Diskoteke...

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Apr. 2008 9:21

A mislš zraven Cube kot zunanjega lokala?Drgač je tam Cuba Club, oziroma bo baje z desetim majem.da bi se pa še kej odprlo, to pa ne vem..
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 15. Apr. 2008 10:02

Ja od 10.5. gremo definitivno pogledat, potem bomo pa videli kje se še kaj odpre.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 25. Apr. 2008 13:00

bleona napisal/-a:
*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:
bleona napisal/-a:klub in diskoteka tivoli,diskoteka extrem v piranu...noro dobr...mogoce komu ze dalj casa znano,vendar meni ne,ker nisem iz obale...sem pa zadnje case skoraj vsak vikend tam
muzika mi je ful,ful usec...folk je normaln in dokaj skuliran razen izjem...je pa drago...2 vodkici in 1 redbull->10 E

Jz tud skos u Tivolija zahajam :D . Kje pa je ta Extrem u Piranu? Nism še slišala... Bi znal bit zanimiv :) .

Ubistvu je to dvoje v portorozu pa sm podzavestno napisala piran,ker tam ponavadi prenocimo s frendicami
extrem je pa tam nek proti luciji...ne bi znala natancno pojasnit ker nism z obale :D
mi je pa v extremu ful hudo,ker tko spodi vstopis v dvigalo in se peljes 2 stuka in potem ko se vrata dvigala odprejo mas pogled direkt na plesisce...noro je tm res...pa se glazbene zelje upostevajo:)

Dej mal bl točn povej kje je ta extrem,ker grem drug tedn na obalo ga žurat pa bom šla mau prečekerat...
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 27. Apr. 2008 13:39

Js sem bla učeri v Vertigo in je super.Vstopnina je 5€, cene pijač so pa normalne-kot povsod.Je kr velik plac in tudi ful dobro uštimano.Še bomo šli :P .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Apr. 2008 15:13

^^midva sva se tudi odločla, da greva ta petek...a muzika je dora?
pa še neki pravijo, d je ob petkih fuuul boljša muzika kot pa ob sobotah...

je pa opazit ogromno razliko v Fly-ju, odkar so odprli Vertigo...od takrat je Fly na pol prazen :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 28. Apr. 2008 15:19

Jaz bi nekaj vprašal za Ljubljano...kakšno leto nazaj sem še hodil ven...noge so me zanesle v Global, Asa, Tramontano, Emonsko, media park, en pub, Bachus, itd.
Zadnjič grem ven...in sem šel v en pub...potem pa nazaj grede v center...in emonska je bila zaprta, as zaprt, globala itak ni več...skratka na koncu sem ostal na izbiri iti v bachusa...že na vratih so me ustavili in zahtevali plačilo vstonine...ok...sem plačal in grem noter in sami okoli18 let stari noter...
Kam lahko zdaj gre človek star 29 let in si želi malo bolj starejše družbe da nisi v dilemi ali je oseba ženskega spola rasnično polnoletna ali ni? :gruebel:
Skratka nasvet kje se lahko žura v Ljubljani? :juggle:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 28. Apr. 2008 15:24

ryu10kyu napisal/-a:Kam lahko zdaj gre človek star 29 let in si želi malo bolj starejše družbe da nisi v dilemi ali je oseba ženskega spola rasnično polnoletna ali ni? :gruebel:
Skratka nasvet kje se lahko žura v Ljubljani? :juggle:

Jst tud nimam ideje kam bi še šla da ne bo ravno mladoletnikov not. Nekaj se govori o tem lokalu Hvala za rože, sam kolkr spremljam neke kao slovenske "zvezde" bolj not zahajajo, tako da je kao fensi vse skupi. Drugač pa pač kakšen party, cevtličarna, ostalo pa pojma nimam. Še vedno nisem odkrila zadeve, kjer bi se vrtelo 60-90 :)
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 28. Apr. 2008 17:20

MilkyWay napisal/-a:^^midva sva se tudi odločla, da greva ta petek...a muzika je dora?
pa še neki pravijo, d je ob petkih fuuul boljša muzika kot pa ob sobotah...

je pa opazit ogromno razliko v Fly-ju, odkar so odprli Vertigo...od takrat je Fly na pol prazen :)

Ob petkih je ful mešana muzika, ob sobotah je pa house.Zdej ta petek je ET in js ne morem it k delam :cry: .
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Apr. 2008 17:24

^^oo bo treba it malo pogledt...
ma zakon da se vsaj neki dogaja...

uni ghost je itak kr neki...vse preveč fino zame :) pa bojo tudi oni zdej imeli cele kmečke veselice, kukr sm uspela videt njihov plakat...ampak ne me vprašat kdo jim pride gostovat, ker sm pozabla, vem samo d sm se ful presmejala ko sm prebrala :D
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bleona » 28. Apr. 2008 18:34

kamis napisal/-a:
bleona napisal/-a:
*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:
bleona napisal/-a:klub in diskoteka tivoli,diskoteka extrem v piranu...noro dobr...mogoce komu ze dalj casa znano,vendar meni ne,ker nisem iz obale...sem pa zadnje case skoraj vsak vikend tam
muzika mi je ful,ful usec...folk je normaln in dokaj skuliran razen izjem...je pa drago...2 vodkici in 1 redbull->10 E

Jz tud skos u Tivolija zahajam :D . Kje pa je ta Extrem u Piranu? Nism še slišala... Bi znal bit zanimiv :) .

Ubistvu je to dvoje v portorozu pa sm podzavestno napisala piran,ker tam ponavadi prenocimo s frendicami
extrem je pa tam nek proti luciji...ne bi znala natancno pojasnit ker nism z obale :D
mi je pa v extremu ful hudo,ker tko spodi vstopis v dvigalo in se peljes 2 stuka in potem ko se vrata dvigala odprejo mas pogled direkt na plesisce...noro je tm res...pa se glazbene zelje upostevajo:)

Dej mal bl točn povej kje je ta extrem,ker grem drug tedn na obalo ga žurat pa bom šla mau prečekerat...

ej sorry ni me blo doma zdej med vikndom ker sem blas spet na obali:)
(drugace sem bila v tivoliju in je blo spet noro dobr--fire show,pena party.time machine in posledicno dobra muzka-hiti in dance komadi)
za extrem pa tocno nevem kje je zdej napamet,ker se znajdemo sele tam,ko se mal povprasamo pa to...
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 28. Apr. 2008 19:26

lolitaa napisal/-a:Js sem bla učeri v Vertigo in je super.Vstopnina je 5€, cene pijač so pa normalne-kot povsod.Je kr velik plac in tudi ful dobro uštimano.Še bomo šli :P .

Jst sm bla v petek na pena partyju.. Je res drugačn ku vsi ostali, se ne počutiš ku kaka sardela v konzervi in je fuul placa za sedet :)
Enkrat da nrdijo neki kar ma dosti prostora (tudi v kadilnici).. samo če gledaš slike deluje vse večje.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 29. Apr. 2008 17:24

MilkyWay napisal/-a:
uni ghost je itak kr neki...vse preveč fino zame :) pa bojo tudi oni zdej imeli cele kmečke veselice, kukr sm uspela videt njihov plakat...ampak ne me vprašat kdo jim pride gostovat, ker sm pozabla, vem samo d sm se ful presmejala ko sm prebrala :D

Ghost da je fensi?? :lach: Tale bar itak bo propadu (neki sem celo slišala da se bo zapru) ker tip nima pojma kaj dela.Odpru bar in je hotu naredit nekaj posebnega, ampak je za*ebu vse.Vsi so mu govorili naj tko ne dela, on pa z glavo skoz zid, zdej pa ma.
Take neumne napake dela da kr res ni:če greš vn na čik ne smeš nazaj notr 30 min, zmanjka jim leda, natakarji so nesramni, enkrat je baje celo ozvočenje sred večera crknlo, pa pijača je ful draga.

Ja najprej hoče da je neki fensi, draga pijača (da hodijo bolj starejši, jea wrajt sej njim itak ni važno kolk stane pijača), pol pa Turbo Angels pridejo :lach:.

No, js tega tipa poznam k je odpru ta bar, no v bistvu so ga odprli v 2 in je do grla v kreditih še od prej,sploh si ne morem mislt kaj bo zdej k ob sobotah zvečer pride 10 ljudi notr.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Apr. 2008 17:41

lolitaa napisal/-a:Ja najprej hoče da je neki fensi, draga pijača (da hodijo bolj starejši, jea wrajt sej njim itak ni važno kolk stane pijača), pol pa Turbo Angels pridejo :lach:.

no evo sej to sm hotla povedat :D na začetku, ko sm šla tja notr, je blo res ful fino, zdej pa evo...poglej :D

a za uno čik pavzo pa res nism vedla d je tko...zakaj pa je to dobro?
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 29. Apr. 2008 21:37

ok za starejše dogaja v opera bar-u.Zdej se je odprla diskoteka ultra in tm majo 60-90,tko k v bivšem globalu.Samo da je zdj ta plac v stari tramontani.Drgač se starjši tud u 12ki zadržujejo.Kar se tiče lokala hvala za rože ni čist nč kej preveč fensi.pač tko luškan je notr pa mislm da nikol ni full pretirane gužve.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 29. Apr. 2008 21:39

Yupiiiii...tudi za nas upokojence se kaj najde...yau!!! :D :D :D
Bivša tramontana praviš, 12ka pa hvala za rože?
Kje je ta hvala za rože? Prvič slišim? :gruebel:
Aaaaaaaaa...majdu...tam kjer je bila ribarnica na tržnici baje...no bom šel pogledati, da vidim kaj dogaja enkrat v bližnji prihodnosti :sport:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov