David Beckham
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Nice body.

Drugače pa mi ni všeč, preveč opevan na vseh področjih, tudi pri frizurah.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
http://sports.yahoo.com/sow/news?slug=a ... &type=lgns
govori se, da bo mogoce ostau v madridu, ampak mocno dvomim
govori se, da bo mogoce ostau v madridu, ampak mocno dvomim
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
popoln mi je od enega 4. razreda
. še zdej me v šoli kdaj zafrkavajo s tem, k vsi vejo kok mi je všeč.
ful mi je dober- videz, frizure, life style, Posh malo manj
. skratka, obožujem ga
.
pa še tole:http://www.tocnoto.si/?a=clanek&id=4259&h=

ful mi je dober- videz, frizure, life style, Posh malo manj

pa še tole:http://www.tocnoto.si/?a=clanek&id=4259&h=

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tko nekak, ja.g00fy_qa napisal/-a:Nice body.![]()
/.../
Me pa ne moti da živi, če se lahko tako izrazim.

-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
O njegovih športnih sposobnostih ne bi, ker se na to ne spoznam. Mi je pa všeč njegov stil, tatuji, frizure (ok vse ne), zapestnice (lol to mi je na tipu tok sexi), žena (kot par sta mi všeč - vedno v stilu) pa luštni 3 sinovi. Da ne pozabim, tud izgleda ne slabo. 

...
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Kot nogometaš ne izstopa preveč, kariero si je močno zaznamoval leta 98 v Franciji, ob izključitvi proti Argentini, kjer so ga mediji dobesedno raztrgali, se mi je kar mal smilu takrat.
Ljudje po Evropi ga poznajo predvsem po njegovem življenju izven nogometnih igrišč, saj na zelenici ni pokazal ničesar s čimer bi bil bog ve kaj prepoznaven.
Nekaj mu gre pa res od roke zna se tržiti (oz. je za to zaslužna njegova žena). In na koncu se zdi, da je tudi njun zakon ena sama velika poslovna poteza, od kje pa Victoriji toliko razumevanja ob vseh skokih čez plot.
Zato pa je Amerika odlični kraj za njih, ona je tam kar prepoznavna še iz časov SG on bo pa to tud ob njej postal in se bosta še na drugem kontinentu tržla, Evropa jih je že sita. Zato sta pa šla v mesto showbuisnisa.
Prebrala sem njegovo biografijo Moja zgodba in ob branju knjige se mi je zdel še bolj "jadan" (če se lahko tako izrazim).
Mislim, da če se ne bi poročil z Victorijo, ki je bila takrat na vrhuncu slave, da bi komaj vedeli kdo je to.
Kar se pa njegovega videza tiče je pa preveč umeten.
Na tem forumu sem zasledila, da je nekdo napisal, da je nazemenljiv - glej ga zlomka Beks je, Man. United ima novega zvezdnika, ki ga kujejo v zvezde s številko 7 na hrbtu (pred Davidom, jo je nosil Eric Cantona), iz angleške reprezentace je bil tudi izključen itd....
Real ga prosi, da ostane še eno sezono, pogodba mu to dopušča, njegova žena pač ne - no vidimo kdo nosi hlače v družini. In to nekakšen dec..... Prosim vas.
Ljudje po Evropi ga poznajo predvsem po njegovem življenju izven nogometnih igrišč, saj na zelenici ni pokazal ničesar s čimer bi bil bog ve kaj prepoznaven.
Nekaj mu gre pa res od roke zna se tržiti (oz. je za to zaslužna njegova žena). In na koncu se zdi, da je tudi njun zakon ena sama velika poslovna poteza, od kje pa Victoriji toliko razumevanja ob vseh skokih čez plot.
Zato pa je Amerika odlični kraj za njih, ona je tam kar prepoznavna še iz časov SG on bo pa to tud ob njej postal in se bosta še na drugem kontinentu tržla, Evropa jih je že sita. Zato sta pa šla v mesto showbuisnisa.
Prebrala sem njegovo biografijo Moja zgodba in ob branju knjige se mi je zdel še bolj "jadan" (če se lahko tako izrazim).
Mislim, da če se ne bi poročil z Victorijo, ki je bila takrat na vrhuncu slave, da bi komaj vedeli kdo je to.
Kar se pa njegovega videza tiče je pa preveč umeten.
Na tem forumu sem zasledila, da je nekdo napisal, da je nazemenljiv - glej ga zlomka Beks je, Man. United ima novega zvezdnika, ki ga kujejo v zvezde s številko 7 na hrbtu (pred Davidom, jo je nosil Eric Cantona), iz angleške reprezentace je bil tudi izključen itd....
Real ga prosi, da ostane še eno sezono, pogodba mu to dopušča, njegova žena pač ne - no vidimo kdo nosi hlače v družini. In to nekakšen dec..... Prosim vas.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Hahaha sm se kr nasmejala ob tehle slikcah

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Vprasanje...kr ona dva sta od vsega zacetka po casopisih znana predvsem kot slavni par...tko kot je pr vseh znanih, ki se skup spetljajo...Npr. Jennifer Aniston je bla prej dost bol atraktivna, ko je bla skup z Brad Pittom...Zato pa sta Brad pa Angelina v vsakem casopisu..
Slavni pari so bli vedno bol zanimivi, ..kot pa posamezniki...Res pa je, da ce bi bil s katero drugo znano bi glih tak pisali o njem...kot zdaj...
Slavni pari so bli vedno bol zanimivi, ..kot pa posamezniki...Res pa je, da ce bi bil s katero drugo znano bi glih tak pisali o njem...kot zdaj...
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
kdor za beckhama rece da ni talentiran nima pojma o fuzbalu in naj ne komentira. noben ampak NOBEN na tem svetu nima tok natancnih podaj kt on in noben na tem svetu nima tok asistenc kokr jih ma beckham. kapelo ga je dou sred sezone vn - javnost, igralci IN celo sam predsednik reala pa na noge. zakaj bi se bunili ce kao ni dobr igralc?
to z victorio je pa pomoje bolposlovna poteza ker si ne morm predstavlat kdo za vraga bi lahko zivu s tako zensko
pa ena je rekla da bi biu on drgac mn slavn. se strinjam, ampak ona se pa sploh ne bi vec pojavlala v medijih tko k vse druge spajsice. torej je ona slavna zard njega in ne obratno
to z victorio je pa pomoje bolposlovna poteza ker si ne morm predstavlat kdo za vraga bi lahko zivu s tako zensko

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov