danica, cvetka (e+)
sej ženska niti ni tok napačna na pogled...sam vloga ki jo igra jo pa čist pokvar, tako da te rubrike sploh ne spremljam k mi je čist bedna.
Kar se tiče voditeljev, jst tud Jelene sploh ne prenašam, tako da tist teden, ko ona vodi E+ sploh ne spremljam oz. jo zelo redko. Barbare pa ne prenesem že od takrat, ko je imela eno svojo oddajo, neki o plesu, se zdaj ne spomnim naslova...mi je tud čist totalo antipatična ženska.
Kar se tiče voditeljev, jst tud Jelene sploh ne prenašam, tako da tist teden, ko ona vodi E+ sploh ne spremljam oz. jo zelo redko. Barbare pa ne prenesem že od takrat, ko je imela eno svojo oddajo, neki o plesu, se zdaj ne spomnim naslova...mi je tud čist totalo antipatična ženska.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
jemina napisal/-a:Kaj je men ta ženska neprijetna. Jo kdaj na faku vidim, pa se tko nosi, pa tudi zgleda ne tako dobro, kot na tv-ju. Pa sploh nevem, kaj je njena vloga v tem e+, v čem je point te Cvetke.
ja enako... pa pravjo, da tv doda par kilc... men je zgledal, k da jih njej par vzame. pa še poviša jo. sicer je vredu tko za pogledat, nč ne rečem. sam kar pa v e+ dela, je pa neumno

-
- Komunikatorka