Diskoteke...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
haha.. mene tud nč ne vleče....
folk misl da bob vrti tiste njegove znane hitiče, pol pa pridejo na party, pa mogoče en znan komad spusti... valda razočaranje na polno...
folk misl da bob vrti tiste njegove znane hitiče, pol pa pridejo na party, pa mogoče en znan komad spusti... valda razočaranje na polno...
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
°°°ČeŠnYa°°° ja...vsi pričakujejo cel večer Love generation in nevemkaj..pol pa spusti 2 komada, vse ostalo jim je neznano (in stil muske in vse) so pa dolgi nosovi, češ kako je blo bedno in je kr neki vrtel
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
jap Killyka točno o tem govorim
jao kakšno negativno reklamo sem zdej nardila hehe sej mogoče bo pa ful dobre volje, pa bo sam svoje komade rolov
jao kakšno negativno reklamo sem zdej nardila hehe sej mogoče bo pa ful dobre volje, pa bo sam svoje komade rolov
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Jah diskač obeta...plac je lep, notranjost tudi edino ozvočenje bi lahko blo malo boljše pomoje ampak ok...Na otvoritveni večer (ni blo vstopnine) je bla gužva za popizdit, blo je malo smešno videt starejše densat samo če si folk da duška ni nč narobe. Pričakoval sm več šminkerije ampak sm bil pozitivno presenečen, sej tistih nekaj finoč, ki enostavno morejo bit opažene se je našlo ampak velika večina je bil navaden folk, ki je vesel da bo imel en tak plac kamor bojo zahajali med vikendom. Vstopnina bo 5€ se mi zdi kar ni glih malo ampak ok, vsake tolko bo za it pogledat tja.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
the big red machine napisal/-a: Vstopnina bo 5€ se mi zdi kar ni glih malo ampak ok, vsake tolko bo za it pogledat tja.
Js sem slišala da bo vstopnina od 5-20 €, odvisno od tega kaj bo.Drgač se mi pa 5€ ne zdi dosti, glede na to da dobiš prvo pijačo zastonj.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov