Diskoteke...

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 08. Apr. 2008 21:16

A tm notr bo to al kaj?? :eek: Ful zanimiv treba mau povprašat naokol
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 08. Apr. 2008 21:18

Wuuuuuu...to bom pa tudi jaz šel pogledati tja :yau: Komaj čakam..se mi zdi da Ljubljana trenutno nima niti ene pametne diskoteke v tem trenutku :irre:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Apr. 2008 22:16

tam ja.sam v cubi nočjo nč rečt določenga.vemo samo to kdo bo šef strežbe :D upam pa na mešano musko, ne spet kakšno opredelitev za določen glasbeni stil :?

in ja ryu10kyu, res v ljubljani ni nč pametnega :?
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 11. Apr. 2008 16:47

_Petra_ napisal/-a:Kam pa kaj hodite v MB? Tukaj je zadnje case precej porazno. Edino kar se mi zdi sprejemljivo je se Tako's, Samsara in KMS.

Avenue, Niagara,Samsara..

Res pa je, da že dolgo ne hodim ven prav vsak vikend.

V samsari mi je všeč, da osebne gledajo in tako ne spuščajo otrok notri.
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bleona » 11. Apr. 2008 17:51

klub in diskoteka tivoli,diskoteka extrem v piranu...noro dobr...mogoce komu ze dalj casa znano,vendar meni ne,ker nisem iz obale...sem pa zadnje case skoraj vsak vikend tam
muzika mi je ful,ful usec...folk je normaln in dokaj skuliran razen izjem...je pa drago...2 vodkici in 1 redbull->10 E
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 11. Apr. 2008 18:36

a so kje kaki hiphop partiji? še 100 let iščem kako diskoteka ki bi mela to na čez :D
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 11. Apr. 2008 18:45

bleona napisal/-a:klub in diskoteka tivoli,diskoteka extrem v piranu...noro dobr...mogoce komu ze dalj casa znano,vendar meni ne,ker nisem iz obale...sem pa zadnje case skoraj vsak vikend tam
muzika mi je ful,ful usec...folk je normaln in dokaj skuliran razen izjem...je pa drago...2 vodkici in 1 redbull->10 E

Jz tud skos u Tivolija zahajam :D . Kje pa je ta Extrem u Piranu? Nism še slišala... Bi znal bit zanimiv :) .
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 11. Apr. 2008 18:59

Študentka. napisal/-a:a so kje kaki hiphop partiji? še 100 let iščem kako diskoteka ki bi mela to na čez :D

O ja, to bi pa tut js rada.Ena kolegica živi v Franciji in je rekla da je tam ena diskoteka k je sam hip-hop in folk čisto tko vsakdanje oblečen (kavbojke in telovadne, da če prideš tja v petkah te bodo vsi čudno gledli) in samo plešejo.Oh, da bi blo kej tazga pr nas bi js skos tam visela.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Apr. 2008 19:43

kamis napisal/-a:A tm notr bo to al kaj?? :eek: Ful zanimiv treba mau povprašat naokol

10. maja je otvoritev :wink:
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 11. Apr. 2008 20:47

lolitaa napisal/-a:
Študentka. napisal/-a:a so kje kaki hiphop partiji? še 100 let iščem kako diskoteka ki bi mela to na čez :D

O ja, to bi pa tut js rada.Ena kolegica živi v Franciji in je rekla da je tam ena diskoteka k je sam hip-hop in folk čisto tko vsakdanje oblečen (kavbojke in telovadne, da če prideš tja v petkah te bodo vsi čudno gledli) in samo plešejo.Oh, da bi blo kej tazga pr nas bi js skos tam visela.

punce hip-hop party mate jutr u K4,drgač pa usako soboto u Jupitru pod kolosejem.Am bla enkrat not,pa sm se sprašvala od kje poberajo tok črncov?Sm sam,ker jih je blo res velik,pa k da so kakšnga videospota ušli :D
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 11. Apr. 2008 21:13

^^ :rofl: isto moj kolega bil eno soboto v jupitru pa pride nasledn dan na kavo in je isto reku.. od kje jim tolk črncov :D pa sm rekla da so bli glih mogoče na izletu :D pa vidm da očitno le niso bli :)
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 11. Apr. 2008 21:20

kamis napisal/-a:
lolitaa napisal/-a:

punce hip-hop party mate jutr u K4,drgač pa usako soboto u Jupitru pod kolosejem.Am bla enkrat not,pa sm se sprašvala od kje poberajo tok črncov?Sm sam,ker jih je blo res velik,pa k da so kakšnga videospota ušli :D

Oh, to pa morem puncam povedat in organizirat izlet v Ljubljano :lach:.

Polno črncev k plešejo, oh milina :love: .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bleona » 12. Apr. 2008 13:04

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:
bleona napisal/-a:klub in diskoteka tivoli,diskoteka extrem v piranu...noro dobr...mogoce komu ze dalj casa znano,vendar meni ne,ker nisem iz obale...sem pa zadnje case skoraj vsak vikend tam

Jz tud skos u Tivolija zahajam :D . Kje pa je ta Extrem u Piranu? Nism še slišala... Bi znal bit zanimiv :) .

Ubistvu je to dvoje v portorozu pa sm podzavestno napisala piran,ker tam ponavadi prenocimo s frendicami
extrem je pa tam nek proti luciji...ne bi znala natancno pojasnit ker nism z obale :D
mi je pa v extremu ful hudo,ker tko spodi vstopis v dvigalo in se peljes 2 stuka in potem ko se vrata dvigala odprejo mas pogled direkt na plesisce...noro je tm res...pa se glazbene zelje upostevajo:)
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 12. Apr. 2008 14:08

^^to pa treba nujno enrkat it prečekerat :D
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 15. Apr. 2008 9:08

V šiški zraven Cube se odpira še ena Cvetličarna, no to sem samo slišala. Lahko pa je to že Cuba, ne vem. V vsakem primeru je treba sprobat vse :) žurke na vidiku.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]