Diskoteke...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 197 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
_Petra_ napisal/-a:Kam pa kaj hodite v MB? Tukaj je zadnje case precej porazno. Edino kar se mi zdi sprejemljivo je se Tako's, Samsara in KMS.
Avenue, Niagara,Samsara..
Res pa je, da že dolgo ne hodim ven prav vsak vikend.
V samsari mi je všeč, da osebne gledajo in tako ne spuščajo otrok notri.
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
klub in diskoteka tivoli,diskoteka extrem v piranu...noro dobr...mogoce komu ze dalj casa znano,vendar meni ne,ker nisem iz obale...sem pa zadnje case skoraj vsak vikend tam
muzika mi je ful,ful usec...folk je normaln in dokaj skuliran razen izjem...je pa drago...2 vodkici in 1 redbull->10 E
muzika mi je ful,ful usec...folk je normaln in dokaj skuliran razen izjem...je pa drago...2 vodkici in 1 redbull->10 E
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
a so kje kaki hiphop partiji? še 100 let iščem kako diskoteka ki bi mela to na čez
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
bleona napisal/-a:klub in diskoteka tivoli,diskoteka extrem v piranu...noro dobr...mogoce komu ze dalj casa znano,vendar meni ne,ker nisem iz obale...sem pa zadnje case skoraj vsak vikend tam
Jz tud skos u Tivolija zahajam . Kje pa je ta Extrem u Piranu? Nism še slišala... Bi znal bit zanimiv .
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Študentka. napisal/-a:a so kje kaki hiphop partiji? še 100 let iščem kako diskoteka ki bi mela to na čez
O ja, to bi pa tut js rada.Ena kolegica živi v Franciji in je rekla da je tam ena diskoteka k je sam hip-hop in folk čisto tko vsakdanje oblečen (kavbojke in telovadne, da če prideš tja v petkah te bodo vsi čudno gledli) in samo plešejo.Oh, da bi blo kej tazga pr nas bi js skos tam visela.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
lolitaa napisal/-a:Študentka. napisal/-a:a so kje kaki hiphop partiji? še 100 let iščem kako diskoteka ki bi mela to na čez
O ja, to bi pa tut js rada.Ena kolegica živi v Franciji in je rekla da je tam ena diskoteka k je sam hip-hop in folk čisto tko vsakdanje oblečen (kavbojke in telovadne, da če prideš tja v petkah te bodo vsi čudno gledli) in samo plešejo.Oh, da bi blo kej tazga pr nas bi js skos tam visela.
punce hip-hop party mate jutr u K4,drgač pa usako soboto u Jupitru pod kolosejem.Am bla enkrat not,pa sm se sprašvala od kje poberajo tok črncov?Sm sam,ker jih je blo res velik,pa k da so kakšnga videospota ušli
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
^^ isto moj kolega bil eno soboto v jupitru pa pride nasledn dan na kavo in je isto reku.. od kje jim tolk črncov pa sm rekla da so bli glih mogoče na izletu pa vidm da očitno le niso bli
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
kamis napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Študentka. napisal/-a:a so kje kaki hiphop partiji? še 100 let iščem kako diskoteka ki bi mela to na čez
punce hip-hop party mate jutr u K4,drgač pa usako soboto u Jupitru pod kolosejem.Am bla enkrat not,pa sm se sprašvala od kje poberajo tok črncov?Sm sam,ker jih je blo res velik,pa k da so kakšnga videospota ušli
Oh, to pa morem puncam povedat in organizirat izlet v Ljubljano .
Polno črncev k plešejo, oh milina .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:bleona napisal/-a:klub in diskoteka tivoli,diskoteka extrem v piranu...noro dobr...mogoce komu ze dalj casa znano,vendar meni ne,ker nisem iz obale...sem pa zadnje case skoraj vsak vikend tam
Jz tud skos u Tivolija zahajam . Kje pa je ta Extrem u Piranu? Nism še slišala... Bi znal bit zanimiv .
Ubistvu je to dvoje v portorozu pa sm podzavestno napisala piran,ker tam ponavadi prenocimo s frendicami
extrem je pa tam nek proti luciji...ne bi znala natancno pojasnit ker nism z obale
mi je pa v extremu ful hudo,ker tko spodi vstopis v dvigalo in se peljes 2 stuka in potem ko se vrata dvigala odprejo mas pogled direkt na plesisce...noro je tm res...pa se glazbene zelje upostevajo:)
Prvi neprebran prispevek • 197 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]