...)
Sam una Admira je bla res poden - prov rugal jo je tip še zdej nemorem vrjet...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
Lastovica napisal/-a:Jaz nisem gledala. Me ni blo doma. Skoda
Drgac pa je Manca Zver zadnje case velik v mojem bloku, ker se neki peca z manekenom Francijem Legenom in zenska je v zivo naravnost (grozna).
Koga je pa mela Manca v torek na oddaji??
Ta Franci Legen pa je lih za njo ...
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Aha! Jst sm Manco z Leganom vidla v kinu, in to na Casanovi . Pa sta bla kr romantic fantastic, morm rečt! Sm že gledala če so kšni novinarji kje blizu ... Sam ona je res bolj ko ne fotogenična, k v resnici je nč posebnega. Ampak sej,važn da v svojmu poklicu dobr zgleda
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
No ta teden je bila vec ali manj pri Franciju, tud njen avto se ni nikamor premaknil..... ocitno velik seksata
Pa saj sta res glih za skup. On podre vsako misico. Se kr menjujejo po hodniku. Pa tud Hrvatic velikokrat pride na obisk
Pa saj sta res glih za skup. On podre vsako misico. Se kr menjujejo po hodniku. Pa tud Hrvatic velikokrat pride na obisk
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
Lastovica napisal/-a:No ta teden je bila vec ali manj pri Franciju, tud njen avto se ni nikamor premaknil..... ocitno velik seksata
Uf, meni je zelo smešno, ko se vrti zgolj okoli misic in misli, da je zdej, ko je maneken, neki več ... Ko je živel še v MS, pa je bil preprosto rečeno "kmet"v pravem pomenu besede ...Sicer se mu pa ta, kmečki pridih, še zmeri pozna...
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Jaz osebno nimam nic proti njemu. V bloku me vedno prijazno pozdravi in mi odpira vrata. Vsekakor pa mi ni vsec to njegovo skakanje iz ene misice na drugo.
Aja, pa tako BTW. On je bil skupaj z Damirjem kandidat za Sanjskega moskega, ampak je pol zavrnil sodelovanje
Aja, pa tako BTW. On je bil skupaj z Damirjem kandidat za Sanjskega moskega, ampak je pol zavrnil sodelovanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov