Dino Merlin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Najlepši njegov komad mi je Superman, ki ga poje z Joksimovićem.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
ta človek, ima za mene fuuul dobre komade
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
že dolg ga ni blo pr ns..komi čakam, da bo spet kkšn koncert..če kkšna zve za kkšnga nej hit objav, da slučajno ne bomo zamudil
sam nazdne k sm bla na koncertu ene dve let nazaj na gospodarcu..se mi je zdel mal zadet..nevem no, sm bla skor na vseh koncertih v zadnjih letih pa je bil na zadnem kr neki čudn...
sam nazdne k sm bla na koncertu ene dve let nazaj na gospodarcu..se mi je zdel mal zadet..nevem no, sm bla skor na vseh koncertih v zadnjih letih pa je bil na zadnem kr neki čudn...
-
tani24 - Kofetarica
http://www.eventim.si/portal/si/glasba/ ... lin/40834/
tok sm čakala tole..pol pa karta 32 €..sm kr mal velik no sej do novembra bomo že skp zbral
tok sm čakala tole..pol pa karta 32 €..sm kr mal velik no sej do novembra bomo že skp zbral
-
tani24 - Kofetarica
A vm je všeč njegov nov cd? k men je res kr neki..sm zavrtela vsak komad nahitr pa so mi skor vsi isti...mogoče ga morm še parkrat slišat sa res nevem no...men so najbol stari komadi, že cd urek je biu poslapšanje..tole zdej je pa res kr neki. me skrbi, da če bom šla na koncert, da bo sam tele nove komade meu, k pol me bo res pobral
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov