Diskoteke...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 197 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
Mark napisal/-a:jancy napisal/-a:[
Papa joe na pobrežju? joj sory samo to je pa res pajzl za mene! saj v mariboru je kar nekih placov, samo manka pa nam ena res vlka kvalitetna diskoteka z različno muziko.
Hahaha, ja bivši papa joe oziroma zdajšnji Santiago Štala taka, da nemoreš verjet.
jaz sem bla enkrat not in sem misla da se mi bo zmešalo. sploh ni besed za opisat, pa kaki folk hodi tja....komaj sem preživela par dolgih ur tam. nevem kak sem se sploh dala prepričat da grem tja!
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
papa joe v trzinu je ful zakon. k sm bla jest tm ni blo nobenga pod 18 let. sam skuliran folk... pa tut zur je bil svetovn
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Bageera napisal/-a:ker je to ena sama kurbarija po domače povedan.... pa brez zamere
Odvisno kak vzameš...Meni so diskoteke všeč, če je vredi čaga. Če grem bolj s kolegi mi ful paše, da "ga muzika seka" po domače povedano, pije pač vsak kak mu paše. Recimo tale DjTime mi zgleda ful dobro, samo se mi ne da v Lipo hodit (niti nebi našo).
Samo zdaj več nena tolko hodim po diskačih, sem pa včasih (Doma nisem mel težav)
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
*Ancy* napisal/-a:Bageera napisal/-a:ker je to ena sama kurbarija po domače povedan.... pa brez zamere
kokr za koga
Saj, ce gres z namenom kurbat se.. je kurbarija.. ce pa gres zurat, plesat, se zabavat.. valda ni..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
||MuCkAa napisal/-a:*Ancy* napisal/-a:Bageera napisal/-a:ker je to ena sama kurbarija po domače povedan.... pa brez zamere
kokr za koga
Saj, ce gres z namenom kurbat se.. je kurbarija.. ce pa gres zurat, plesat, se zabavat.. valda ni..
ja se strinjam, js grem v diskač na vsake toliko se naplesat pa mal med folk....pijem ne, sm zasedena.....tko, da zame diskač ni kurbanje al karkoli takiga ampak neke vrste sprostitev, ki na sžvsake toliko res zapaše.....
drugače pa so mi ljubši lokali kjer sediš in v "miru" čvekaš....
Waiting in the queue oh whoopee doo
Prvi neprebran prispevek • 197 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov