Diskoteke...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
sQo`` napisal/-a:maah kake diskoteke raj se doma z mojim stiskam!
Če pa že grem žurat pol pa itak Tramontana
Men so najhujš diskači kjer je notr folk pod 18 let, kar ponavadi najdeš v diskačih...
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
bad_girl napisal/-a:sQo`` napisal/-a:maah kake diskoteke raj se doma z mojim stiskam!
Men so najhujš diskači kjer je notr folk pod 18 let, kar ponavadi najdeš v diskačih...
A ne da? Sam ma filing d se je tut tramontana mal pokvarla...sami fejkerji so notr začel hodt...nejbolj na k... mi gre rodjak, k se obnaša k d je v globalu.
Sicer pa ne vem, kar se mene in mnogih tiče, je ljubljana, kar se tiče ponudbe za mlade, čist na psu. Kulturno je doterana kot miljonska metropola, medtem ko je ponudba za kvalitetno preživljanje prostega časa za mlade (klubi, prireditve) čisti podn.ž
Od diskačov ni čist nč pametnga, štirka zna bit še kul, kadar ni kake previsoke vstopnine, potem pa po pravic že nimam več idej. Večkrat bi blo treba v media park it pogledat, da dobim filing...
Tko nekak...
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
bad_girl napisal/-a:sQo`` napisal/-a:maah kake diskoteke raj se doma z mojim stiskam!
se strinjam ja!drgač pa Tramontana ruls
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
Sanda - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst mislm pa da mi unih "tapravih" diskotek kej preveč nimamo
mamo bl klube pa lokale u katerih se muska vrti in mau se stoli umaknejo pa se da plesat.
recimo men je super en pub, tramontana, global, ff....pa še kej bi se najdl
u tramontani edino mau zamori tista vrsta in nenehno kompliciranje varnostnikov...drgač pa zakon
mamo bl klube pa lokale u katerih se muska vrti in mau se stoli umaknejo pa se da plesat.
recimo men je super en pub, tramontana, global, ff....pa še kej bi se najdl
u tramontani edino mau zamori tista vrsta in nenehno kompliciranje varnostnikov...drgač pa zakon
with every goodbye, you learn...
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
Sanda napisal/-a:u tramontani edino mau zamori tista vrsta in nenehno kompliciranje varnostnikov...drgač pa zakon
pa dj reč koji k je s temi varnostniki kase čist vsi kajih poznam prtožujejo čez njih men so zaenkrat kul
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
Sanda - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
Slatka Mala napisal/-a:Sanda napisal/-a:u tramontani edino mau zamori tista vrsta in nenehno kompliciranje varnostnikov...drgač pa zakon
pa dj reč koji k je s temi varnostniki kase čist vsi kajih poznam prtožujejo čez njih men so zaenkrat kul
sej so ok...sam učasih k jim je dougcajt mau komplicirajo
recmo rečeš jim da maš rezervacijo...in piše mu na listu in on kr sprašuje in sprašuje...k da je mau mim...al pa recmo mori tistim k so starejši...mlajše pa spusti....pa da ne govorim o raznih ustopih čez vrsto...sej ok vrsta kul...sam recmo k je pa -3 pa res ni fajn čakat tm na prepihu...jst osebno če že grem pridem prej...sam pravm za druge...
with every goodbye, you learn...
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Sanda napisal/-a:jst mislm pa da mi unih "tapravih" diskotek kej preveč nimamo
Točn tko, Po mojem mnenju jh sploh nimamo
Pejte v tujino(ZDA,UK) pa boste vidl kva je ta prava diskoteka.
Čeprov žurat se pa vseen da ob primerni družbi in primernih okoliščinah
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sanda napisal/-a:Slatka Mala napisal/-a:Sanda napisal/-a:u tramontani edino mau zamori tista vrsta in nenehno kompliciranje varnostnikov...drgač pa zakon
sej so ok...sam učasih k jim je dougcajt mau komplicirajo
recmo rečeš jim da maš rezervacijo...in piše mu na listu in on kr sprašuje in sprašuje...k da je mau mim...al pa recmo mori tistim k so starejši...mlajše pa spusti....pa da ne govorim o raznih ustopih čez vrsto...sej ok vrsta kul...sam recmo k je pa -3 pa res ni fajn čakat tm na prepihu...jst osebno če že grem pridem prej...sam pravm za druge...
Jst sploh nevem kwa folk nujno ojkrog polnoči rine v lokale, k je najbl nabit in najbolj komplicirajo...prideš uro, dve prej...spiješ rundo, dve, tri...mal poklepetaš...pol pa sam šopaj...uni nej se pa guvajo pa zmrzujejo, pol nej pa še plac iščejo...
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Naj mi nekdo pove ob katerem dnevu v tednu je najbolše žurat v Gavioliju?S prijateljicami gremo malo na Slovensko obalo pogledat in me zanima kdaj se najbol tam dogaja..In če je še kkašna diskoteka ob obali kjer lahko zažuramo,.,..
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Ma men je bil še vseen najboljši žur v Portorožu. Bolj k pa kakršnakoli Ljubljana ... Summertime, Heineken (Planet Pub), Pegrola, Paprika in zdej tud Tivoli.
Uredu folk, povsod nej bi blo 18+ sicer... Najboljši večeri+ noči do zdej so bli letos poleti. No, sej grem še enkrat za vikend.
Drugač mi je bla Lipa uredu tud ... Tko no, če maš cool folk okrog sebe, pol ni nujno, da je vse sama kurbarija in ne vem kaj še vse. Prideš tja pač žurat, plesat...
Uredu folk, povsod nej bi blo 18+ sicer... Najboljši večeri+ noči do zdej so bli letos poleti. No, sej grem še enkrat za vikend.
Drugač mi je bla Lipa uredu tud ... Tko no, če maš cool folk okrog sebe, pol ni nujno, da je vse sama kurbarija in ne vem kaj še vse. Prideš tja pač žurat, plesat...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov