Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Mance ne bom komentirala Po Sanjski Misi in Almi je trenutno najbolj tupa zenska v Sloveniji.
Erazem pa bo ocitno vabil same svoje ex ljubimke. Z Nino Gazibaro sta bila 7 let v zvezi Brezveze!!
Nic pametnega je ni vprasal in ona ni nic pametnega povedala!
Erazem pa bo ocitno vabil same svoje ex ljubimke. Z Nino Gazibaro sta bila 7 let v zvezi Brezveze!!
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Lastovica napisal/-a:Mance ne bom komentirala Po Sanjski Misi in Almi je trenutno najbolj tupa zenska v Sloveniji.
A se hecaš, Erazem je bil 7 let v vezi z Nino Ganzibaro??
Ja, valda
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
Lastovica napisal/-a:Erazem pa bo ocitno vabil same svoje ex ljubimke. Z Nino Gazibaro sta bila 7 let v zvezi Brezveze!!
Kva?! Ker twisted son of a bi*ch ej
A je loh ta Slovenija še manjša, kot je že?
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
- Dr.Tom
- Komunikatorka
Če je res z njo hodil, ga je vse kar obvlada ona naučila
Pustila ga je pa najbrž zato, ker je pred njo izpadel pedofil in dam vozil najstnice, njej je bilo pa najbrž precej bad, ker nima več tako lepe, napete, prožne, čvrste kože
Uh,....kva rastura moja logika
Mislim, da precej ljudi tega ne ve, bo treba preverit
Pustila ga je pa najbrž zato, ker je pred njo izpadel pedofil in dam vozil najstnice, njej je bilo pa najbrž precej bad, ker nima več tako lepe, napete, prožne, čvrste kože
Uh,....kva rastura moja logika
Mislim, da precej ljudi tega ne ve, bo treba preverit
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
O fujjjj!
Vsakič ko hočem najdt vsaj kako dobro lastnost na temu tipu, da ga ne bi vsi samo kritizirali, se mi zalomi. Ker tole je pa O G A B N O. Pa ona gre proti 60, on pa najstnice osvaja, zravn pa še s to bil.
Ne, ta tip je fuj in fej in res ne štekam kire babe so z njim!
Vsakič ko hočem najdt vsaj kako dobro lastnost na temu tipu, da ga ne bi vsi samo kritizirali, se mi zalomi. Ker tole je pa O G A B N O. Pa ona gre proti 60, on pa najstnice osvaja, zravn pa še s to bil.
Ne, ta tip je fuj in fej in res ne štekam kire babe so z njim!
- Dr.Tom
- Komunikatorka
Lej tip je nezrel in nesposoben za resno vezo in mu ne pomaga še 50 let lajfa. Nič ne rečem, da je samski in da poriva, če mu rata dobit, ne pa, da je v vezi, medtem pa še otroke poriva, itaq, da se mu doma pri Nini ni več dal, ona pa je pomislila, le kaj naj potem z njim, če vse drugo že imam
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
eh men še do dons ni jasn (glupača pač ), kva ma tip od tega, da ga je vtaknu u taužnt pičk... pa da se ni še naveličal... ker tok bistvene razlike med luknami pa spet ni no... po moje ... mogoče se edin vzdihi oz. glasovi razlikujejo vse ostalo je pa isto sranje samo drugo pakovanje...
The secret of success is consistency of purpose.
- Dr.Tom
- Komunikatorka
Možno pa je, da se vse le govori naokol, ker se sam tako promovira. Možno je, da številka ni neki bajna. Vprašanje pa je, če niso vse te bejbike iz Salomonovega oglasnika, tam jih je malo morje raznih radodajk in jim ni pomembno kdo je sam, da plača, potem jih pa še vn vozi itd. Zdi se mi, da bo prej to držalo. Vprašanje pa je, če ni že okužen.
Keša ima dost, se pravi, da so plačane radodajke po ugodni ceni. Povprečno mislim, da so 15.000SIT na pol ure oz. na eno uro, kakor sem slišal, ni preverjeno.
Definitivno ne bi mogel bit z bejbiko, ki je bla prej tud z Erazmom
Keša ima dost, se pravi, da so plačane radodajke po ugodni ceni. Povprečno mislim, da so 15.000SIT na pol ure oz. na eno uro, kakor sem slišal, ni preverjeno.
Definitivno ne bi mogel bit z bejbiko, ki je bla prej tud z Erazmom
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ehehe. Imaš prav Dr.Tom, pomoje so tud iz Salomona. Sicer pa če greš na njegov page takoj vidiš iz kakšnega testa so...Ej,sam men tud ni jasn kaj mu je tako neustavljivo dobrega na tem da ma afere! Ne vem, a ma same frigidne punce da pol išče vsak dan še novo. Pa da to javno govori, pa še pred njo, ojoj, men bi se strgalo! Nene, jst tega nikoli ne bom štekala pa če je konc sveta ne! Upam sam da so drugi tipi dost pametni, da ga ne šlivijo!
- pehta
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
Dr.Tom napisal/-a: Definitivno ne bi mogel bit z bejbiko, ki je bla prej tud z Erazmom
Jaz predlagam, da pristojni prestavijo tole temo v LJUBEZEN IN SEKS. Zakaj ?
Da bomo na primeru E.Pintarja lažje doumeli in se strinjali, kako škodljiv, brezvezen, neodgovoren, sebičen, zdravju nevaren, egoističen je multiseks.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov