DJ Tiesto
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jaz že mam karto in komi čakam.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
naredi mi/si uslugo pa si vzemite 8 minut pa poslušajte:
http://www.youtube.com/watch?v=BZmE3fUKU5U
vedno mi pomaga ko sem v bedu, ker je pune optimistic...
- Cant_sleep_tonight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2009
Maya19 napisal/-a:
In pa najboljša pesem ever od njega ADAGIO FOR STRINGS: http://www.youtube.com/watch?v=BDjCEZxCqgY
fajn da se ti dopade, ni slab komad, aja pa ce bi bil vsaj malo posten, bi poleg komada napisal se Samuel Barber, ime originalnega izvajalca..
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
jez bom pa tko rekla... men je tiesto usec ampak na ta party grem iz cist iz druzga razloga!
1. moj rojstn dan
2. obozujem masovke v hali (vsaj 5000 folka)
3.trance je v sloveniji redkost
in zarad tega grem.. nism pa drgac huda fenica tega Tietota.. me ksn drug dj velik bl preprica
1. moj rojstn dan
2. obozujem masovke v hali (vsaj 5000 folka)
3.trance je v sloveniji redkost
in zarad tega grem.. nism pa drgac huda fenica tega Tietota.. me ksn drug dj velik bl preprica
- lisicka89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2009
^^Zakon
Hvala za odgovor
Meni, ko take komade poslušam, se mi kar koža naježi od tistega dobrega občutka
Sama ga nisem in ga ne ravno vsak dan poslušam, ql mi je, ampak zgleda, da po nastopu v Sloveniji se bo non stop vrtel pri meni, če ne že zdaj
Pa ima res 40 let kot je ena napisala? To me je čist presenetlo, ker mu jih ne bi dala.
Hvala za odgovor
flesherka_ napisal/-a:naredi mi/si uslugo pa si vzemite 8 minut pa poslušajte:
Meni, ko take komade poslušam, se mi kar koža naježi od tistega dobrega občutka
Sama ga nisem in ga ne ravno vsak dan poslušam, ql mi je, ampak zgleda, da po nastopu v Sloveniji se bo non stop vrtel pri meni, če ne že zdaj
Pa ima res 40 let kot je ena napisala? To me je čist presenetlo, ker mu jih ne bi dala.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
kwaaaaa da ma tiesto 40 let... kr nemorm verjet jao
pustmo dejstvo da dobr zgleda ane... ampak men je bl uno kwaaaa dejstvo da se dejansko modelu da tok rolat po partyih (dejansko ma model po 4 partye na teden, pa se to po celem svetu) in to pr svoji starosti.
Dejansko uno kaj pa ma od lajfa k pa kes pa slavo??? druzine pr takm tempu nemore met...
sploh pa dejstvo da ce pomisls kok je on dobr pa str da je dejansko zih od enga svoja 15 leta v tem ce ni se prej zaceu!!!!!!!!
pustmo dejstvo da dobr zgleda ane... ampak men je bl uno kwaaaa dejstvo da se dejansko modelu da tok rolat po partyih (dejansko ma model po 4 partye na teden, pa se to po celem svetu) in to pr svoji starosti.
Dejansko uno kaj pa ma od lajfa k pa kes pa slavo??? druzine pr takm tempu nemore met...
sploh pa dejstvo da ce pomisls kok je on dobr pa str da je dejansko zih od enga svoja 15 leta v tem ce ni se prej zaceu!!!!!!!!
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Ja sej tudi jaz se sprašujem kako se modelu še sploh da vrtet muziko. Denarja ima zadost za celi lajf, ampak očitno ga še ful veseli. Se fajn. Upam, da bo še dolgo vrtel .
Aja do nedavnega je bil zaročen z eno punco(je nekje pisalo, da naj bo se že oktobra lani naj poročila), ki je bila stara menda 19 ali 20 let pa bi ga naj ona pustila, ker ni imel časa oz. je večino časa posvečal tem koncertom. Sej valda...če greš rajši na nek špil kot pa da organiziraš svojo poroko, te veš da nekaj ni ok . No sej kaj je pa dejansko bil razlog pa tak vesta samo ona.
Ker čas bi nekako že bil, da bi si ustvaril družino. Hehe mogoče bo pa v Lj našo svojo sanjsko punco....
JEEEEEE še samo 1 mesec in 1 dan do koncerta v Lj
Aja do nedavnega je bil zaročen z eno punco(je nekje pisalo, da naj bo se že oktobra lani naj poročila), ki je bila stara menda 19 ali 20 let pa bi ga naj ona pustila, ker ni imel časa oz. je večino časa posvečal tem koncertom. Sej valda...če greš rajši na nek špil kot pa da organiziraš svojo poroko, te veš da nekaj ni ok . No sej kaj je pa dejansko bil razlog pa tak vesta samo ona.
Ker čas bi nekako že bil, da bi si ustvaril družino. Hehe mogoče bo pa v Lj našo svojo sanjsko punco....
JEEEEEE še samo 1 mesec in 1 dan do koncerta v Lj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov