Dj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Anže - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Umek, Tiesto so itak legende, sam edin kar mi pr umeku ni več tok ušeč, ker je opustu old school stil gramofonov...sam kaj čmo, tehnika se razvija in ponuja tono novih inštrumentkov in opcij miksanja! drgač pa se mi zdi, da se slovenska scena na polno zbuja na elektro in dnb smeri in da bo to u naslednih letih fejst vn udarl!
Moji favoriti: James Zabiela, Deadmau5, Umek. Stanton Warriors, Pendulum,...pa mislm da bi lahko naštevu u nedolgled!
lp
Moji favoriti: James Zabiela, Deadmau5, Umek. Stanton Warriors, Pendulum,...pa mislm da bi lahko naštevu u nedolgled!
lp
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Anže napisal/-a:
Moji favoriti: James Zabiela,
lp
tip je zadnjič rolal v cvetličarni - noro dober set, smo kar skakal.
carl cox je pa itak legenda - všeč mi je pri njegovi muzki ko vse sorte vpleta noter (recimo sploh latino scene), drugač jih pa itak poznam še ene miljon, pa se mi ne da naštevat
žal mi je samo to, da je veliko dobrih techno dj-ev oz. kar večina prešaltala na minimal. beda.
Sicer pa ta vikend gremo v mb kjer rola pedro delgardo, tud en hud techno latino stric
lp
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
kamis napisal/-a:a se ne napiše kanzyani?? razn če si koga druzga misnla??
ja drgač pa je blo na morallesu u ambasadi septembra reees noorroooo!!!
jaa .. moja malenkost je bla tut tm
drgač sm se pa zadnč z umekam zgovarjala. kr v manani v kranju je biu k je z dj jakom pršu.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sicer ne poslušam take muske kej preveč, ampak vseeno rada kdaj slišim kakšen mix od Moralesa, Umeka in pa od Psihota.Psihota sem pa imela možnost spoznat in nekej časa od blizu opazovat njegovo rolanje in vse skupaj, pa se mi zdi da je nekak res dober.In pa še nekej (še) neznanih dj-ev, sploh sodelavca sem zadnjič slišala in morm rečt da je naredu en nor mix v smislu r&b hiphopa, nevem ka točno bi uvrstila
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
mmmm tiesto je car...on je pa res ane
drugače pa paul van dyk al pa time tko no men so komadi bolj všeč kot posamezni dj, samo tiesto je pa res suprca
drugače pa paul van dyk al pa time tko no men so komadi bolj všeč kot posamezni dj, samo tiesto je pa res suprca
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
čist odvisno od razpoloženja, pa kje poslušam musko (doma al party pa tko dalje...)
axwell, guetta, trb, langley, kvitta, morales, itd itd itd
axwell, guetta, trb, langley, kvitta, morales, itd itd itd
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov