DJ Tiesto

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali greste na Tiestota 24.6?

Da
16
38%
Ne
26
62%
Skupaj glasov : 42

Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 08. Jun. 2009 20:17

Se strinjam. Jaz nevem zakaj zdaj ene besnite, ker bo človek 2 krat sukal muziko :D
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cant_sleep_tonight » 08. Jun. 2009 23:35

nikaragua napisal/-a:mislm fak cist use morjo skomercijalizerat! :?

ja ka pa je to drugega ce ne komerciala?
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 09. Jun. 2009 7:02

prvo k prvo men useen Tiesto ni koncert in mogoce res use skp cist prevec custveno dojemam, ampak to je dlih tko k ksn Morales nemore bit nikol dvakrat... recmo ksn Gazometer tut nikol ni biu dvakrat .... itd...

pač moje dojemanje partya je to da je to enonocni dogodek k se tut prblizn nemore primerjat ne z Rebelde koncertom ne s ksnimi Killersi ne z nicemer. Dobr se zacne sele ob ene 1 zjutraj in konca on 7 zjutraj! Point vsega je pa da nikoli nemorta bit dva partya enako dobra... in zdej je sam vprasanje kdaj se bo gospodicu Tiestotu vec dal 24 ali 25ga :?:

drgac sm pa jez useen mislm in dejansko se vedno upam da zadeva nebo prevec skomercializerana.... dejansko ce mene prasas tist k te muske ne poslusa in ne hodi na podobne zadeve tut na tem partyu nima kej pocet, druga stvar pa ker bi dau 30€ za karto pa tega sploh ne poslusa!

pa se to.. ne ne besnim sam nekak me je veselje miniu! pa sm se zlo veselila tega partya!

ok ma OT: glede skomercializeranosti.... a se kera spomne Umeka v Fanu k je biu leta 2007? no jez sm bla na tem partyu in uiber razocarana ker je blo tok juznakov tm da glava pece! k da bi pou fuzin pa stepanskega ke prpelu! karta je bla pa 15€.. pol sm se pa jez mal okol pozanimala pa sm zvedla da so pac najbl zajebal ker so dal karto tok pocen, ker uni feni k so hotl jet na party bi dal tut 25 pa prsli ane pa se velik bols mel ker nebi blo unih tečnih č****v!!!
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 09. Jun. 2009 7:57

Meni v bistvu tudi ni vseeno, da je ta spektakel kar naenkrat "razdeljen" na dva dneva, ker Tiesto ni koncert, niti približno. :wink: Daleč od tega. In zdaj bojo tam ljudje, ki ga sploh ne poslušajo, mogoče komad ali dva poznajo od njega, pa bodo prišli na Gospodarca, ker se govori, da je res treba bit prisoten tam, ker gre za hud event! Tako so nekateri praktično za đabe dobil karto in juhu, gremo na Tiestota, pa ne vedo niti kaj točno pričakovat.
Drugače pa res ne mormo primerjat Rebelde (?!) z Tiestotom, halo! :wink:
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 09. Jun. 2009 8:03

^^me prou veseli da nism edina k tko razmisla :)

jez sam upam da bo vs shit of folka prisotn 25 na partyu in ne 24.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 09. Jun. 2009 9:59

nikaragua napisal/-a:mislm jez sm pa kr brez besed ane... mislm halooo a k so zavohal kok folka bi se slo so nasledn dan naredl se en party! mislm halooooo kaj jim ni jasn prou bedni so ce mene prasas!

ker pac halooo nemors ponavlat tega! :eek: nevem a vm usem je pa to kr useen?

jez sm uglavnm brez besed! :roll: prou zamoril mi je dejansko!!!! upam vsaj da bo party 24.6. velik bl normaln pa da se nebo dal z karto od 24.6. jet na party 25.6. oziroma obratno!

joj no :( sej mislm ok socustvujem z usmi k niso dubl karte ampak scena je taka da res usi k so si zelel bit na partyu so si kupl karto 15.5. ane in jo dejansko dubl!!

mislm fak cist use morjo skomercijalizerat! :?

sm mela že tko al tko tako mnenje o tiestotu, že glede muske mi je bil komercialc, pa je zdej fant vse skupej samo potrdil.

ne da se pa tega primerjat z rebelde ali s kakšnim koncertom, že zarad tega ne, ker rebelde majo svoje komade, ki jih vedno zapojejo na isti način, djsi pa pač rolajo ne sam svoje plate, ampak majo velik repertuar tut drugih plat, kar pomeni da odvisno od dneva in počutja kaj bo porolou in kako bo porolou. tko da pač dejstvo je da en žur ni enak drugem tko da veliko sreče...
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 09. Jun. 2009 19:06

dobr koncert sm tk napisala... ne kot koncert ala rebelde, ampk party..
se pa strinjam s tabo nikaragua kar si napisala. Sam men se še zmer ne zdi to nek velk problem ker bo tip rolu dvakrat. Itak bo boljši žur 24 junija, že zato ker bo več folka,bolš vzdušje ker bo prvič itd.... In tud tle ni bla karta tok zlo draga d si jo ne more pol fužin prvošt..

Jst osebn poznam dost folka k ne posluša ne tranca ne kakršne kol podobne muske...ampk pop in rock pa grejo na ta party. Ker je to pač tiesto. Tud se pa tud men zdi smešn.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 09. Jun. 2009 20:20

Shimmie_ napisal/-a:Jst osebn poznam dost folka k ne posluša ne tranca ne kakršne kol podobne muske...ampk pop in rock pa grejo na ta party. Ker je to pač tiesto. Tud se pa tud men zdi smešn.

men gre ob branju takih stvari kr na bruhanje!!!

sam jez nikol nebi dala 30€ za stvar k mi ni usec in ja to je drago... pa se to: cena za Tirstovga obozevalca je nicna v primerjavi z tem kr dozvi en fen na takm partyu, cena za enga tazga k gre pa ke sam zato ker je to DJ TIESTO je pa ogromna + tega da vse skp zgubi čar!
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 09. Jun. 2009 20:33

Tud jst nebi dala tok keša za nek party, za kterga poznam mogoče 2, 3 komade. Men se zdi cena karte čist predraga, no tkrat k je bla cena 22€ bi jo še kupla..ampk ni blo plače tkrat...
Očitno je folku zdj ratal bolj pomembno na kater party grejo, da se lhk pohvaljo, kot pa to kaj dejansk poslušajo. To je lih tko kt d bi šla na killerse zadnč.. poslušam pa house pa trance itd. Ne gre mi lih skp..
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 09. Jun. 2009 21:21

Ja, en tak primer so Killersi. Pol leta prej, če ne še več, so povsod predvajali reklame, da je že glava bolela, na koncu pa so šli na njihov koncert tudi taki, ki poznajo samo komad Human in Spaceman. :roll: Pa dobr, če nimajo kam keša investirat, ok. Sam mi je smešno in neumno hkrati, da folk rine nekam, kjer jim ravno ni mesto (v smislu da bi bili jako veliki fani neke grupe ali DJ-ja), sam se pol kasneje lahko pohvalijo da so bli na onem pa drugem koncertu. Kr neki no. :?
Sam gužvo hodjo delat tja (malo za šalo malo zares). :twisted:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 12. Jun. 2009 20:58

[quote="nikaragua"
drgac sm pa jez useen mislm in dejansko se vedno upam da zadeva nebo prevec skomercializerana.... dejansko ce mene prasas tist k te muske ne poslusa in ne hodi na podobne zadeve tut na tem partyu nima kej pocet, druga stvar pa ker bi dau 30€ za karto pa tega sploh ne poslusa!
[/quote]

žal je to nekakšna praksa zadnjih par let.. jaz niti nisem pričakovala drugega kot skomercjaliziranost :) tako pač je. dandanašnji partifolk gre na parti, potem ko je nekaj časa okleval med partijem in fešto v bachusu.. nekaj časa me je prav srce zaradi tega bolelo, ko je bil KR EN folk na partijih. zahvalimu se lahko predvsem gospodu urošu umeku, kr mu je uspelo zjebat sistem in zvabit širšo množico v dogajanje :) rave naprodaj.
dogajanje na tiestotu bo pač komercjalna fešta in glede na to, da njegove komade vrtijo po radiju in da vrti na vsem možnm komercjalnem sranju, to niti ni nič čudnega.
vseeno se veselim :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 22. Jun. 2009 9:14

Še samo 2 dni :tanz:
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 22. Jun. 2009 10:27

jez sam upam da nebo prevec slab vreme pa dz, ker pol avtomaticno odpade vsa pijanica okol gospodarca :x
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 22. Jun. 2009 11:02

^pa ja ej jaz sem že točno imela v glavi kje bomo prej in kaj bom oblekla, ampak če je pa tako vreme napovedano, da groza :? . Jaz imam itak stanovanje od Gospodarca oddaljeno 5 minut peš pa bomo v primeru dežja pri meni, drugače pa nekje zunaj.
Zanima me kako je pa kaj z garderobami tam? Če je katera že bila kdaj tam na takem eventu naj sporoči ali so garderobe tam al ne, ker ne bi rada jakne/jopce celi čas držala v roki idt.

Marš pa vreme :evil:
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 24. Jun. 2009 13:01

no jez sm pisala na info@tiesto.si in garderobe nebo!! tko da se je treba tko znajdt da al jo mas okol pasu al mal zmrzujes zuni al pa kr koli.

no jez sm se kr odlocla da grem zarad tazga neumnga vremena kr v navadnih supergah pa belih hlacah pa beli tiesto majcki :cool: pa pac torbica puhasta za okol pasu da mas vsaj km cike dat pa kes itd..

upam sam da bo zvecer nehal padat! to bi blo res zakon ane

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov