Diskoteke...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
"VERTIGO Fashion Club is one of the best clubs in Slovenia. The club is completely new and built in year 2008"
kako je lahko eden od boljših, če se sploh odpru ni še. Lol..take me vedno nasmejijo.
kako je lahko eden od boljših, če se sploh odpru ni še. Lol..take me vedno nasmejijo.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
pr nas so prejšnji tedn odprli nov diskač...Ghost bar al neki tazga...sicr še nism bla notr, ampak grem 100% ta vikend...pravjo da je zakon not...končno neki, kamor goričani lhko gremo!! mi pa teži, k je nad 21 let...ma se bomo že nekako izmuznli notr
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
kamis napisal/-a:Ei jutr se res global odpre. Yeey komi čakam.Bo pa bivša Tramontana notr,tko da narodna bo šopala
matr tega je že pousod preveč
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
MilkyWay napisal/-a:pr nas so prejšnji tedn odprli nov diskač...Ghost bar al neki tazga...sicr še nism bla notr, ampak grem 100% ta vikend...pravjo da je zakon not...končno neki, kamor goričani lhko gremo!! mi pa teži, k je nad 21 let...ma se bomo že nekako izmuznli notr
Ni diskač, je bar, kjer bo ob petkih in sobotah DJ.Sem bla v soboto in niti ni tko slabo.Meni ful všečno muziko vrtijo.Pa tisto za 21 let ni res, k so ble vse moje frendice pod 21.Sploh ne pregledujejo dokumentov.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
kamis napisal/-a:Ja u Lj glih ne ful
ma kaj da ne.. sicr za take k poslušate to..vrjetno nikul ni preveč pa ful sux pač !
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
lolitaa napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:pr nas so prejšnji tedn odprli nov diskač...Ghost bar al neki tazga...sicr še nism bla notr, ampak grem 100% ta vikend...pravjo da je zakon not...končno neki, kamor goričani lhko gremo!! mi pa teži, k je nad 21 let...ma se bomo že nekako izmuznli notr
Ni diskač, je bar, kjer bo ob petkih in sobotah DJ.Sem bla v soboto in niti ni tko slabo.Meni ful všečno muziko vrtijo.Pa tisto za 21 let ni res, k so ble vse moje frendice pod 21.Sploh ne pregledujejo dokumentov.
ma ja tipo belvin u brdih...diskač-bar meni so rekli d po polnoči šele začejo pregledovat...moji sošolci so šli not okoli polnoči, in so jih useh pregledli...oni so pa samo pokazali vozniško in so jih že spustili notr (sploh je niso odpirali, d bi pogledli letnico...)
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
In kje naj bi bil ta bar v Novi Gorici??? Prvic slisim...a je to tisto, ki se je odprlo prejšnji vikend tam pri Merkurju??
Jaz sem slisala vec ali manj samo kritike... nisem pa še bila tam. VNovi Gorici je itak za se ustrelit nočno življenje...oz. ga sploh ni.... Greš najprej v Blanco (al Europa, al Tokio) in pol Marco Polo...to je standard....za bruhat!!!!! En in isti folk....
Jaz sem slisala vec ali manj samo kritike... nisem pa še bila tam. VNovi Gorici je itak za se ustrelit nočno življenje...oz. ga sploh ni.... Greš najprej v Blanco (al Europa, al Tokio) in pol Marco Polo...to je standard....za bruhat!!!!! En in isti folk....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov