Erazem B. Pintar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Freaked napisal/-a:Včeri bil gost oddaje Vroče pr Manci Zver! Sam a ni to tko da naj bi tudi on vodil to oddajo!? Eheh Manica kar po liniji najmanjšega odpora povabi svoje sovoditelja. Da njegovih čvekarij sploh ne komentiram
Jst sm to oddajo glih ujela mal učeri ja, pa se mi je zdel da tale Manca tud enga stavka ni povedala da se vmes ne bi zafeclala. Čeprov nism do konca gledala no, sam vseen ->
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Jp, iz tega stališča je bil Erazem kar uvideven gost, je hitro pokapčil da je bolše da kr nekaj govori kot pa da čaka na njena vprašanja! Sam men se zdi tuk dolgocajtna že oddaja, ko bi res bilo nekaj vroče/šokantnega/ provokativnega pa sploh, je samo ni ! Ma ne bom več gledala,zguba časa
- lejci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Mah jst njega poznam...on je biu full zalublen v eno žensko, že dolg nazaj zlo jo je mel rd, ženska ga je varala in nakonc skenslala..in po tistem se je njemu odfukal in zdej je tak kot je. Tak je pa zarad te bad izkušnje in zdej sovraž ženske.
Men je groza kako lahko Danijela z njim zdrži, očitno ljubi denar bol kot njega
Men je groza kako lahko Danijela z njim zdrži, očitno ljubi denar bol kot njega
- Freaked
- Debatorica
A res, jst pa vem sam za eno njegovo bivšo, Janjo. ona je mama od moje kolegica,pa fulll dolg časa sta hodila. pa še enga njegovega kolega poznam, ki mi pravi štorje ka se tm događa...Lejci, ti to govoriš o Karin ane ...Sam veš, on je bil že pred njo tak
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
men osebno ni naredil nič (še sreča zanj) ... pa že njegov pogled na svet me živcira in njegova mišljenja... k si misli da je bog... men niti simpatičen ni in res ne razumem deklet, ki pristanejo na to, da so njegove "princeske"... da jih pač pokliče, ko se mu zazdi in ko je potrebn! mislim..... nevem no... to je pač moje mnenje. NE PRENESEM GA IN PIKA
My dreams are my reality...
-
Freaked napisal/-a:Pazi to, baje da niti on ne kliče ampak ONE Mislm čist brezveze Drgač pa Pupika, upam in mislim da ga večina žensk ne jemlje ko nekega SLO Casanovo ampak le enega klempavega nesrečneža, k s temi izjavami je men čist adijo
Sej težko verjamem! mislim, ženske!!! se podpišem pod tvojo izjavo; KLEMPAVI NESREČNEŽ pa če je zadnji na svetu- sem raje nuna
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
..."sm prepotenten, vzvišen, narcisoiden cinik...." citat iz njegove strani.....pa še zadel je
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
marateja napisal/-a:..."sm prepotenten, vzvišen, narcisoiden cinik...." citat iz njegove strani.....pa še zadel je
ČE MA PA TA TIP 100 PIK, pol sem pa js papež...... joj, še bolj ga ne prenesem
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
kr.ena napisal/-a:cosmy napisal/-a:on ma lahk ljubice, njegova ženska pa si ne sme najt ljubimca!?!!?! Sam zarad te njegove logike mi je totaln kreten, pa če je še tok razgledan
Ja, to sem tudi jaz brala v intervjuju z njim. Naj uživa, dokler najde take, ki se s tem strinjajo. Ampak bi mu privoščila, da bi se res zaljubil in izvisel,...meni je njegov stil tudi čist mimo. Aja, pa je on še kaj drugega v lajfu naredil, kot da je glavni slovenski playboy?
Le kako je lahko tako antipatičen tip Playboy
- Freaked
- Debatorica
Jst sm pa gledala oddajo, na papriki. Sm spet poškilila v torek na manco in v sredo na Erazma, pa moram rečt da sm pr manci vzdržala natančno 8 min, Erazem je pa res naredil zanimivo oddajo. Zna postavljat vprašanja, te pritegne!
Ja, ne razumem kako se lahko človek samookliče za playboya, za prepotentnega,ciničnega, skratka groznega človeka. Ubožec, ima pa res slabo mnenje o sebi.! :ertrink:
Ja, ne razumem kako se lahko človek samookliče za playboya, za prepotentnega,ciničnega, skratka groznega človeka. Ubožec, ima pa res slabo mnenje o sebi.! :ertrink:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov