Dj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
malacveka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
micha moore mi je kul zadnje čase. Drgač pa nimam neki naj naj naj, ker mi je všeč različni dj-ji, ker ma vsak svoj stil, pa je kul mal zmešat
drgač morm pa priznat da me je bob sinclar čist presentu ko je bil v Fun Factory-ju. sm misnla da bo sam un komercialen bul****, pa je blo čist noro...ni blo nč lovegeneration and stuf
pa slovenski dj-ji so tud zadnje čase zlo dejavni in zlo dobri. Umek itak (žur z razlogom ), Shark, Sylvain, Jaka, Tey, .....Rocco...
drgač morm pa priznat da me je bob sinclar čist presentu ko je bil v Fun Factory-ju. sm misnla da bo sam un komercialen bul****, pa je blo čist noro...ni blo nč lovegeneration and stuf
pa slovenski dj-ji so tud zadnje čase zlo dejavni in zlo dobri. Umek itak (žur z razlogom ), Shark, Sylvain, Jaka, Tey, .....Rocco...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
uff jst sm pa trenutno nora na komad od tiestota,sej je že bl str ampak je noro dobr.Walking on clouds.A ma kera kej več komadov od njega pa da mi pošle al pa kej???
Drgač pa ja kaj se dogaja z ag,nč ne dogaja,lansk let ob takem cajtu se spomnem da je pouhn blo partyev?
Drgač pa ja kaj se dogaja z ag,nč ne dogaja,lansk let ob takem cajtu se spomnem da je pouhn blo partyev?
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Ma jaz sem tud nora na Tiestota ! Komaj čakam, da grem letos na njegov koncert če bo kje v bližini, ker lani je žal odpadlo ...
Še vedno večino časa poslušam njegov Tiesto in concert 2004 al pa on na White Sensation .
Zravn Tiestota so mi še všeč Guetta, Van Dyk, Cox itd.
Še vedno večino časa poslušam njegov Tiesto in concert 2004 al pa on na White Sensation .
Zravn Tiestota so mi še všeč Guetta, Van Dyk, Cox itd.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
V ambasadi je odlom tudi če igrajo vesele štajerke...itak je tam en kup zafiksancev, ki so kot opice ko jih prime.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Take izjave me vedno nasmejijo Verjetno si tudi sama tam...da veš kako in koliko s(m)o zafiksani in kako se obnašamo
Valda, 3 vreče kokaina pa ajmooo kaj češ lepšga
Valda, 3 vreče kokaina pa ajmooo kaj češ lepšga
Zadnjič spremenil KiLLyKa, dne 11. Jan. 2008 9:24, skupaj popravljeno 1 krat.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
the big red machine napisal/-a:V ambasadi je odlom tudi če igrajo vesele štajerke...itak je tam en kup zafiksancev, ki so kot opice ko jih prime.
No no, ni treba vseh v isti koš metat, res ne. Ja, sej se najdejo zadetki, ampak mislm, da so "trezni" ljudje v večini in zadetki v manjšini. Verjel ali ne, ljudje se mamo lahko fino tud brez alkohola in tabletk, heroina, kokaina itd. ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov