Diskoteke...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marelca - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2005
BHawk napisal/-a:Zdj v Brežicah Cug pub renovirajo. Ponavad je tam folk tko med 17 pa 19 let. Pa skoz vrtijo house, pop,... Ponavad hodm tja k nism daleč doma, pa folk poznam. Aja pa tista dva k sta na vhodu nobenga not ne spustita k je pod 16
ja tm u cugu je full fajn,hacienda pa ni glih tuk-skos ista muska isti ludje.........
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Pr nas na Dolenjskem res ni nc pametnga za vn hodt! Tko k je xtina napisala, da vcasih je blo full, zdaj je pa vse kar propadl. Pa zgleda, da zdaj niso vec diskaci v modi ampak pubi. Je pa dost zalostno, da res nimas vec kam plesat it. Al je vse nabit pa se premaknt ne mores al je pa vse prazen in je brez veze plesat sam.
Kar se pa gre okol starosti moram pa rect da itak logicno da so vsi mlajsi od 20 ker je njim to se najbolj zanimiv in zivijo zato da lahk hodjo vn in zurajo - je pa res da vcasih ko grem ven se pocutim, ko da sem ne vem kolk ze stara k so vsi tolk mlajsi.
Kar se pa gre okol starosti moram pa rect da itak logicno da so vsi mlajsi od 20 ker je njim to se najbolj zanimiv in zivijo zato da lahk hodjo vn in zurajo - je pa res da vcasih ko grem ven se pocutim, ko da sem ne vem kolk ze stara k so vsi tolk mlajsi.
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
- candyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
- Kraj: over the hills and far away
v brezicah mas hacijendo, cuga(sam je zaprt ) pa bolero, mislim d je kle se najvec folka
u krskem nimas diskotek, za izjemo pacifik, ce pa hoces it sam tko mal na drink ti pa lepo priporocam stadion-pub, k tam se zj se najvec dogaja
drgac mas pa u catezu paradisota
tolk to js poznam k je kle bliz mene:D
drgac pa hmmm ejj ljudje tud tanajmlajsi se mormo zabavat oki
u krskem nimas diskotek, za izjemo pacifik, ce pa hoces it sam tko mal na drink ti pa lepo priporocam stadion-pub, k tam se zj se najvec dogaja
drgac mas pa u catezu paradisota
tolk to js poznam k je kle bliz mene:D
drgac pa hmmm ejj ljudje tud tanajmlajsi se mormo zabavat oki
love`s the funeral of hearts...and a note 4 cruelty..even angels cry blood
HIM&Nightwish RULZ!!!
HIM&Nightwish RULZ!!!
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
LyLa napisal/-a:opium a ni 15ga?
Jst bom šla tud pomoje mal pogledat
14. je, pazi da ne pozabis
http://isleofmtv.mtv.co.uk/isleofmtv/
kogar ne bo v trstu, pa bo mel LIVE prenos na MTV...
Ledenka: blo blo
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
am...newem če to paše sm..sam učer u lipi sta ble 15 in 17 letni deklici poteptani do smrti...več jih je bilo najdenih v nezavesti
umiram.</3
-
_Lydia_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
~škratk štunfk~ napisal/-a:am...newem če to paše sm..sam učer u lipi sta ble 15 in 17 letni deklici poteptani do smrti...več jih je bilo najdenih v nezavesti
Kaj?! Kako se je pa to zgodil?
The biggest risk in life is not taking one.
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
newem..jst sm to slišala pu radiu..k ye blo baye weč k 500 ludi tm...mislm ne not..ampk čakal...še uzuni..
umiram.</3
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
v lipo v zivljenju nisem stopila in tud nebi... ker je podn vedno biu, in vedno bo...
in hvala bogu da bodo ta sranje zaprl... ker sm sam to cakala... sramota kaj se je ze vse zgodilo tm...
in hvala bogu da bodo ta sranje zaprl... ker sm sam to cakala... sramota kaj se je ze vse zgodilo tm...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
današnji party nej nebi odpadel... in prou mikaven mi je današnji program... sam nekak mi ni do lipe danes, tko da se gre v FF.
drgač pa sm v lipi odžuru kr neki dobrih eventov in preposlušu precej dobre glasbe... če ni gužve, zna bit prou fino...
drgač pa sm v lipi odžuru kr neki dobrih eventov in preposlušu precej dobre glasbe... če ni gužve, zna bit prou fino...
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
http://24ur.com/naslovnica/novice/slove ... 066720.php
Tukaj je več o tem. res grozno in neverjetno.
Tukaj je več o tem. res grozno in neverjetno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov