David Beckham
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Men je sicer on vsecen, ampak tak stil slik mi pa ni vsec. Ko vidim slike, si predstavljam posesivno Victorio, ki hoce s tem vsem pokazat, da je on samo njen in kako sta srecno zaljubljena, da ne bi slucajno kateri padlo na misel ga osvajat. Nevem zakaj mam tak obcutek.
Zadnjic sem vidla posnetek, ko sta bla na Formuli 1 in je novinar Davida nekaj vprasal v zvezi z oblacili in je rekel David, da mora to Victorio vprasat in je ona kr zacela nekaj govorit. Potem pa je novinar hotel nekaj Davida vprasat pa je ona se kr vsiljevala tisto svoje in novinarja za roko primla in mu govorila. To mi gre ful na zivce. On pa je se vedno lep
Zadnjic sem vidla posnetek, ko sta bla na Formuli 1 in je novinar Davida nekaj vprasal v zvezi z oblacili in je rekel David, da mora to Victorio vprasat in je ona kr zacela nekaj govorit. Potem pa je novinar hotel nekaj Davida vprasat pa je ona se kr vsiljevala tisto svoje in novinarja za roko primla in mu govorila. To mi gre ful na zivce. On pa je se vedno lep
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
mimi.k napisal/-a:katera gledala prvi del victoria beckham coming to america? na zacetku je posnetek foto-sessiona sexy fotk z davidom... drugace kr funny... bo pa verjetn v drugem delu mogoce kej vec davida...
Sem gledala ravno ene dve noči nazaj... Moj frend je ful fan Victorie, pa mi je rekel, da kao moram vidt ta video. Saj je kar smešno, ja, čeprav Davida res zelo malo kaže recimo. Victoria se pa mal preveč afna pa pozira...
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
margarita - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2007
tigrica napisal/-a:men je pa ta njegova žena victoria ful antipatična..tak nepreprosta,zmiri se drži tak resno ..enkrat sem celo prebrala da se noče veliko smejat ker bi se ji vidle gube
Samo res ja, ne spomnim se ene njene slike iz tabloidov, kjer bi se smejala. Čudno ženšče je ona ja... Moža pa sploh nima slabega, čeprav tetovirani tipi in nasploh kalibri Bechkama niso po mojem okusu.
Diamonds are a girl`s best friend.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov