DJ Tiesto
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 106 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
po tehtnem premisleku, prepričevanju kolegice in pregledu financ, sem se tudi jaz odločla, da grem
dober mi je postal predvsem po odkritju njegovega remixa Gatexa od umeka..
drugač pa..se že ful veselim ampak ga ubijem če nebo dal gor Lethal industry in Traffic
še en video, ki pa mene vedno napumpa z energijo, ko ga gledam kak mu dogaja
kvaliteta zvoka je sicer švoh ampak ajde..
http://www.youtube.com/watch?v=7cRsdzsJw9c

drugač pa..se že ful veselim ampak ga ubijem če nebo dal gor Lethal industry in Traffic

še en video, ki pa mene vedno napumpa z energijo, ko ga gledam kak mu dogaja

http://www.youtube.com/watch?v=7cRsdzsJw9c
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
evo še ena Tiesto frikica
ja jst grem zdj že tretjič na njegov party in spet me trga, kr vem da bo spet čist navdušil
evo tuki je en link od še bolj "frišnega" partija http://www.youtube.com/watch?v=80aiK4LPrhM in mislm da lohk pričakujemo nek tazga na gospodarcu!

ja jst grem zdj že tretjič na njegov party in spet me trga, kr vem da bo spet čist navdušil

evo tuki je en link od še bolj "frišnega" partija http://www.youtube.com/watch?v=80aiK4LPrhM in mislm da lohk pričakujemo nek tazga na gospodarcu!

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Eventim
Vstopnice.net
Čeprav naj bi jih na koncerti.net še imeli.
EDIT: ne, nimajo. Očitno imajo tudi oni vstopnice preko Eventima.
Tak da jih res ni več.
Vstopnice.net
Čeprav naj bi jih na koncerti.net še imeli.
EDIT: ne, nimajo. Očitno imajo tudi oni vstopnice preko Eventima.
Tak da jih res ni več.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
nej še mojo izkušnjo povem glede folka. bla sm v ambasadi na sven väthu, in je blo komad preveč folka. smo govorl z organizatorjem in je tkole povedu: ''ena karta je 35 €, notr je blo 1000 folka več kot mamo dovoljeno. torej jz na tem zaslužm 35000€. kazn če pride inšpekcija je pa par tisoč evrov.'' še vedno je on tolk na plusu da đabe. najebou bi pa lahko fest, če bi bla kakšna štala ala lipa.
tko da lahko tut na tiestotu pričakujete več folka kot imajo organizatorji dovoljeno. tako se pač dela. zaslužt čim več dnarja, ker vedo da ga s tok znanim dj lahko. ker če bi dal še 4000kart v prodajo bi zihr takoj šle.
tko da lahko tut na tiestotu pričakujete več folka kot imajo organizatorji dovoljeno. tako se pač dela. zaslužt čim več dnarja, ker vedo da ga s tok znanim dj lahko. ker če bi dal še 4000kart v prodajo bi zihr takoj šle.
Our passion is our strength <3
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Dita- napisal/-a:nej še mojo izkušnjo povem glede folka. bla sm v ambasadi na sven väthu, in je blo komad preveč folka. smo govorl z organizatorjem in je tkole povedu: ''ena karta je 35 €, notr je blo 1000 folka več kot mamo dovoljeno. torej jz na tem zaslužm 35000€. kazn če pride inšpekcija je pa par tisoč evrov.'' še vedno je on tolk na plusu da đabe. najebou bi pa lahko fest, če bi bla kakšna štala ala lipa.
ja ja itak.. sam ambasado nemors nikol primerjat z halo nagospodarcu. pa lepo so povedal da bo v prodaji 6000 kart prostora je pa za 7000 folka. stem da je pomoje zlo velka razlika al je 500-1000 folka vec na placu kokr je hala na gospodarcu al pa v ambasadi k pa mislm da sprejme okol 3000 folka neki tazga! nej me kera poprav ce se motm...
Prvi neprebran prispevek • 106 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov