Dima Bilan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ne ga zmerjat z gejem, ker geji so kul osebe!
men je drugac tu nagravzen, se spomnm ja iz eurosonga k so mogl unga drsalca kupt da so se sploh kam uvrstl...na pru (in zadnji) pogled mi deluje blazno samovsecen
men je drugac tu nagravzen, se spomnm ja iz eurosonga k so mogl unga drsalca kupt da so se sploh kam uvrstl...na pru (in zadnji) pogled mi deluje blazno samovsecen
Zivljenje je piskotek!
- D_Dunya_B
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
ah sploh nevem ki sm pišem, eno in isto na vsakem forumu je isto...večina slovencu ne zna druzga kot kritizirat in zabivat kar je enmu ušeč
ne vem kak narod smo sam lahk bi se bol kulturno obnašal...
sam tko btw drsalca ni kupu, se je sam ponudu k sta prjatla in je tud biu u videu
ne vem kak narod smo sam lahk bi se bol kulturno obnašal...
sam tko btw drsalca ni kupu, se je sam ponudu k sta prjatla in je tud biu u videu
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
inaa napisal/-a:ne ga zmerjat z gejem, ker geji so kul osebe!
To je isto kot da bi rekla, da so vse hetero osebe kul.
On topic: ne ni mi všeč, ni mi bil všeč na eurosongu niti z glasbo niti z imiđom..
Drugače pa me ne moti, če ima koncert v Sloveniji, saj ne bo imel nikakršne povezave z mano, razn če zaprejo kako cesto v lj zaradi podivjanih fanov.
It was forever..but it didnt last long..
- D_Dunya_B
- Sramežljivka
..Evelyn.. napisal/-a: da so vse hetero osebe kul.
On topic: ne ni mi všeč, ni mi bil všeč na eurosongu niti z glasbo niti z imiđom..
Drugače pa me ne moti, če ima koncert v Sloveniji, saj ne bo imel nikakršne povezave z mano, razn če zaprejo kako cesto v lj zaradi podivjanih fanov.
Ja sej...lepo poveš ti ni ušeč nevem kaj,
in tudi..zaki ne bi smel met koncerta tu, mislm če ti ni ušeč ni treba da greš na koncer, enim pa je in bi ga radi vidli,
kukr si rekla ga ne maraš ok sam tud na koncert ne greš, drugi pa lahk
- Suzieq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
Nekaj za tiste ki ga mogoče ne poznate. S komadom Believe je na evrosongu 2008 zmagal. Na tem videspotu sicer zelo lepo poje, ampak sm ga pa slišala enkrat že v živo pet, je bil pa res res podn:/ Tukej pa še en komad Lady flame. Sicer me pa zanima kako misliš to izvest? A ga poznaš osebno mogoče?
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
- D_Dunya_B
- Sramežljivka
Suzieq napisal/-a:Nekaj za tiste ki ga mogoče ne poznate. S komadom Believe je na evrosongu 2008 zmagal. Na tem videspotu sicer zelo lepo poje, ampak sm ga pa slišala enkrat že v živo pet, je bil pa res res podn:/ Tukej pa še en komad Lady flame. Sicer me pa zanima kako misliš to izvest? A ga poznaš osebno mogoče?
Am ne osebno ga ne poznam, sem se pa menla z enim organizatorjem in je tud reku da je pripravljen to izvest. Sepravi da če dobimo zadost ljudi k bi res šli bi pač ta organizator se dogovoru z Dimovim osebjem in ga sem povabu, kadaj, kje ni še znano, najverjetneje v Ljubljani
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Dej pomanjšaj sliko. Drugače pa prvič slišim zanj. Itak ne vem, kdaj sem nazadnje spremljala Evrovizijo, pa mislim, da nisem nič zamudila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov