Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Poklical me je radijski moderator imenovan Racman, kar se mi je zdelo zares smešno, a kaj hočemo nekatere pač poimenujejo slavček druge pa race. V vsej tej perjadi na naši sceni se seveda najde tudi kakšna kura.
Sicer pa je blog kar zanimiv. Občasno moti branje nepravilna raba vejice, vendar ... ti da kar misliti, kdo je bolj neumen. Murko, da se na takšen način izpostavlja javnosti, ali radio Hit, da ga na takšen način provocira.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ne samo vejice, tudi druge napake (včasih piše šumnike, včasih ne, potem še: neboste, nebom, nemorem, osluge (usluge), bljižnem, vsedel, useših, predimo, vrocč razpravo (vročo), avtogam, zaseči mesto (zasesti), ..... Mati mila!!!)
Najbolj neverjetno pa je, kako poln samega sebe je in kako se norčuje iz Radia Hit. Pa da se ne zaveda, kakšna klovnovska figura je
Najbolj neverjetno pa je, kako poln samega sebe je in kako se norčuje iz Radia Hit. Pa da se ne zaveda, kakšna klovnovska figura je
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
sAdie napisal/-a:jemina
drugace pa
a-aaaaa on je z Malečnika!
lubica..a ti veš kje je malečnik? sploh pa malečnik spada pod maribor..
kolikor jaz vem je on iz kungote ali tam neki...to pa je daaaleč stran od malečnika... vsaj jaz ga še v malečniku nisem srečala...nikoli...pa tudi živi ne tam...niti po starem niti po novem...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
choco.cat napisal/-a:^^Koliko pa jaz vem, pa je živel/živi na Pobrežju. Ga je blo tam dostikrat za videt (še pred 1 mesecem).
pol pa se mi je zdelo, da je iz kungote...no v malečniku ga definitivno ni imel pa je baje en koncert tam...
a da bi bil pobrežanar? to pa možno ja...nekdo je iz kungote..pa se ne spomnim kdo...
...i still believe in your eyes...
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Kwa ste nesramne! Men je pa on čist luškan!Jz bi bla takoj z njim če bi biu on zato!!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
*LittleBug* napisal/-a:Kwa ste nesramne! Men je pa on čist luškan!Jz bi bla takoj z njim če bi biu on zato!!
In potem se zbudiš od groze
sadie U just make my day
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov