danica, cvetka (e+)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
sej ženska niti ni tok napačna na pogled...sam vloga ki jo igra jo pa čist pokvar, tako da te rubrike sploh ne spremljam k mi je čist bedna.
Kar se tiče voditeljev, jst tud Jelene sploh ne prenašam, tako da tist teden, ko ona vodi E+ sploh ne spremljam oz. jo zelo redko. Barbare pa ne prenesem že od takrat, ko je imela eno svojo oddajo, neki o plesu, se zdaj ne spomnim naslova...mi je tud čist totalo antipatična ženska.
Kar se tiče voditeljev, jst tud Jelene sploh ne prenašam, tako da tist teden, ko ona vodi E+ sploh ne spremljam oz. jo zelo redko. Barbare pa ne prenesem že od takrat, ko je imela eno svojo oddajo, neki o plesu, se zdaj ne spomnim naslova...mi je tud čist totalo antipatična ženska.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
plankyca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2005
- Kraj: Moravče
tkole bom rekla jst sm danico vidla v zivo in morm rect da je zenska res ful lustna tko da ne vem no. je pa res da je to pac samo njena vloga in ji pac narekujejo kaj more nrdit pa to in tut ona ne pise besedil ampak jih samo prevede v prekmurscino tko da... ne vem no. men je res cist kul pa lusna.
-
Mašy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Joooj js pa tiste cvetke vidt ne morm...ma kaj vidt, predvsem slišat Res prov bedna mi je do konca!!!! In prestavim. Očitno jo majo sam zato, da zapolnijo čas, ki ga imajo kar mal preveč. Prva urca E+ je čist kul, ta druga pa že prou bedna.
Be happy!!!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Kaj je men ta ženska neprijetna. Jo kdaj na faku vidim, pa se tko nosi, pa tudi zgleda ne tako dobro, kot na tv-ju. Pa sploh nevem, kaj je njena vloga v tem e+, v čem je point te Cvetke.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Samo 1x sem videla njen prispevek na E+ ... hvala, nikoli več! :unknown: Res prava sramota za nas Prekmurce.
In ta njena Prekmurščina ... ni podobna temu, kako mi govorimo (ms npr.) ... mi je čist adijo.
Sicer se pa od nekdaj ima za nekaj več; že v gimnazijskih letih je bila nek na šoli.
In ta njena Prekmurščina ... ni podobna temu, kako mi govorimo (ms npr.) ... mi je čist adijo.
Sicer se pa od nekdaj ima za nekaj več; že v gimnazijskih letih je bila nek na šoli.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
jemina napisal/-a:Kaj je men ta ženska neprijetna. Jo kdaj na faku vidim, pa se tko nosi, pa tudi zgleda ne tako dobro, kot na tv-ju. Pa sploh nevem, kaj je njena vloga v tem e+, v čem je point te Cvetke.
ja enako... pa pravjo, da tv doda par kilc... men je zgledal, k da jih njej par vzame. pa še poviša jo. sicer je vredu tko za pogledat, nč ne rečem. sam kar pa v e+ dela, je pa neumno
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men je blo najbolj smešn, ko sm tole Cvetko gledala skupaj z eno prekmurko in je ful komentirala, da tale Cvetka govori nekam čudno prekmurščino, da oni sploh ne govorijo tak.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
virginiaNOmore napisal/-a:Men je blo najbolj smešn, ko sm tole Cvetko gledala skupaj z eno prekmurko in je ful komentirala, da tale Cvetka govori nekam čudno prekmurščino, da oni sploh ne govorijo tak.
Saj pravim ... se bolj pači, kot pa govori prekmursko.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov