Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
*LittleBug* napisal/-a:Kwa ste nesramne! Men je pa on čist luškan!Jz bi bla takoj z njim če bi biu on zato!!
Dvomim, da si pravega spola za to.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
jagodka85 napisal/-a:drgač pa ja, čist lep je, ne delite se norca iz njega
jagoda močno upam, da nisi resna ker če si,...hkm potem sem pa zmotno mislila, da imaš boljši okus za moške
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
satan28 napisal/-a:Danes sem ga videla v mestu z neko svetlolaso žensko.Mater,tip je res ena prikazen.Je pa gledal okoli,v stilu češ,jaz sem zvezda,me kdo opazi...
Prikazen ja ja to je bila najbrž njegova draga Maja.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
satan28 napisal/-a:Danes sem ga videla v mestu z neko svetlolaso žensko.Mater,tip je res ena prikazen.Je pa gledal okoli,v stilu češ,jaz sem zvezda,me kdo opazi...
pa ne moreš no satan se tko norca delat no c-c-c-
A ne veš no da je on zvezda naše estrade no
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
LARIKA napisal/-a:LOOL bi znala bit ja ker človek pri tebi nikoli ne ve al se norca delaš al si pa resno njegova največja fanica ever
lej, povem sam teb, sam pšt nisi nč slišala, prou?
nism resna, ne morm bit, v tej temi sigurn ne
milkyway, on je že 5 let z njegovo tajnico al kaj mu pač že je skupej. ona je pa starejša 8 let od njega. če sm se kje zmotla, mi oprostite, ker me res ne zanima, s kom je
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
jagodka85 napisal/-a:milkyway, on je že 5 let z njegovo tajnico al kaj mu pač že je skupej. ona je pa starejša 8 let od njega. če sm se kje zmotla, mi oprostite, ker me res ne zanima, s kom je
opaaaa...pole pa prou resna zveza...fak ej...8 let starejša???--->100% je ful obupana nad svojim življenjem...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
hahahahaha jagodaaaaa zmagaš
ej kok je ta naš je**č sploh star? Ker če se lotimo kalkulacije, upam da ne pride do zlorabe mladoletnika glede na to,da je Maja tok starejša od njega,...
ej kok je ta naš je**č sploh star? Ker če se lotimo kalkulacije, upam da ne pride do zlorabe mladoletnika glede na to,da je Maja tok starejša od njega,...
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
A ima katera slikco od njegove "lepotice"?
Jst sam ne morem pozabit tiste njegove sladile Lepi Damjan in njegovega Manhattan pudra, ko se pudra pred ogledalom :unknown:
Jst sam ne morem pozabit tiste njegove sladile Lepi Damjan in njegovega Manhattan pudra, ko se pudra pred ogledalom :unknown:
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
http://www.direkt.si/domov/bulevar/7510/
tukej je ena maja z otrokom zravn, pa je full mejhna slikca...
larika, mislm da je star 22
tukej je ena maja z otrokom zravn, pa je full mejhna slikca...
larika, mislm da je star 22
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov