danica, cvetka (e+)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Bulma napisal/-a:Ja,to je Danica Lovenjak V srednji šoli je vodila na prekmurksem kanalu As neko oddajo in je blo totalno adijo. Ženska sploh ne ve voditi! Ta oddaja na E plus je pa tudi adijo Mater,sramota za Prekmurje!
Se strinjam...
In najhuje je, da modelka misli, da je kao ful lepo obečena, hodi pa okol kot dame 50+...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
_Le`Ona_ napisal/-a:Se strinjam...
In najhuje je, da modelka misli, da je kao ful lepo obečena, hodi pa okol kot dame 50+...
Hehe, jz sm misnla, da se to zajebavajo, da je kao fancy.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ona je moja sošolka na faksu. Načeloma je čist d best punca, ful prjazna, vedno se lepo pogovarja z vsemi ... Vedno je ful lepo zrihtana in oblečena ... pač njen stil je tak da so vedno petke, dekoltejčki, krilca ... v igri.
Men je ona načeloma čist simpatična, ampak v tejle rubriki pa res dela budalo iz sebe ... ne vem sicer zakaj, ker je tega nikol ne sprašujemo ... Drgač pa nej bi bla kao neka fora pač tega, da ona govori v narečju in ... da se kao narečje predtavi ... ma kaj jst vem ... Men tut ni ušeč v tej vlogi ...
Men je ona načeloma čist simpatična, ampak v tejle rubriki pa res dela budalo iz sebe ... ne vem sicer zakaj, ker je tega nikol ne sprašujemo ... Drgač pa nej bi bla kao neka fora pač tega, da ona govori v narečju in ... da se kao narečje predtavi ... ma kaj jst vem ... Men tut ni ušeč v tej vlogi ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
*purple bitch* napisal/-a:men tko zgleda (kot sm že omenila) s tistim njenim spačenim glsom in stasom kot ena striptizeta z ukrajine.....nevem no, men je res ogabna--no ogabna niti ne vizualno, ampak tko pač kukr se jo gleda....čist nč zanimiva.....
Jah tak pač je prekmurski naglas Zdej pa enim je ogaben, enim ni ... jebat ga Mal smotano in naduvano se pa obnaša tut zarad vloge pač in zarad tekstov, ki jih ma oz. pač zarad teh scen, ki jih igra ...
Drugač pa sej ... ona nima nobene vloge neke hude bejbe ... saj men se tko zdi ... pa tut na faksu mi nikol tko ne deluje da bise neki vzvišeno delala
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
ah ta ceu e+ je.. kko že prau ana jud... sam televizijska kopija direkta... prostor za vsake loleke tipa 4our & co.. in cvetke in metke in micke.. in sosedouga janeza... višek tabloidizacijske konstrukcije navidezne realnosti. za nepismene proletarce. kaj čš druzga prčakvt... bojan ma čez tiskano verzijo, njegova barbra pa tv varianto
fuj in fej.
fuj in fej.
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
tiasha napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:men tko zgleda (kot sm že omenila) s tistim njenim spačenim glsom in stasom kot ena striptizeta z ukrajine.....nevem no, men je res ogabna--no ogabna niti ne vizualno, ampak tko pač kukr se jo gleda....čist nč zanimiva.....
Jah tak pač je prekmurski naglas Zdej pa enim je ogaben, enim ni ... jebat ga Mal smotano in naduvano se pa obnaša tut zarad vloge pač in zarad tekstov, ki jih ma oz. pač zarad teh scen, ki jih igra ...
Drugač pa sej ... ona nima nobene vloge neke hude bejbe ... saj men se tko zdi ... pa tut na faksu mi nikol tko ne deluje da bise neki vzvišeno delala
Sam ona ima prav čuden ta prekmurski naglas...ful na trdo govori...Že ko je delala na Tv As-u, se je ful čudn "pačila"...
Glede oblačenja pa bom tkole rekla: saj se "rihta", ampak jst jo skoz vidim v stilu starejših dam...
Drugače pa je res bolj mirna punca...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
_Le`Ona_ napisal/-a:Bulma napisal/-a:Ja,to je Danica Lovenjak V srednji šoli je vodila na prekmurksem kanalu As neko oddajo in je blo totalno adijo. Ženska sploh ne ve voditi! Ta oddaja na E plus je pa tudi adijo Mater,sramota za Prekmurje!
Se strinjam...
Jaaa! Jaz se je spomnim še ko smo hodili v srednjo šolo. Že takrat je mislila da nekaj je...hm..
Pa še en intervju z njo --} http://www.sobotainfo.com/index.php?mode=article&aid=376 Kakšne bedne odgovore ima
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
tiasha - Cosmopolitanka
¤MajC¤ napisal/-a:men ni vsec ne ona ne e+, ma deluje mi ko mlajsa verzija helene blagne. wanna be female fatal
hahahahhha to so se pa že moji sošolci lan zajbaval ... da je ista k Helena Blagne
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
tiasha napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:men ni vsec ne ona ne e+, ma deluje mi ko mlajsa verzija helene blagne. wanna be female fatal
hahahahhha to so se pa že moji sošolci lan zajbaval ... da je ista k Helena Blagne
to se tud meni vedno bolj dozdeva
i love love
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
joj men pa ni tuk grozna za bruhat . mislim prekmurščina je pač prekmurščina, mislim da to še ni razlog da bi ti nekdo šel zaradi tega na živce. pač igra svojo vlogo, če smo že na tem, sta mi pri E+ veliko bolj zoprna Jelena In Boštjan.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov